Amanda Seyfried in Thomas Sadoski sta postala mož in žena

Igralca Thomas Sadoski in Amanda Seyfried sta pretekli konec tedna izkoristila za pobeg in poroko daleč stran od oči javnosti.

Zveza Amande in Thomasa se je hitro razvila: par sta postala v začetku leta 2016, septembra sta oznanila, da sta zaročena, novembra pa, da pričakujeta prvega otroka.
Zveza Amande in Thomasa se je hitro razvila: par sta postala v začetku leta 2016, septembra sta oznanila, da sta zaročena, novembra pa, da pričakujeta prvega otroka. Foto: Getty Images

Veselo novico je razkril Thomas, ko je gostoval v oddaji The Late Late Show With James Corden. Pravzaprav mu je ušlo. Ko je govoril o izbranki Amandi, se je namreč zagovoril in dejal "moja žena". Tako je svetu priznal, da sta se preteklo nedeljo poročila.

"Pobegnila sva na deželo, sama z matičarjem," je razložil in dodal, da je bil zaseben obred zelo lep in vse, kar sta si želela.

Voditelj James Corden ga je nato vprašal, kaj sta počela po obredu, na kar je Thomas odgovoril: "Psa sva peljala na sprehod in potem šla domov." Kasneje sta si privoščila še večerjo in imela na splošno prekrasen dan, je dejal. "Bilo je popolno."

Amanda in Thomas pričakujeta prvega otroka, nosečnost sta oznanila novembra.

Sorodne vsebine

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.