Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
17. 9. 2018,
7.34

Osveženo pred

2 meseca, 1 teden

Vsebino omogoča FKPV

Foto: Thinkstock

Natisni članek

FKPV advertorial študij

Ponedeljek, 17. 9. 2018, 7.34

2 meseca, 1 teden

Zagrabite pravo priložnost za res uspešno poslovno kariero

Vsebino omogoča FKPV

Foto: Thinkstock

študentka

Kakovostno znanje je edina prava osnova za uspešno kariero, v kateri boste lahko napredovali. Zato izberite študij, ki vam bo pomagal pri uresničitvi vaših poklicnih ciljev. Obiščite informativne dneve na Fakulteti za komercialne in poslovne vede in se prepričajte, zakaj vam ponujajo edinstveno priložnost za napredek.

Dober študij temelji predvsem na dvojem:

1 - dobremu in uporabnemu znanju, ki ga boste lahko takoj unovčili v praksi,

2 - stalnemu stiku s trgom, kar je priložnost, da celo v času študija navežete prave stike s trgom dela.

Zato se vedno več študentov odloča za Fakulteto za komercialne in poslovne vede (FKPV), saj jim zagotavljajo prav to: znanje, ki ga bodo dejansko lahko unovčili med svojim delom in s katerim si bodo izboljšali možnost za napredek ter iskanje novih kariernih priložnosti.

Zakaj je študij na FKPV prava izbira za vas?

Na FKPV vam omogočajo štiri študijske programe na vseh treh stopnjah. Izbirate lahko med študijem komerciale, varnostnega menedžmenta, turizma in poslovne informatike.

študentka | Foto: Gre za fakulteto, ki vam ponuja več:

#Največja fakulteta v Sloveniji: FKPV zagotavlja najboljšo geografsko pokritost, saj se lahko pohvali s kar šestimi enotami: Celje, Ljubljana, Maribor, Nova Gorica, Murska Sobota in Slovenj Gradec.

#Aktivno vključevanje študentov: njihovi študentje imajo možnost sodelovanja pri različnih EU-projektih, na mednarodnih konferencah, ki jih organizira FKPV, vključijo pa se lahko tudi v znanstvenoraziskovalne projekte.

#Strokovni predavatelji, ki prihajajo iz prakse: predavatelji omogočajo najsodobnejše metoda učenja. Predavanja in študijska gradiva so ves čas dostopna tudi v e-učilnici.

#Mednarodne izmenjave: študenti imajo možnost, da med študijem dobijo dragocene izkušnje v tujini prek Erasmusa. Fakulteta jim lahko organizira tudi prakso v tujini.

študentka | Foto:

Dobra fakulteta je tista, ki vam odpira nova vrata

Študij na FKPV vam odpira nove priložnosti in vas že v času študija seznanja z novostmi ter vas hkrati povezuje s trgom dela. Ker se na FKPV zavedajo pomembnosti oblikovanja karierne poti tako za svoje študente kot tudi za diplomante, so že leta 2011 ustanovili Karierni center FKPV, ki deluje kot samostojna organizacijska enota fakultete. Njegov osnovni namen je olajšati vstop na trg delovne sile študentom, ki končajo študij na FKPV. Predstavlja učinkovito povezovanje fakultete z delodajalci, izvaja pa tudi svetovanje, informiranje in osveščanje študentov in diplomantov o možnostih v kariernem razvoju na vseh programskih področjih študija (komerciala, turizem, poslovna informatika in varnostni menedžment).

FKPV je po modelu tujih kariernih centrov oblikoval ''učna podjetja'', kjer lahko študentje pridobijo veščine za ustanavljanje in vodenje lastnega podjetja ter druge podjetniške kompetence. Povezujejo se tudi z drugimi kariernimi centri oziroma organizacijami tako doma kot v tujini ter s tujimi delodajalci.

Veliko pozornosti namenjajo tudi težje zaposljivim osebam (osebam s posebnimi potrebami), povezujemo pa se tudi z domačimi delodajalci glede opravljanja prakse in počitniškega dela.

FKPV | Foto:

Nimate časa? Ni problema!

FKPV odlikujejo tudi fleksibilnost, prijaznost in prilagodljivost, predvsem za tiste študente, ki so se namenoma odločili za študij ob delu, saj so že zaposleni, imajo družino in na sploh takšen življenjski slog, zaradi katerega potrebujejo več manevrskega prostora za razporejanje vseh študijskih obveznosti.

Rigidna pravila nekaterih fakultet tukaj ne veljajo, saj se bodo prilagodili vašim željam tudi prek individualnega predmetnika.

študentke, park | Foto:

Kateri program na fakulteti vam je najbolj pisan na kožo?

FKPV ponuja študijske programe, ki zagotavljajo usposabljanje za tiste poklice, ki so najbolj vroči in od katerih se vsak študent lahko nadeja tistega pravega znanja za poklicni in karierni razvoj.

Komerciala: Atraktiven in praktično usmerjen študij s širokim spektrom možnosti zaposlitev.

Varnostni menedžment: Nov izziv na področju poslovnih del z velikim zanimanjem podjetij, ki želijo izboljšati varnost svojega poslovanja.

Turizem: Rastoča panoga v Sloveniji z naraščajočo potrebo po kadrih, možnost zaposlitve tudi v tujini.

Poslovna informatika: Združuje obe strani, znanja s področja IKT in poslovna znanja.


Kaj še čakate? Naredite prvi korak pri uresničevanju svojih poslovnih ciljev

Obiščite informativne dneve na FKPV, ki bodo potekali 20. septembra ob 16.30 v vseh enotah fakultete.

Več informacij o vpisih in prednostih študija na FKPV si lahko preberete TUKAJ. 

Ne spreglejte