Angelina Jolie in njeni otroci jezijo sosede

Angelina Jolie je pred časom za vrtoglavih 25 milijonov dolarjev kupila razkošno hišo v Los Angelesu, a njeni novi sosedi nad prihodom slavne igralke v svojo sosesko niso niti najmanj navdušeni.

Foto: Getty Images

Angelina je po ločitvi od Brada Pitta iskala nov dom zase in za njunih šest otrok. Našla ga je v hiši, ki je bila nekoč last slovitega režiserja Cecila B. DeMilla, in zanjo odštela 25 milijonov dolarjev. Hiša stoji v soseski, v kateri živi tudi Brad. V njej si Angelina ustvarja novo življenje z družino, a pri tem greni življenje novim sosedom.

Zaradi selitve in preurejanja hiše so pred njo nenehno  tovornjaki, ki vnašajo kaos v bogato sosesko. "Naša ulica je vsak dan blokirana, ker jo zaseda na stotine delavcev in njihovih tovornjakov," je za ameriške medije razkril neimenovani vir. Dodal je, da so sosedi zelo zaskrbljeni zaradi Angelininih in Bradovih otrok, češ da ti niso uradno izobraženi in da ves dan povzročajo pravi kraval.

V soseski poleg Brada živijo še zvezdniki, kot so Natalie Portman, Lauren Graham in David Fincher.

1 / 10

2 / 10

3 / 10

4 / 10

5 / 10

6 / 10

7 / 10

8 / 10

9 / 10

10 / 10

Po ločitvi od 53-letnega Brada je 42-letna Angelina vsaj začasno dobila skrbništvo nad njunimi otroki, 15-letnim Maddoxom, 13-letnim Paxom, 12-letno Zaharo, 11-letno Shiloh ter osemletnima dvojčkoma Knoxom in Vivienne.

Hiša, ki jo je Angelina kupila, ima šest spalnic in deset kopalnic. Poleg razkošnega vrta z bazenom so na posestvu še fontane ter hišica za goste in prostor za fitnes. Hiša je bila zgrajena leta 1913, DeMille pa je v njej živel do smrti leta 1959.

Sorodne vsebine

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.