Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Tina Vovk

Petek,
16. 12. 2016,
16.17

Osveženo pred

6 let, 6 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,38

Natisni članek

Brad Pitt Angelina Jolie prijateljstvo Jennifer Aniston Lady Gaga Marion Cotillard Sarah Paulson Melissa Etheridge Taylor Schilling

Petek, 16. 12. 2016, 16.17

6 let, 6 mesecev

Angelina ljubosumna na Bradove prijateljice

Tina Vovk

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,38
Marion Cotillard, Brad Pitt | Foto Getty Images

Foto: Getty Images

Vsaj ena dobra stran ločitve od Angeline Jolie za Brada Pitta je ta, da lahko obnovi prijateljstva z nekaterimi ženskami, ki jih je zaradi skoraj nekdanje žene moral prekiniti.

Še preden je Angelina presenetila in septembra vložila zahtevo za ločitev, se je govorilo, da je ljubosumna na Bradove tesne odnose z nekaterimi damami. V nos ji je seveda šlo predvsem to, da je Brad ostal v dobrih odnosih z nekdanjo ženo Jennifer Aniston, Angelina pa je zavračala tudi druge ženske v Bradovem življenju.

Ameriški mediji so nedavno pisali, da je imela Angelina na piki celo igralko Sarah Paulson, s katero je Brad sodeloval pri filmu 12 let suženj. Sarah je istospolno usmerjena, a jo Angelina kljub temu ni želela videti v Bradovi bližini. "Med njima se je čutila velika napetost. Angelina je nenehno prihajala na snemanje, da bi nadzirala soproga in je bila zelo nesramna do Sarah. Ona ji tega ni nikoli oprostila. Bila je zelo razočarana, ker je Angelino vedno videla kot veliko gejevsko ikono," je za Radar povedal znanec igralke.

Sarah se je v ločitveni vojni Brangeline tako brez obotavljanja postavila na Bradovo stran in mu je v veliko oporo, ko se igralec bori za deljeno skrbništvo nad šestimi otroki, ki jih ima z Angelino. Sarah poleg tega, kjerkoli ima kakšen vpliv, Angelino prikazuje kot negativko in jo skuša diskreditirati.

Med Angelino in Sarah je bilo čutiti napetost. | Foto: Getty Images Med Angelino in Sarah je bilo čutiti napetost. Foto: Getty Images

Radar je izbrskal ime še drugih žensk, ki jih Angelina ni prenesla in je Bradu branila, da bi se družil z njimi. Med njimi so igralka Taylor Schilling, zvezdnica serije Orange Is the New Black, ter pevka Lady Gaga. "Brad šele zdaj uživa v svobodi. Obnovil je prijateljstva z ljudmi, ki se jim je moral zaradi ljubosumne soproge izogibati, še posebej ženskam," so povedali igralčevi prijateljstvi.

Po novici o ločitvi se je oglasila tudi pevka Melissa Etheridge, ki je bila nekoč dobra Bradova prijateljica, ko je v njegovo življenje vstopila Angelina, pa sta se zaradi nje oddaljila. Melissa je bila ena tistih, ki so Angelinino odločitev, da si zaradi nevarnosti raka da odstraniti dojki, označila za strahopetno.

Angelininega ljubosumja je bila deležna tudi Marion Cotillard, Bradova soigralka v filmu Allied. Francozinja se je ob novici o ločitvi takoj znašla na samem vrhu seznama osumljencev za razpad zakona Brangeline. Čeprav se je izkazalo, da so govorice o njeni domnevni romanci z Bradom neresnične, pa je na dan prišlo tudi, da se je med snemanjem filma Angelina do Marion obnašala zelo hladno.

Ne spreglejte