Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
28. 9. 2022,
8.04

Osveženo pred

1 leto, 6 mesecev

Oglasno sporočilo

Natisni članek

Kuponi nakup popust PR članek

Sreda, 28. 9. 2022, 8.04

1 leto, 6 mesecev

Želite prihraniti? Poskusite tole

Oglasno sporočilo

Kuponi so lahko odličen način za stalne prihranke denarja. V tem članku bomo z vami delili nekaj nasvetov za izkoriščanje vseh možnosti, ki jih ponujajo kuponi ter kode za popust.

pexels-negative-space-34577 | Foto:

Iskanje kuponov in kod s popusti je lahko izziv, vendar je vredno truda. Obstaja veliko spletnih in tiskanih virov kuponov, denimo časopisi, revije, trgovine z živili in celo specializirani spletni portali s popusti in kodami za popust. 

Portali s kuponi in kodami za popust

Kupone lahko zbirate na različne načine. Ena od možnosti je preprosto izrezovanje iz reklamnih letakov, ki jih lahko nato tudi skenirate in jih shranjujete digitalno. Vendar so precej elegantnejša možnost spletne strani s popusti in kodami za popuste. Tovrstne strani lahko uporabite za iskanje kuponov v različnih trgovinah in popuste različnih blagovnih znamk, običajno pa tudi za primerjavo popustov izdelkov v istih kategorijah.

Če še niste spoznali koncepta spletnih kuponov, so najboljši kraj za začetek tega spoznavanja portali, kot je globalno denimo Amazon, v Sloveniji pa kuplio.si. Na teh spletnih mestih je vsak dan na voljo na stotine ponudb, zato je zelo preprosto najti nekaj zase. 

Konkretni primeri

Big bang koda za popust vam denimo omogoča nakupovanje s popustom v istoimenski spletni trgovini, ki ponuja izjemen nabor izdelkov s področja zabavne elektronike, gospodinjskih apartov ter izdelkov za šport in prosti čas.

Tudi Muziker koda za popust vam bo prinesla ugodnosti pri mnogih od naštetih kategorij, seveda pa je poudarek predvsem na bogati ponudbi glasbil, ki si jih lahko zagotovite veliko ceneje kot sicer.

Ko boste preskusili koncept ter nekaj portalov, je čas za ustvarjalnost. Obstaja veliko virov – elektronskih in "staroveških" –, s pomočjo katerih se boste naučili, kako celo pri kupovanju svojih najljubših izdelkov prihraniti še več denarja.

Preverite na spletu in nakupujte pametno

Najpomembnejši del izkoriščanja kuponov in kod za popuste pa je še vedno pametno nakupovanje. Upoštevajte naslednje nasvete, ki vam bodo pomagali, da si zagotovite najboljšo mogočo ponudbo.

Pred nakupom primerjajte cene

Preverite akcijske cene v več trgovinah in jih pred nakupom primerjajte. Tako boste lahko prepričani, da ste res izkoristili najboljšo ponudbo.

Pred nakupom primerjajte izdelke

Ko primerjate izdelke, ne pozabite upoštevati, koliko bo posamezen izdelek stal, ko mu prištejete različne stroške, kot so davki, stroški pošiljanja in morebitni drugi skriti stroški. To je še posebej pomembno pri nakupovanju večjih izdelkov. Tako se lahko izognete preveliki porabi in na koncu prihranite zajeten kupček denarja.

Spremljajte svoje kupone

Če imate kup kuponov, si lažje zapomnite, kateri so primerni za katere artikle. Ne nazadnje ne pozabite na ponudbe, ki so na voljo ob določenih obdobjih leta – na primer med črnim petkom ali cyber ponedeljkom.

Držite se svojega proračuna

Kuponi in kode za popust so lahko odličen način prihranka denarja, vendar je zelo pomembno, da se pri tem držite svojega proračuna. Preden se odpravite po nakupih, naredite nakupovalni seznam. Nato ugotovite, za katere izdelke lahko izkoristite kupon ali kodo za popust. Tako boste lažje organizirali nakupovanje in se izognili preveliki porabi.

Naročnik oglasnega sporočila je KUPLIO, s.r.o.

Ne spreglejte