SiolNET. Posel danes Novice
2

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Ustvarjalci revije Jana bodo pisali za Zarjo, novinarji Lady pa za Zvezde

2

termometer

 | Foto:
Skupina Media24 s 23. junijem napoveduje izide 13 novih izdaj slovenskih revij, ki se bodo predstavljale pod novim imenom, a z že znano ekipo.

Ekipe, ki so do zdaj ustvarjale prodane znamke, gredo na trg z novimi imeni Kot je za Planet Siol.net povedal Gregor Repič, direktor skupine Media24 (prej Krater Media), ki je omenjene blagovne znamke upravljala doslej, so tik pred izidom 13 novih edicij revij, a pod novim imenom. Z iztekom pogodbe bodo prenehali uporabljati prodane blagovne znamke, delo pa bodo nadaljevali z enako novinarsko ekipo in uredništvi.

"Z nami so ostali vsi ljudje. Verjamemo, da so blagovne znamke in revije ljudje, ki stojijo za njimi, ne pa njihovo ime. Vsi ustvarjalci revij tako ostajajo nespremenjeni, enaki so tudi pogoji," dodaja Repič.

13 novih edicij: Zarja, Zvezde, Avenija, Vklop, Maja, Kaj veš, Bodi zdrava, Dom², Zeleni raj, Ženska, Top!, Fatalna in Ugankomat

Triindvajsetega junija bodo tako na police poslali Zarjo, revijo, ki so jo pri Media 24 doslej ustvarjali pod imenom Jana, revija Zvezde bo vsebovala podobne vsebine, ki smo jih prebirali v Lady, ekipa, ki je do zdaj ustvarjala revijo Obrazi, pa bo po novem Avenijo. Anjo bo nadomestila Maja, Evo Fatalna, novinarji Stopa bodo ustvarjali Vklop, novinarji Lepe in zdrave revijo Bodi zdrava, najstniška revija Smrklja pa postaja Top!. Skupina bo na police poslala še revije Kaj veš, Dom², Zeleni raj, Ženska in Ugankomat.

Bojan Požar je njihovo potezo komentiral z besedami, da je lastnik blagovnih znamk, ki jih je prevzel, do 31. 8. še vedno NKBM, ki je dolžna zavarovati njihov status. "Vse ukrepe zoper Krater Media mora izpeljati NKBM," dodaja.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin