SiolNET. Posel danes Finance
4

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Darilo Planet Siol.net: Vodič po katerem hrepenijo vaše osebne finance

4

termometer

Začnite novo leto z mislijo po urejenih osebnih financah. Portala Siol.net in Skladko.com vam bosta pomagala s poučno in zelo zanimivo brezplačno e-knjigo Kako izbrati pravo naložbo.

Finančna pismenost na žalost postaja vse večja težava v Sloveniji. Marsikdo na primer še vedno ne zna izračunati, kolikšne obresti prejme, če ti banka letno pripiše dva ali tri odstotke. Da o malo bolj kompleksnejših naložbah sploh ne govorimo.

Povprečen Slovenec ima malo znanja o osebnih financah, varčevanju in investiranju, kar pa lahko hitro preraste v težavo družbenih razsežnosti: nepoučeni lahko postanejo lahek plen finančne industrije.

Postanite sami svoje (finančne) usode kovač! Svoje znanje o financah boste lahko prihodnje leto zlahka izboljšali. Vodič v obliki e-knjige Kako izbrati pravo naložbo je ustvarjen za vse, ki se želite obvarovati pred klasičnimi napakami v osebnih financah in s pomočjo katerega boste zavili na pravo pot za dosego svojih finančnih ciljev.

Kako dobim brezplačno e-knjigo? Izpolnite kontaktni obrazec TUKAJ. Na svoj elektronski naslov boste prejeli brezplačno dragoceno e-knjigo Kako izbrati pravo naložbo, katere avtor je Klemen Furlan, predsednik Društva finančnikov Slovenije in ustvarjalec portala Finančni trgi.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin