Ameriški mediji: Beyonce povila dvojčka

Slavna pevka Beyonce in njen mož Jay Z sta se razveselila naraščaja. Po navedbah več ameriških medijev je pop diva, ena največjih zaslužkaric v svetu popularne glasbe, povila dvojčka.

Foto: Instagram

O tem, da je Beyonce rodila, sta prvi poročali reviji People in US Weekly. Govorice so povzročile velik bum na spletnih družbenih omrežjih, kjer so se navdušenci razgovorili o uradno še nerazkritem spolu otrok in imenih.

Novičarska spletna stran E! navaja, da so par v četrtek videli v bolnišnici v Los Angelesu. Ugibanja so se še okrepila, potem ko so dan kasneje tam opazili neznano žensko z velikim šopkom rož v rožnati, modri in vijoličasti barvi, s čestitko z napisom B + J ter balonoma, enim v rožnati in drugim v modri barvi, v obliki stopalc in z napisoma deklica in deček.

Superzvezdnica Beyonce, ki ima z raperjem že petletno hčerko Blue Ivy, je veselo novico o nosečnosti svojim več kot 92 milijonom sledilcev na družbenem omrežju Instagram februarja sporočila s fotografijo, na kateri je bila oblečena le v spodnje perilo in prekrita s tančico. Sledil je odmeven nastop na podelitvi glasbenih nagrad grammy. Zvezdnica je v zlati opravi in z nosečniškim trebuščkom uprizorila točko, namenjeno slavljenju žensk.

Ta teden je sicer revija Forbes Beyonce uvrstila na drugo mesto med najbolje plačanimi slavnimi osebnostmi v preteklem letu. Pevki je lani v žep kapnilo 105 milijonov dolarjev.

Sorodne vsebine

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.