SiolNET. Posel danes Finance
Oglasno sporočilo
  • Messenger
  • Messenger

BREXIT – Sveti gral za profesionalne vlagatelje

 | Foto: Admiral Markets UK Ltd – Podružnica Zagreb
Foto: Admiral Markets UK Ltd – Podružnica Zagreb
Oglasno sporočilo

Odločitev Velike Britanije o izhodu iz EU je prinesla kaos na svetovne finančne trge. Obstoječe trgovalne strategije in načine investiranja je zato treba prilagoditi novim razmeram na finančnih trgih, da bodo še naprej prinašali dobičke.

Ste tudi sami že vpleteni ali si želite začeti trgovati na finančnih trgih? Ne veste, kako se pravilno lotiti investiranja?

Na brezplačnem seminarju v organizaciji Admiral Marketsa vam bomo predstavili strategije in načine investiranja, ki najbolje delujejo prav v danih razmerah, kjer so prisotni veliki in nenadni premiki cen na finančnih trgih. Odgovorili bomo tudi na vsa vaša vprašanja ali skrbi o nastalih razmerah na finančnih trgih.

Prijavi se TUKAJ!

Na seminarju bomo gostili svetovno priznanega trgovca in analitika, g. Nenada Kerkeza, poznanega pod vzdevkom "Tarantula", ki nam bo predstavil vse prednosti finančnih trgov in razkril skrivnosti svojega uspeha. Predstavil bo tudi svojo strategijo  trgovanja, ki je zelo preprosta za uporabo in mu že vrsto let prinaša dokazano odlične rezultate.

Analitik Admiral Marketsa, g. Josip Kokanović, nam bo predstavil svojo že dobro poznano strategijo "Trend Hunting", ki je postala pravi hit med trgovci v naši regiji. Ta strategija temelji na tehnični analizi, je prav tako zelo preprosta za uporabo, njen donos pa je kar stoodstoten v časovnem okviru 18 mesecev.

Prijavi se na brezplačni seminar TUKAJ!

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin