Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
29. 1. 2020,
10.52

Osveženo pred

4 leta, 2 meseca

Oglasno sporočilo

Natisni članek

PR članek

Sreda, 29. 1. 2020, 10.52

4 leta, 2 meseca

Spletna stran za urejanje lastnih financ

Oglasno sporočilo

Nasmejana.si vam bo olajšala iskanje ponudb za zavarovanje, kredite, lizinge in druge finančne produkte. Omogočila vam bo povezavo z aktivnimi strokovnjaki, ki svetujejo, kam vlagati ali kako varčevati, kako se zavarovati. Vključene strokovnjake finančni center spodbuja k rednemu izobraževanju, nadgrajevanju znanj. Preverja izvajanje poslanstva portala, to je neodvisno svetovanje. Preverja tudi izvajanje skrbništva prek podpore strankam po že podanem nasvetu.

Nasmejana.si | Foto: Na portalu nasmejana.si delujejo izključno strokovnjaki z veljavnimi licencami za opravljanje poklica, ki posel tudi sklenejo. Stranke pridobite pri tem nekaj popolnoma primerljivih ponudb na enem mestu, da se potem lažje odločite. Internetna stran nasmejana.si torej sledi sloganu, da če si dobro zavarovan, si nasmejan tudi v nepredvidenih razmerah. Varčuješ, vlagaš in tako imaš nasmejano prihodnost!

Svetovanje in pogodbena ureditev odnosa med strankami in finančnimi institucijami pa sta le prvi krog posla. Pogosto slišimo: kje pa ste svetovalci, ko se pojavijo težave? Takrat ljudje in organizacije potrebujejo skrbnike, ki pomagajo urejati interesno različna stališča, kot je primer pri višini zavarovalnine ali odškodnine. Večino izzivov je treba mirno in skrbno urediti. Slediti predpisanim postopkom finančnih institucij, ki jih dober strokovnjak pozna. Pravilno izpolniti obrazce in priložiti dokazila.

Finančna institucija pa želi včasih najprej preizkusiti utemeljenost zahtevka in v zaščiti pred prevaro sproži in zahteva bolj podrobno preverjanje utemeljenosti zahtevkov. Lahko se tudi spusti v tožbo, saj se šele v procesu pred sodiščem izjasnijo podrobnejša dejanja, dokazi in podobno. Žal pa lahko nekatere institucije to tudi nekoliko zlorabljajo tako, da kujejo svoj dobiček na ramenih ljudi, ki se ne želijo čezmerno ukvarjati s procesi dokazovanja. Pri tem ima nasmejana.si vtkano pomoč, in sicer aplikacijo SOS NEZGODE! Zakaj si je brezplačno aplikacijo SOS NEZGODE smiselno naložiti na telefon?

Če ste bili udeleženi v prometni nesreči, delovni nesreči ali nesreči na javni površini ter ste se pri tem telesno poškodovali, vam bo aplikacija ponudila interaktivno pomoč. Aplikacija vodi skozi postopke zbiranja dokazov ter potrebnih postopkov za uveljavitev lastnih pravic. Če si jo boste naložili na mobilni telefon, vam bo ta služila kot pomoč v vsakem od navedenih primerov ter tudi v primeru nasilja v družini. Vodila vas bo po logičnih korakih, da boste kasneje s pomočjo odvetnika lahko uspešno uveljavljali odškodnino za telesne poškodbe. Na telefonski številki finančnega centra nasmejana.si pa dobite tudi 12 ur na dan, vseh 7 dni v tednu, podporo koordinatorja.

Pridite na stran nasmejana.si in pomagali vam bomo imeti lepšo, nasmejano prihodnost.

Naročnik oglasnega sporočila je ICC d.o.o.

Ne spreglejte