SiolNET. Posel danes Novice
Oglasno sporočilo
  • Messenger
  • Messenger

Za vse starostne skupine - hitro učenje tujega jezika v samo dveh tednih

Pingo
Oglasno sporočilo

Že 55 tisoč Slovencev je zapustilo dolgočasne in neučinkovite metode učenja angleščine. Čas je, da se tudi ti naučiš in izpopolniš angleščino v samo dveh tednih.

Brez težav boš lahko bral in govoril v tujem jeziku, zahvaljujoč edinstveni metodi Damjana Vehovarja, ki se je s pomočjo te metode naučil 23 jezikov. Za to ne boš potreboval niti enomesečnega tečaja niti številnih učbenikov. Vse, kar potrebuješ, je ta neverjetna metoda in le dva tedna. Izkoristi ta čas na najboljši možni način. Osvoji tuji jezik in spremeni svoje življenje. Predstavljaj si, da brez strahu potuješ v katerokoli državo, kjer boš z lahkoto komuniciral s komerkoli.

Znanje tujega jezika ti bo prineslo številne življenjske priložnosti in odprlo veliko poslovnih poti. Reci zbogom dolgočasnim in napornim poslom. Imel boš priložnost, da dosežeš velik uspeh, saj je znanje tujih jezikov postalo nujno. Tvoje znanje bo cenjeno, družina pa bo ponosna nate.

Pingo

Nauči se tujega jezika brez težav

Ali ti vsi pravijo, da je težko? Ni! Ko gre za učenje tujih jezikov, ni odločilen talent. Seveda obstajajo ljudje, ki so bolj nadarjeni za učenje tujih jezikov. Ampak niso bili samo njihovi možgani ustvarjeni za to. Tvoji možgani, kot tudi možgani vseh ljudi, delujejo tako, da se nenehno prilagajajo in učijo.

In zato pri učenju ni pomemben samo talent, ampak tudi nekaj drugega. Pri učenju tujih jezikov je najpomembnejša volja za učenje, skupaj s tem pa primerna metoda, saj se brez nje ne boš mogel premakniti nikamor. Stal boš na mestu in ne boš mogel vzpostaviti normalne komunikacije.

Če pa imaš primerno metodo, kar metoda Dejana Zajca vsekakor je, potem si na pravi poti. Ta ti bo omogočila, da brez težav obvladaš tuji jezik, in to v samo dveh tednih. Ta metoda je hitra, zabavna, učinkovita in dinamična. Ne bo ti več treba lomiti jezika v pogovorih s tujci. Letovanja v tujih državah zate nikoli več ne bodo težava.

Pingo

Zakaj določene metode tujih jezikov ne delujejo?

Konvencionalne metode učenja tujih jezikov naredijo učenje veliko težje. V tebi nikoli ne prebudijo želje, da bi se naučil tega jezika. Pripeljejo te do točke, da začneš dvomiti o svojem talentu, kar pa lahko resno vpliva na tvojo samozavest. 

Poleg tega te v šolah in na raznih tečajih ne učijo jezika, nikakor ga ne moreš razumeti, temveč te učijo o jeziku. To sploh ni cilj učenja. Niti te ne opogumijo, da se sporazumevaš s tujci. In zaradi tega imaš blokado, ko se je treba sporazumevati v tujem jeziku. Težko se spomniš besed, zlaganje stavkov pa postane prava znanost.

Mnogi te tudi prepričujejo, da nikoli ne boš obvladal tujega jezika, če ne živiš na tem jezikovnem področju. Ampak s pravim pristopom in dobro metodo je vse mogoče. Ne dovoli, da bi ti ljudje in napačne metode ubili željo in voljo do učenja, saj rešitev obstaja in je tukaj. Rešitev, ki ti bo pomagala, da se naučiš in govoriš tuji jezik brez vsakršnega napora.

Za kakšno metodo gre?

