SiolNET. Posel danes Finance
Oglasno sporočilo
  • Messenger
  • Messenger

Prevzemite brezplačnih 50 evrov in trgujte z delnicami največjih svetovnih podjetij

Oglasno sporočilo

Ta in prihodnji teden bodo objavili poročila o zaslužkih skoraj vseh največjih svetovnih podjetij, kar bo zagotovo vplivalo na ceno njihovih delnic in ustvarilo odlične priložnosti trgovcev na svetovni borzi.

Prevzemite brezplačnih 50 evrov in se vključite na svetovno borzo. Brezplačnih 50 evrov za trgovanje s cenami delnic (t. i. CFD-ji) prevzemite tukaj.

Microsoft bo v četrtek objavil poročilo o poslovnih rezultatih

V četrtek, 27. aprila, bi moralo podjetje Microsoft objaviti finančno poročilo za tretje četrtletje fiskalnega leta 2017. Samo nekaj dni pred objavo rezultatov se cena delnice Microsofta giba blizu rekordno visoke vrednosti, ki je bila dosežena aprila. Brez dvoma je Microsoft eno od največjih podjetij z dobrim uspehom na Wall Streetu. V letu 2016 je cena delnic zrasla za 16 odstotkov, od začetka tega leta pa za pet evrov.

Brezplačnih 50 evrov za trgovanje s cenami delnic (t. i. CFD-ji) prevzemite tukaj.

 "Cloud" trg

Uspeh Microsofta pripisujejo storitvam v oblaku. V prejšnjem četrtletju je Microsoft Azure ustvaril celo 93-odstotno rast prihodkov. Čeprav je Azure največji konkurent Amazon Web Servica, bo moral še veliko narediti, če bo želel prevzeti prestol Amazonu. Konec leta 2016 je AWS (Amazon Web Services) nadzoroval 40 odstotkov "cloud" trga, medtem ko so trije preostali igralci - Microsoft, Google in IBM - skupaj nadzorovali 23 odstotkov tega trga.

Brezplačnih 50 evrov za trgovanje s cenami delnic (t. i. CFD-ji) prevzemite tukaj.

Microsoftovi poslovni rezultati za predhodno četrtletje

Konec januarja leta 2017 je Microsoft objavil poslovne rezultate za drugo četrtletje, ki so presegli pričakovanja. To je vplivalo na to, da je cena delnice dosegla rekordno visoko vrednost. Poročilo je pokazalo, da je poslovanje v oblaku prineslo 6,86 milijarde dolarjev prihodkov v drugem četrtletju fiskalnega leta. Poleg tega je imelo podjetje 83 centov zaslužka na delnico in 26,07 milijarde dolarjev prihodkov. Analitiki so pričakovali 79 centov zaslužka na delnico in 25,3 milijarde dolarjev poslovnih prihodkov.

Brezplačnih 50 evrov za trgovanje s cenami delnic (t. i. CFD-ji) prevzemite tukaj.

Fortrade v Veliki Britaniji avtorizira in regulira FCA (Financial Conduct Authority) pod licenco številka 609970.

Pogodbe o razliki v ceni (CFD) predstavljajo proizvode, ki temeljijo na finančnem vzvodu in imajo visoko raven tveganja za vaš kapital, ker lahko cene hitro postanejo neugodne za vas. Svoja sredstva lahko izgubite, vendar ne več, kot je bila višina vašega depozita. Ti proizvodi morda ne bodo primerni za vse stranke, zato morate biti prepričani, da ste razumeli tveganja, poiščite pa tudi neodvisen nasvet. To gradivo ni ne ponudba, ne povpraševanje in ne transakcija glede kateregakoli finančnega instrumenta. Fortrade ne sprejema nobene odgovornosti za kakršnokoli uporabo teh komentarjev, pa tudi ne za posledice, ki lahko izhajajo iz tega. Ni nikakršnega zagotovila glede točnosti ali popolnosti teh podatkov. Posledično vsaka oseba, ki ravna po njih, to dela popolnoma na lastno tveganje.

 

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin