Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
12. 4. 2017,
13.00

Osveženo pred

6 let, 6 mesecev

Oglasno sporočilo

Natisni članek

Celovški dvori poslovni prostori

Sreda, 12. 4. 2017, 13.00

6 let, 6 mesecev

Slaba dva meseca za nakup poslovnega prostora v Celovških dvorih

Oglasno sporočilo

Do konca maja lahko oddate ponudbo za nakup enega od 23 poslovnih prostorov v ljubljanski soseski Celovški dvori, kjer vsakemu poslovnemu prostoru pripada tudi podzemna garaža.

 | Foto:

Nakup poslovnega prostora v Celovških dvorih je naložba v prihodnost

Poslovno-stanovanjska soseska Celovški dvori leži v severovzhodnem delu Ljubljane v četrtni skupnosti Šiška, na območju nekdanjega industrijskega objekta Avtomontaža. Je nedaleč stran od avtocestnega priključka Ljubljana sever, od središča glavnega slovenskega mesta pa je oddaljena zgolj štiri kilometre. Na severu sosesko povezuje novozgrajena in semaforizirana Rakuševa ulica, ki stanovalcem ponuja neposreden dostop na Celovško cesto, na katero soseska meji na zahodni strani.

V soseski Celovški dvori je 833 stanovanj, 117 jih bo do poletja dobilo svoje lastnike. Soseska Celovški dvori je živa ter polna energije. Je soseska, ki ponuja odlične poslovne priložnosti vsem, ki se zanimate za nakup poslovnega prostora. Raznolike dejavnosti, ki bodo v poslovnih prostorih v Celovških dvorih dobile svoje mesto, bodo obogatile infrastrukturo soseske in življenja vseh stanovalcev.

Razvija se tudi okolica soseske Celovški dvori. Na sosednjem zemljišču ob Celovški cesti se v prihodnosti obeta sodobno nakupovalno središče Spar z veliko ponudbo raznolikih storitev, ob soseski pa so predvideni tudi novi stanovanjski objekti.

Veliko število stanovalcev, izredna dostopnost lokacije, razvijajoča se okoliška infrastruktura zagotavljajo, da je nakup poslovnega prostora v soseski naložba v prihodnost.

 | Foto:

Kako lahko kupite poslovni prostor v Celovških dvorih?

Prodaja poslovnih prostorov v soseski Celovški dvori poteka od 11. aprila do 31. maja 2017 po načinu Dnevi odprtih vrat – 50 dni. Na voljo je 23 poslovnih prostorov s pripadajočimi parkirnimi mesti v podzemnih garažah.

Kupci imate 50 dni časa, da oddate svojo ponudbo. Varščina za poslovne prostore znaša 5000 evrov za do tri izbrane poslovne prostore. Priporočamo, da na zavezujočo ponudbo zapišete zgolj enote, ki jih želite kupiti.

Oddaja zavezujoče ponudbe

Od 11. aprila do 31. maja 2017 morate na posebnem obrazcu oddati vašo zavezujočo ponudbo. Pred oddajo vaše ponudbe svetujemo, da si na povezavi http://www.celovskidvori.eu/Poslovni_prostori_5/ ogledate vso prodajno dokumentacijo.

Ponudbo morate oddati pisno pri notarki do 31. 5. 2017 (priporočeno po pošti ali osebno do 17. ure): Meta Zupančič, Davčna ulica 1, 1000 Ljubljana, s pripisom »NE ODPIRAJ! Ponudba za poslovni prostor Celovški dvori«.

Cene v ponudbi z vključenim DDV morajo biti najmanj v višini izhodiščnih prodajnih cen, ki so objavljene na spletni strani http://www.celovskidvori.eu/. Ob oddaji ponudbe boste morali plačati tudi varščino.

Prodajne aktivnosti vodi nepremičninska družba Stoja, d.o.o.,  ki je bila skupaj z družbo ABC nepremičnine, d.o.o., izbrana na podlagi izvedenega javnega naročila. Za ogled poslovnih prostorov si vnaprej rezervirajte termin, in sicer na telefonski številki 01/2800-863 ali preko e-pošte info@celovskidvori.eu.

Izklicne cene poslovnih prostorov v soseski Celovški dvori so ugodne in omogočajo uspešen začetek poslovne dejavnosti.

Poslovni prostori v živahni soseski Celovški dvori

V soseski Celovški dvori je na voljo 23 poslovnih prostorov v tretji gradbeni fazi:

  • 17 poslovnih prostorov je v treh etažah (klet, pritličje in prvo nadstropje),
  • 5 poslovnih prostorov je v dveh etažah (pritličje in prvo nadstropje),
  • 1 poslovni prostor v dveh etažah (pritličje in klet).

Poslovni prostori se lahko pohvalijo z velikimi izložbenimi okni, ki jih kupec lahko izkoristi za promocijo svoje dejavnosti. V poslovne prostore so pripeljani tudi inštalacijski priključki za ogrevano in hladno vodo, ogrevanje poslovnih prostorov, kanalizacijo ter električni dovodni kabel.

 | Foto:

Zagotovljena parkirna mesta

Poslovnim prostorom pripadajoča parkirna mesta so v podzemnih garažah, kjer so na voljo tudi parkirna mesta za obiskovalce. Poslovni prostori v treh etažah omogočajo udoben dostop, saj imajo neposreden vhod iz garaž v kletni del poslovnega prostora, ki je povezan s pritličjem poslovnega prostora.

Odprte možnosti za različne poslovne dejavnosti

Poslovni prostori v Celovških dvorih so zanimivi za različne dejavnosti, na prodaj so poslovni prostori, ki so primerni za storitvene, trgovske ali pisarniške dejavnosti (brez lastniške terase) ter poslovni prostori z večjimi lastniškimi terasami, primerni tudi za gostinske dejavnosti.

Rezervirajte svoj termin za ogled poslovnega prostora še danes!

Termin za ogled poslovnih prostorov lahko rezervirate že danes. Pokličite na telefonsko številko  01 2800 863 ali pa pošljite elektronsko sporočilo na naslov info@celovskidvori.eu.

Ne spreglejte