V morju načinov učenja tujih jezikov je na površje priplavala metoda Dejana Zajca. Gre za metodo, ki ti bo pomagala, da obvladaš tuji jezik v dveh tednih

Razvita je bila posebej za ljudi, ki cenijo svoj čas. Če se želiš naučiti tujega jezika, ne izgubljaj časa z raznimi učbeniki, saj v njih ne boš našel te metode. Ti učbeniki niso bili narejeni z namenom, da se hitro naučiš tujega jezika.

V primerjavi z drugimi metodami je bila metoda Dejana Zajca narejena tako, da vpliva na tvoje možgane. Tako si lahko zapomniš vse, kar je treba. Besede se bodo začele povezovati brez težav, ti pa boš brez kakršnekoli muke obvladal tuji jezik s svetlobno hitrostjo

Pingo Kako je videti Dejanova formula za avtomatično učenje jezikov?

Dejan Zajc je svojo dvotedensko formulo za avtomatično učenje tujih jezikov poimenoval Pingulingo. To je edina knjiga, ki ​izboljša in pospeši pomnjenje, zahvaljujoč 100-odstotni uporabi tvojih prirojenih mentalnih sposobnosti.

Konvencionalne metode učenja jezikov aktivirajo le del sposobnosti tvojih možganov, da pomni in ustvarja asociacije. Ponavadi ne podpirajo teh kognitivnih procesov, saj aktivirajo le majhen del možganskih struktur. Knjiga Pingulingo deluje drugače. Izkoristi 100-odstotne sposobnosti, ki jih imaš in ki "dremajo" v tvoji podzavesti. 

Med pomnjenjem novih besed dvotedenska formula za avtomatično učenje tujega jezika Pingulingo istočasno aktivira desno in levo polovico možganov. Besedni del aktivira levo stran, slika pa desno. Možgani delujejo petkrat hitreje kot ponavadi. To povzroči povečanje kognitivnih sposobnosti, sposobnosti pomnjenja novih besed in njihovo asociacijo s slovenskimi ekvivalenti. Te asociacije so tako močne in globoko vtisnjene v spomin, da se tvoji možgani skoraj avtomatično učijo novih besed.

Kako se uporablja ta dvotedenska formula?

Vse lekcije so bile zasnovane na poseben način, da bi možgani delovali hitreje in učinkoviteje. Lekcije so razdeljene na poglavja. Deluje po principu, da najprej vidiš besedo, potem pa dobiš razlago, kar se je izkazalo kot zelo učinkovito.

Po prvem dnevu branja knjige Pingulingo boš osvojil približno 200 novih besed. Po enem tednu boš opazil veliko razliko v svojem besedišču. Postalo bo bogatejše in bolj raznoliko. Po dveh tednih izgine psihološka blokada, ki ti onemogoča, da se sporazumevaš v tujem jeziku, začel se boš sporazumevati brez kakršnihkoli težav.

Po enem mesecu boš tako dobro obvladal angleščino, kot da bi se je učil že leta. Ne izgubljaj časa z nekoristnimi večmesečnimi tečaji in inštrukcijami, enostavno naroči Pingulingo. Ta knjiga je primerna za vsakogar, obenem pa je zelo enostavna za uporabo.

Pingo Edinstvena priložnost za vse bralce

Učenje tujega jezika nikoli ni bilo lažje in bolj zanimivo. Zahvaljujoč knjigi Pingulingo, boš v samo dveh tednih obvladal tuji jezik. Izkoristi to neponovljivo ponudbo in naroči Pingulingo s 50-odstotnim popustom

Vendar pa to še ni vse, ta neverjetni izdelek prihaja skupaj s posebno garancijo Dejana Zajca. Gre za 44-dnevno garancijo za povračilo denarja. Brez vprašanj dobiš nazaj svoj denar. Preprosto nimaš česa izgubiti, lahko pa veliko pridobiš. Samo naroči in se začni učiti

Pomembno obvestilo: ponudba je časovno omejena in zaradi ugodne cene izdelka zaloge hitro izginjajo! Pohiti! 

Naročnik oglasnega sporočila je Net Sales Ltd.

 

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin