Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Tina Vovk

Petek,
23. 6. 2017,
17.16

Osveženo pred

5 let, 2 meseca

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,50

Natisni članek

Angelina Jolie Charlize Theron

Petek, 23. 6. 2017, 17.16

5 let, 2 meseca

Angelina Jolie v vojni s Charlize Theron

Tina Vovk

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,50
angelina jolie, charlize theron | Foto Getty Images

Foto: Getty Images

Angelina Jolie nikakor noče dokončno pristati na vlogo v novi verzji filma Frankensteinove neveste, kar naj bi bil del njenega načrta, da jezi svojo tekmico Charlize Theron.

Dvainštiridesetletna Angelina je prva izbira studia za vlogo v filmu, 41-letna Charlize pa je njena zamenjava, če kmalu nekdanja žena Brada Pitta vloge ne sprejme oziroma dobi. Vendar pa Angelina nikakor ne sprejme dokončne odločitve o sodelovanju pri projektu, kar je po pisanju tabloida Radar Online namenoma, saj tako Charlize ne more sprejeti drugih vlog, dokler ne izve, ali bo dobila vlogo v tem filmu, v katerem si močno želi zaigrati.

Angelina ima v Hollywoodu številne nasprotnike. | Foto: Getty Images Angelina ima v Hollywoodu številne nasprotnike. Foto: Getty Images "Angie se še ni dogovorila s studiem Universal o sodelovanju, a ima ponudbo še vedno na mizi. Dvajset milijonov dolarjev bi ji prišlo prav. Zdi se, da uživa v tem, ko dela preglavice Charlize, ki si je želela igrati v filmu in je prepričana, da se je Angelina vmešala samo zato, da bi ji prevzela vlogo," je povedal vir.

Tekmujeta za iste vloge

Dve izmed največjih hollywoodskih zvezdnic naj bi bili v vojni že dolga leta. Njuna tekmovalnost se je še povečala, ko je Charlize razmišljala o vlogi v priredbi filma Umor na Orinet ekspresu. Vlogo je Angelina sprva zavrnila.

"Sovraštvo med njima ne preneha. Zdi se, kot da režiserji uživajo, ko obema ponudijo scenarij za isto vlogo, nato pa prepustijo, da obračunata druga z drugo," je dejal vir za Radar.

Charlize čaka na Angelinino odločitev. | Foto: Getty Images Charlize čaka na Angelinino odločitev. Foto: Getty Images Nista najbolj priljubljeni

Angelina v Hollywoodu ni najbolj priljubljena - to je bilo jasno vidno po njeni odločitvi, da se loči od Brada -, a tudi Charlize si je nakopala kar nekaj sovražnikov. Med snemanjem uspešnice Pobesneli Max: Cesta besa se je nenehno prepirala s soigralcem Tomom Hardyjem.

Leta 2014 pa je nekdanja otroška zvezdnica Tia Mowry razkrila, da je bila igralka iz Južnoafriške republike do nje nesramna, ko je naletela na oskarjevko v telovadnici v Los Angelesu: "Pozdravila sem jo, ona pa je zavila z očmi, in rekla: 'Moj Bog'."

Ne spreglejte