Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Tina Vovk

Četrtek,
15. 6. 2017,
7.32

Osveženo pred

6 let, 7 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,30

Natisni članek

požar Adele Rita Ora

Četrtek, 15. 6. 2017, 7.32

6 let, 7 mesecev

Adele ni mogla zadržati solz

Tina Vovk

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,30

Britanska pevka Adele je slab dan po velikem požaru, ki je v Londonu zajel stolpnico, obiskala prizorišče velike tragedije, v kateri je umrlo najmanj 12 ljudi.

 

"Adele Makes Emotional Visit to London’s Grenfell Tower Following Fire That Killed 12" ••• Adele was spotted at Grenfell Tower in London on Wednesday night to offer her support to everyone affected by the overnight fire that killed at least 12 people and injured 74 others. The Grammy winner, 29, and husband Simon Konecki were photographed at the scene of the deadly flames that engulfed the 24-story apartment tower in the affluent Notting Hill neighborhood. 📩 people.com 📩photo by @fourmee ••• In my opinion, this is very kind from her!❤️ I'm really shocked what is happening last weeks, pray for all of them🙏🏻❤️ Sorry for posting paparazzi pictures, but I had to. #AdeleLive2017 #AdeleComeToCzechia {#StopPostingAngelo} #MyRemedy#MyQueen#👑#MyLove#hello#adele#delly#adeleadkins#adelequeen#daydreamer#daydreamers#daydreamerforever#SendMyLove#adele19#adele21#RollingInTheDeep#adele25#adelelive#SomeoneLikeYou#adelelive2016#adelecometopoland#f4f#l4l#adeletour#singer#music#adelehello

A post shared by AdeleInCzechia|Czech Fanpage (@adeleinczechia) on

Pevka je v spremstvu moža Simona Koneckija v sredo zvečer nenapovedano prišla v okolico stolpnice Grenfell in ponudila podporo vsem prisotnim, pri tem pa ni mogla zadržati solz. Večkratna grammyjeva nagrajenka je objemala oboževalce in druge prisotne ter jih vprašala, ali kdorkoli potrebuje pomoč.

V požaru, ki je stanovanjsko stolpnico zajel v noči na sredo, je po do zdaj znanih podatkih umrlo 12 ljudi, 74 je ranjenih. Številni gasilci, ki so se borili z ognjenimi zublji, so požar razglasili za največjega, kar so jih kdaj gasili.

Svojo žalost zaradi požara je izrazila tudi pevka Rita Ora, ki je na Twitterju izrazila žalost ob grozni novici. Na Kosovu rojena pevka je za britanske medije povedala, da se je kot otrok igrala v bližini omenjene stolpnice.

Ne spreglejte