SiolNET. Posel danes Finance
1,80

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Končno, prvih sto stanovanj na Markovcu gre v prodajo

1,80

termometer

Stanovanjska soseska Nokturno
Foto: Klemen Korenjak

Družba za upravljanje terjatev bank (DUTB) bo prvega oktobra uradno začela prodajati prvih 97 stanovanj v objektih A, B in C v naselju Nokturno na Markovcu nad Koprom. Cene bodo objavili tik pred začetkom prodaje.

Prodajne cene, ki jih bodo oblikovali na podlagi tržnih razmer in bodo primerljive s cenami podobnih stanovanj v regiji, bodo objavili tik pred začetkom prodaje na posebnih spletnih straneh. Glede na obisk tega spletnega mesta, ki je od tega tedna dostopno tudi v angleškem, italijanskem, nemškem in ruskem jeziku, je pričakovati veliko zanimanje za nakup, so v sporočilu zapisali na DUTB.

Kupci bodo morali oddati zavezujoče ponudbe

Prodaja prvih 97 stanovanj bo v začetni fazi potekala po prodajnem pristopu dnevi odprtih vrat - 45 dni in z zbiranjem zavezujočih ponudb. Osem stanovanj je enosobnih, 54 dvosobnih (13 z možnostjo preureditve v trosobna, 26 pa s kabinetom), 35 pa trosobnih (12 s kabinetom). Do 15. novembra bodo potekali tudi ogledi, in sicer vsak dan med 9. in 18. uro, tudi ob nedeljah.


Kako kaže s prodajo stanovanj v koprski soseski duhov

Nova dražba, nova stanovanja s pogledom na morje


Ta način bo po mnenju DUTB zagotovil popolno transparentnost prodaje, hkrati pa kupcem omogočil enake možnosti za izbor in nakup želene nepremičnine.

Zainteresirani kupci bodo imeli na voljo dovolj časa, da si bodo lahko neobremenjeno ogledali vsa zanje zanimiva stanovanja, po ogledih pa bodo lahko posredovali zavezujoče ponudbe za nakup, in sicer najmanj v višini izhodiščnih prodajnih cen.

Stanovanjska soseska Nokturno Foto: Klemen Korenjak

Pogoji in navodila za oddajo ponudb bodo objavljeni na spletni strani nokturno.eu. Potencialni kupci bodo vsa navodila prejeli tudi ob ogledu želenih stanovanj.

DUTB je v začetku julija predstavila tudi spletno mesto, na katerem so za interesente pripravili virtualni informacijski vodnik po objektu z okolico.

Stanovanjska soseska Nokturno Foto: Klemen Korenjak

DUTB je v naselju z 235 stanovanjskimi enotami lastnica 215 stanovanj s pripadajočimi shrambami in parkirnimi mesti, dveh poslovnih prostorov ter nekaj dodatnih shramb. Skupna prodajna površina stanovanj v lasti DUTB je okoli 19.600 kvadratnih metrov. Investicijsko-vzdrževalna dela, ki jih izvaja družba Strabag, so že v celoti končali.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin