Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
5. 7. 2016,
14.47

Osveženo pred

7 let, 2 meseca

Oglasno sporočilo

Natisni članek

delnice Adidas trgovanje

Torek, 5. 7. 2016, 14.47

7 let, 2 meseca

Adidas bo na Euru 2016 zaslužil 2,5 milijarde evrov, zaslužite tudi vi z Adidasom

Oglasno sporočilo

Od začetka leta je cena delnic Adidasa zrasla za približno 38 odstotkov. Po najnovejših napovedih podjetja bi morala prodaja športne obutve, oblačil, žog in preostale opreme za nogomet doseči 2,5 milijarde evrov. S tem bi presegla lanskih 2,2 milijarde in 2,1 milijarde evrov iz leta 2014, ko je nemška reprezentanca, katere sponzor je Adidas, osvojila svetovno prvenstvo.

Izkoristite priložnost in prevzemite brezplačnih 50 evrov za trgovanje na svetovni borzi ter zaslužite s ceno delnic Adidasa.

Brezplačnih 50 evrov za trgovanje lahko prevzamete tukaj.

Adidas je tudi letos nadaljeval svojo 20-letno tradicijo opremljanja športnih ekip na največjih turnirjih. Na letošnjem evropskem prvenstvu je devet od štiriindvajsetih reprezentanc nosilo opremo tega nemškega proizvajalca. Pričakujejo, da bo prav zaradi letošnjega evropskega prvenstva v Franciji in učinkovitega marketinga prodaja opreme za nogomet dosegla rekordno visoko vrednost.
Poleg tega bo Adidas z med 65 in 70 milijoni evrov na leto nadaljeval sponzorstvo nemške nogometne zveze. Trenutno Adidas s 25 milijoni evrov sponzorira aktualnega svetovnega prvaka, a v sponzorski boj se je vključil tudi ameriški Nike. Po najnovejši pogodbi pa bo Adidas kljub temu še naprej glavni sponzor nemške reprezentance.
Evropsko nogometno prvenstvo se je začelo pred tremi tedni in bo trajalo do 10. julija. Prav zaradi evropskega prvenstva je letošnja sezona ključna za prodajo opreme tako za Adidas kot njegovo konkurenco.
Fortrade v Veliki Britaniji avtorizira in regulira FCA (Financial Conduct Authority) pod licenco številka 609970.

Produkti Contracts for Difference (CFD-ji) so produkti s finančnim vzvodom in predstavljajo visoko stopnjo tveganja za vaš kapital, saj se lahko cene hitro obrnejo proti vam. Ti produkti morda niso primerni za vse kliente, zato poskrbite za razumevanje tveganja in poiščite neodvisne nasvete. To gradivo ne predstavlja ponudbe oziroma navajanja k transakcijam v kakšnemkoli finančnem instrumentu. Izgube lahko presežejo vaše vloge, zato ste lahko primorani opraviti dodatna vplačila. Fortrade ne prevzema odgovornosti za kakršnokoli uporabo, ki lahko izhaja iz teh izjav, niti za kakršnekoli nastale posledice. Podan ni noben prikaz oziroma zagotovilo natančnosti ali celovitosti teh informacij. Posledično osebe, ki ukrepajo v skladu z njimi, delujejo izključno na lastno odgovornost.

Ne spreglejte