Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
6. 4. 2021,
13.33

Osveženo pred

2 meseca

Vsebino omogoča Mediana

Natisni članek

raziskava spletne ankete anketa Mediana advertorial

Torek, 6. 4. 2021, 13.33

2 meseca

Ste zadovoljni z veljavnimi ukrepi proti zajezitvi koronavirusa?

Vsebino omogoča Mediana

Trenutni ukrepi za zajezitev epidemije v marsikom vzbujajo občutke negotovosti in nemoči. Si želite, da bi bila prihodnost boljša? Zdaj imate priložnost, da aktivno sodelujete pri spremembah. Izrazite svoje mnenje, prepričanje, izkušnjo in  bodite za to še denarno nagrajeni.

Nas čakajo še strožji ukrepi? | Foto: Getty Images Nas čakajo še strožji ukrepi? Foto: Getty Images

Vse več ljudi pogreša predvsem osebno svobodo

Na Inštitutu za raziskovanje trga in medijev Mediana so med 23. in 24. marcem ugotavljali, kako zaskrbljeni so glede trenutnih razmer prebivalci Slovenije, kako gledajo na razmerje med svobodo in ukrepi ter kaj od življenja pričakujejo v prihodnje. Prav tako so želeli ugotoviti, kako zadovoljni so prebivalci Slovenije z delom vlade in organizacijo cepljenja.

Ugotovili so, da so ljudje vse manj zaskrbljeni za svoje zdravje. Narašča mnenje, da so ukrepi čezmerni in da pretirano posegajo v njihovo svobodo.

Delež tistih, ki zaupajo državnim organom in njihovim odločitvam, je dosegel najnižjo točko do zdaj. Sodelujoči v raziskavi, teh je bilo 504, vse slabše ocenjujejo organizacijo cepljenja, vladno komunikacijo z javnostjo, najvišji upad zaupanja v delo vlade pa se je zgodil na področju pridobivanja cepiva.

Povejte svoje mnenje tudi vi

Na Inštitutu za raziskovanje trga in medijev Mediana verjamejo v pomembnost obveščanja javnosti o vseh razmerah. Prav zato raziskave javnega mnenja, ki pokažejo trenutno sliko stanja med prebivalstvom Slovenije, že od marca 2020 izvajajo z lastnimi investicijskimi sredstvi v dobro javnosti, anketirance pa za njihovo sodelovanje, trud in iskrenost nagrajujejo.

Bodite del soustvarjanja novih idej in pomagajte sooblikovati prihodnost! S pomočjo mnenja prebivalcev Slovenije vsi zaznavamo trenutni položaj v družbi in na trgu. Vaše mnenje šteje, pridružite se jim.

Imate jasen pogled na svet? Soustvarjajte nove ideje in pomagajte oblikovati prihodnost! | Foto: Getty Images Imate jasen pogled na svet? Soustvarjajte nove ideje in pomagajte oblikovati prihodnost! Foto: Getty Images

Sodelujte v spletnih raziskavah Mediane, povejte svoje mnenje, vplivajte na prihodnost in bodite nagrajeni.

Sodelovanje v raziskavah je anonimno in prostovoljno

Izbira raziskav, pri katerih boste sodelovali, je povsem vaša. Želijo si, da bi redno sodelovali, a razumejo, da vam občasno ne bo uspelo. Vaši podatki in odgovori bodo strogo zaupni, saj je inštitut Mediana v svojem delovanju zavezan kodeksu združenja tržno-raziskovalnih organizacij ESOMAR, s čimer vsem sodelujočim v raziskovalnih projektih zagotavlja tajnost in varovanje osebnih podatkov v skladu z zakonodajo in najvišjimi etičnimi standardi.

Vaše osebne podatke bodo potrebovali za sociodemografske analize, ki omogočajo izbor najprimernejših oseb za posamezno raziskavo.

Postanite član spletnega panela Mediana, ki šteje že več kot 25 tisoč članov in več kot 287 tisoč izpolnjenih anket. Spletni panel je skupina registriranih uporabnikov, ki sodelujejo v trženjskih raziskavah. Podatki in rezultati, zbrani s pomočjo tovrstnih raziskavah, se uporabljajo izključno v raziskovalne namene. Vsi podatki o članih panela so shranjeni v bazi in niso dostopni tretjim, nepooblaščenim osebam brez privolitve člana panela.

Na Mediani tudi v izrednih razmerah sledijo javnemu mnenju in utripom trga. | Foto: Getty Images Na Mediani tudi v izrednih razmerah sledijo javnemu mnenju in utripom trga. Foto: Getty Images

Izkoristite priložnost za dodaten zaslužek

Raziskave Medianinega spletnega panela zajemajo zelo široko področje. V enem letu vas lahko povabijo k več različnim raziskavam, od hitrega potrošniškega blaga in storitev, ocenjevanja oglaševalskih akcij, testiranja novih izdelkov do izražanja mnenja glede zadovoljstva z delom državnih organov.

Mnenje vsakega posameznika šteje in prav s sodelovanjem v spletnem panelu imate priložnost, da je slišano tudi vaše mnenje. V spletnih raziskavah boste med prvimi spoznali nove izdelke in storitve, ki prihajajo na trg, sooblikovali oglaševalske kampanje in pomagali pri razvoju blagovne znamke.

Sodelovanje članov spletnega panela v spletnih raziskavah bo nagrajeno s točkami, ki jih člani panela lahko pretvorijo v nagrado. Na podlagi zbranih točk boste prejeli plačilo v obliki vrednostnih bonov za različne trgovine ali nakazila na vaš osebni račun. Odločite se lahko tudi, da pridobljene nagradne točke prispevate v dobrodelne namene.

Vaše mnenje šteje. Pridružite se in vplivajte na prihodnost.

Ne spreglejte