Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
13. 3. 2017,
10.29

Osveženo pred

2 meseca, 1 teden

Vsebino omogoča COTRUGLI Buisiness School

Foto: Thinkstock

Natisni članek

MBA advertorial štipendija študij COTRUGLI Business School

Ponedeljek, 13. 3. 2017, 10.29

2 meseca, 1 teden

Dvanajst slovenskih kandidatov čaka edinstvena priložnost

Vsebino omogoča COTRUGLI Buisiness School

Foto: Thinkstock

Kar dvanajst slovenskih kandidatov se lahko veseli, da bodo kmalu prejeli najboljšo popotnico za uspešno poslovno življenje – štipendijo za program MBA oziroma Executive MBA na COTRUGLI Business School.

online študij kariera poklic | Foto: Thinkstock Foto: Thinkstock

200 tisoč evrov vredne štipendije čakajo na svoje lastnike

Mednarodna šola COTRUGLI Business School je razpisala že 12. razpis za štipendije za programa Executive MBA in MBA za leto 2017, in sicer v skupni vrednosti 200 tisoč evrov.

Kako se prijaviti?

Do 30. marca se lahko prijavite prek spletne prijave. Glede na oceno kandidatovih dosežkov bo komisija izbrala kandidate, ki bodo prejeli štipendije in tako postali študenti nove MBA-generacije 2017.

Iščejo kandidate z voditeljskim potencialom

študij poslovno podjetje računalnik | Foto:

K sodelovanju so vabljeni proaktivni in ambiciozni kandidati z voditeljskim potencialom. Najboljšo popotnico za uspešno poslovno življenje, to je štipendijo za program MBA oziroma Executive MBA na COTRUGLI Business School, bo prejelo kar dvanajst slovenskih kandidatov.

200 tisoč evrov bodo razdelili v obliki dveh polnih in desetih polovičnih štipendij. Prejeli jih bodo tisti kandidati, ki imajo največji potencial, da prispevajo h kakovosti menedžmenta v regiji.

Udeleženci bodo morali neodvisno komisijo navdušiti s svojim znanjem, razmišljanjem in sposobnostmi.

Sodelujejo lahko kandidati z diplomo in dobrim znanjem angleščine, za program Executive MBA pa so potrebne še delovne izkušnje na položaju najmanj srednjega menedžmenta. Izbrani kandidati bodo imeli priložnost postati redni udeleženci programa Executive MBA oz. MBA v šolskem letu 2018/2019 na COTRUGLI Business School.

V primeru večjega števila kandidatov, ki bi v visoki meri izpolnjevali kriterije in se izkazali za uspešne na izboru, bo COTRUGLI Business School podelila tudi t. i. Principal's Scholarship (dekanove štipendije) v višini 30 odstotkov polnega zneska šolnine za posamezen program.

biznis poslovno podjetje | Foto:

COTRUGLI Buisiness School je mednarodna poslovna šola s sedežem v Zagrebu in Beogradu. Njihov projekt štipendiranja je del programa družbene odgovornosti z namenom spodbujanja pozitivnih sprememb v jugovzhodni Evropi.

Več o mednarodni poslovni šoli COTRUGLI Business School in programih preberite tukaj.

Za dodatne informacije o razpisu lahko pišete na info@cotrugli.eu.

Študij MBA na COTRUGLI Buisiness School skozi oči nekdanjih študentov:

študij ženska računalnik | Foto: Thinkstock Foto: Thinkstock

Gregor Sablič, prodajni inženir, SKF Group: "Moje MBA-popotovanje mi je odprlo okno v drobovje poslovnega sveta in me zbližalo s čudovitimi novimi ljudmi, obenem pa bogato razširilo mojo poslovno regijsko mrežo.

Nina Strajnar, ekipni vodja v podjetju Telekom Slovenija: "Executive MBA mi je pomagal, da vidim širšo sliko. Nekateri moduli so mi pomagali, da sem spremenila svoj pogled na poslovni svet, nekateri moduli pa so mi pomagali usvojiti znanje na področjih, o katerih sem prej vedela zelo malo."

Živa Praprotnik, kadrovski svetovalec, Coca Cola HBC Slovenija: "Cotruglijev MBA-program bi priporočila prav vsem! Ne zgolj zato, da boste pridobili poslovno širino, spoznali zanimive ljudi in nove prijatelje, temveč tudi zato, da boste dvignili svojo integriteto in kompetentnost."

Helena Lukić, odnosi s strankami, Sberbank: "Cotruglijev program je v več pogledih zadovoljil mojo radovednost. Spoznala sem številne zanimive in fascinantne podjetnike, kar je uspešno razširilo mojo poslovno mrežo.

Tali Režun, direktor in solastnik HR global: "Cotrugli Executive MBA mi je omogočil poslovno nadgradnjo, da sem lažje razumel mednarodno poslovanje multinacionalk. Pridobljeno poslovno znanje mi je pomagalo razviti lokalno kadrovsko agencijo Naton HR v mednarodno podjetje, ki je zdaj del multinacionalke Work Service. Glede na moje odlične izkušnje iz programa Executice MBA je bil vpis v prvo generacijo DBA samoumevna odločitev.

Ne spreglejte