Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
17. 5. 2016,
15.51

Osveženo pred

7 let, 2 meseca

Oglasno sporočilo

Natisni članek

trgovanje

Torek, 17. 5. 2016, 15.51

7 let, 2 meseca

Vsem bralcem brezplačnih 50 evrov za trgovanje z delnicami Amazona

Oglasno sporočilo

Samo v zadnjem letu dni se je tržna vrednost Amazona skoraj podvojila, z rastjo s 175 milijard dolarjev na današnjih 338 milijard.

Po mišljenju Chamatha Palihapitiye, direktorja podjetja Social Capital in enega od nekdanjih vodij v Facebooku, bi Amazon v naslednjem desetletju lahko več kot podvojil svojo vrednost, zahvaljujoč njihovi cloud platformi Amazon Web Services (AWS). Licencirana borzna hiša Fortrade vsem bralcem podarja BREZPLAČNIH 50 evrov za trgovanje s cenami delnic Amazona na svetovni borzi.

50 evrov za trgovanje prevzemite tukaj.

AWS je postal najbolj dobičkonosen del poslovanja Amazona v preteklem letu dni, dosegajoč okoli devet odstotkov skupnega prometa in tudi 56 odstotkov skupnega operativnega dobička v zadnjem četrtletju. Operativni prihodek tega odseka je v zadnjih treh mesecih zrasel za 211 odstotkov na 604 milijonov dolarjev in s tem doprinesel k skupnemu neto dobičku 513 milijonov dolarjev. Za primerjavo, pred samo letom dni je podjetje ustvarilo izgubo v višini 57 milijonov dolarjev. Če bo AWS nadaljeval s povečevanjem dobička Amazona na ta način, bo postala najresnejša grožnja svojim cloud tekmecem.
Pretekli teden je cena delnic Amazona porasla za 1,8 odstotka, potem ko je ta velikan spletne trgovine uvedel novo video storitev, podobno Alphabethovemu Youtubu. Od prejšnjega torka imajo lastniki računa možnost uporabe storitve Video Direct Service. S to storitvijo bodo uporabniki lahko postavljali video posnetke brezplačno, če so predplačniki Amazon Prime paketa, medtem ko bodo služili skozi odstotek plačila za oglas.
Po drugi strani je Amazon postal dominanten tudi na trgu maloprodaje, potem ko sta njegova največja tekmeca Target in Macy's objavila nezadovoljive rezultate za prvo četrtletje tega leta.
Moč Amazona se lahko vidi na mnogih poljih, kot so impresivna rast zaslužka po delnici, rast neto prihodka in zaslužka.
Fortrade Ltd je avtoriziran in reguliran v Veliki Britaniji s strani FCA (Financial Conduct Authority) pod licenco številka 609970.

ProizvodiContracts for Difference (CFD-ji) so proizvodi s finančnim vzvodom in predstavljajo visoko stopnjo tveganja za vaš kapital, saj se lahko cene hitro obrnejo proti vam. Ti proizvodi morda niso primerni za vse stranke, zato poskrbite za razumevanje tveganja in poiščite neodvisne nasvete.To gradivo ne predstavlja ponudbe oziroma navajanja k transakcijam v kakšnem koli finančnem instrumentu. Izgube lahko presežejo vaše vloge, zato ste lahko primorani opraviti dodatna vplačila. Fortrade ne prevzema odgovornosti za kakršno koli uporabo, ki lahko izhaja iz teh izjav, niti za kakršne koli nastale posledice. Podan ni noben prikaz oziroma zagotovilo natančnosti ali celovitosti teh informacij. Posledično osebe, ki ukrepajo v skladu z njimi, delujejo izključno na lastno odgovornost.

 

 

Ne spreglejte