TELEKOM SLOVENIJE

Nedelja,
5. 4. 2015,
20.38

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1

Natisni članek

Nedelja, 5. 4. 2015, 20.38

8 let

Rene: Damjanova odločitev me je presenetila

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1
Simpatičen Rene, ki se je v soboto moral posloviti od Bara, pravi, da je v Baru bil pristen. Mogoče ga je ravno to stalo sobotne izločitve, saj ni bil tak "show maker" kot Emi.

V prvem tednu ste prevzeli pobudo in postali vodja. Opazilo se je, da ste k Baru pristopili resno; konec koncev ste tudi včeraj v sobotni oddaji povedali, da potrebujete denarno nagrado. Mislite, da ste izbrali napačni pristop in bi morali bolj graditi na osebnosti? Ne, tak sem, kakršen sem. Izbral sem prvo nalogo, prevzel sem odgovornost, nekdo bi jo tako ali tako moral. Jaz sem v Baru vedno bil tak, kakršen sem. Nikoli nisem igral. Če komu nisem všeč, mu pač nisem. Ne moreš biti vsakemu všeč.

Ali vas je presenetilo, da ste pristali na drugem vročem stolu prav vi? Ljudje so napovedovali finale med vami in Črtom. Glede finala, jaz to prvič slišim. Tega še nikjer nisem slišal in sem bil zelo presenečen. Damjan je rekel, da mora spraviti na stol nekoga, ki je močen, in si zagotoviti preživetje znotraj Bara. Osebno mu nič ne zamerim. Vemo, da je to resničnostni šov, ki ne odraža resničnega življenja. Me je pa odločitev presenetila in je nisem pričakoval.

Kakšne razloge je imel po vaše Damjan, da vas je postavil na stol? Je hotel zaščititi sebe, se znebiti vas, ker ste veljali za močnega tekmovalca, ali pa se je hotel znebiti Emija in je mislil, da mu bo z vami to uspelo? Razlogov res ne poznam natančno, ker nismo niti imeli časa, da bi se o tem pogovarjali. Sam je rekel, da hoče, da jaz ostanem in verjamem mu.

Na svojem Facebook profilu ste imeli največ oboževalcev. Kje se je zalomilo, da ljudje niso glasovali za vas? Ne vem. Zdaj dobivam polno sporočil, da je to vse zrežirano. Ne vem, kaj naj si mislim. Emi je "show maker", on je delal šov. Zadnji teden sem se jaz mogoče potuhnil in sem bil v ozadju. Mogoče sem ravno tukaj naredil napako, ampak zdaj je, kar je. Gremo naprej.

Kakšni so bili prvi občutki, ko je Bastjan razglasil rezultate glasovanja? Bil sem žalosten, nimam kaj lagati. Malo me je prizadelo in nisem bil najboljše volje.

Če bi lahko spremenili, bi bili več v ospredju, kot na primer Emi? Jaz zase vem, da sem bil veliko v ospredju, zato sem tudi šel noter – zaradi samega videza. Spremenil pa ne bi ničesar. Kot sem rekel: tak sem in za nikogar se ne bom spreminjal.

Kaj vas je pri tem, da ste bili ves čas na očeh kamer, najbolj motilo? Mogoče, da nisem v miru opravil velike potrebe (smeh).

S pomočjo telefonov in tabličnega računalnika ste imeli dostop do družabnih omrežij Facebook, Twitter in Instagram. Ste zaradi tega kaj lažje prebrodil krizo, ker ste bil v resničnostnem šovu, ločeni od družine? Ne, saj to ni nič takega. Vsak mora slej ali prej iti stran od družine. Tako da to ni bil noben velik problem. Socialna omrežja pa so bila plus. To je bila naša edina komunikacija z zunanjim svetom. Tukaj se tudi vidi, koliko imaš podpore oziroma koliko te ljudje spremljajo.

Kakšne so bile vaše izkušnje s tekmovalci? Ali komu kaj zamerite ali pa mislite, da je kdo vam? Ne vem, mogoče sem se zameril Emiju. Ne vem, zakaj, on se meni ni. Je pa to del igre. V zasebnem življenju bi bili verjetno vsi v normalnih odnosih. Hinavec nisem, niti nikoli ne bom. Nikogar nisem nikoli pljuval, to lahko tudi gledalci potrdijo.

Med bivanjem v Baru ste povedali, da med vama s Suzano ne more biti nič resnega oziroma da upate, da boste zunaj Bara prihodnost gradili z drugo osebo. Jaz sem povedal jasno, da je to resničnostna oddaja. Normalno je, da se boš z nekom znotraj šova povezal. Med nama s Suzano se je to zgodilo čisto spontano. Nihče ni na to računal. Vizualno sva si bila všeč že od začetka, na koncu pa sva se še karakterno ujela. Nikoli nisem rekel, da med nama ne bo nič. Ne vem, kaj me zunaj čaka. Resničnostna oddaja je resničnostna oddaja, življenje zunaj oddaje pa je nekaj drugega. Lahko se zgodi karkoli, tega še ne morem vedeti.

Kako komentirate, da je vaša bivša partnerica dala izjavo za enega izmed slovenskih rumenih časopisov o sebi in vas? Pri časopisu so mi zagotovili, da so bile izjave točno take, kot so zapisane v novici, tako da ne vem, kaj naj si mislim. Ne verjamem ravno, da je bilo tako, kot je bilo v novici prikazano. Mislim, da ona ne bi izjavila, da sem samovšečen. Če pa je, pa sem brez komentarja.

Kdo izmed barovcev bo po vašem mnenju naslednji sedel na prvi vroči stol? Če bo še vedno tekmovanje med dekleti in fanti in če bodo ta teden na vrsti dekleta, bo mogoče prvi vroči stol zasedla Vita. Ne vem …

Kdo mislite, da bo zmagal in komu najraje privoščite zmago? Niti enega niti drugega ne morem napovedati, ker imam več favoritov, s katerimi se dobro razumem, zato ne morem izpostaviti samo enega tekmovalca.

Se nameravate z barovci družiti tudi po koncu resničnostnega šova? Nekaj smo se že zmenili z določenimi osebami. Čez poletje moramo skupaj preživeti kar nekaj žurov.

Bi se po tej izkušnji še kdaj prijavili v resničnostni šov? Jaz mislim, da je to to. Ne morem zatrditi, da se nikoli ne bom več prijavil še v kakšen drugi resničnostni šov, ampak za zdaj je to to.

Kaj ste se v šovu naučili o sebi? Videl sem, da lahko zdržim. Naporno je bilo. Mislil sem, da bo malo drugače, kot je dejansko na koncu bilo. Mogoče sem si dokazal, da sem močna oseba, ki lahko zdrži pritisk.

Kakšne imate načrte za bližnjo prihodnost? Kako boste izkoristili medijsko prepoznavnost? Veliko bom delal na samopromociji. Verjetno bom poskušal uspeti v fitnes industriji. Čim več bom delal na tem, da mi v tem uspe.

Ne spreglejte