SiolNET. Posel danes Novice
Oglasno sporočilo
  • Messenger
  • Messenger

Razmere govorijo v prid naložbam v nepremičnine

Oglasno sporočilo

V času inflacijskih pritiskov je ljubljanski nepremičninski trg odlična naložbena priložnost. Za to obstaja vsaj pet prepričljivih argumentov.

Stanovanja Schellenburg ponujajo prostornost in omogočajo udobnost življenja po vaših merilih. | Foto: Stanovanja Schellenburg ponujajo prostornost in omogočajo udobnost življenja po vaših merilih.

1. Investicija se poplača prej kot v osmih letih.

Ob upoštevanju rasti vrednosti na trgu stanovanjskih nepremičnin kakor je bila v zadnjih 3-4 letih na letni ravni in dejstvu, da z oddajanjem te iste nepremičnine lahko zaslužite še 2-3% od vrednosti nepremičnine letno, se vaša naložba povrne prej kot v osmih letih.

2. Rast vrednosti nepremičnin je praviloma višja od inflacije.

Rast vrednosti nepremičnin je praviloma nekaj odstotkov višja od inflacije – to pomeni ne le, da je vaša naložba varna pred padanjem vrednosti denarja, ampak da praviloma tudi dobro zaslužite.

3. Povpraševanje je bistveno večje od ponudbe.

Primanjkljaj na trgu nepremičnin je približno 30 tisoč stanovanjskih enot. Ob trenutni dinamiki izgradnje stanovanjskih enot tega izpada ni možno nadoknaditi prej kot v šestdesetih letih.

4. Upočasnitev investicij bo še dodatno spodbudila rast cen nepremičnin.

Rast cen gradbenega materiala in storitev v gradbeništvu je zavrla investicije zasebnih investitorjev v novogradnje.

Še 62 premium stanovanj Schellenburg čaka na vas na imenitni lokaciji v središču Ljubljane. | Foto: Še 62 premium stanovanj Schellenburg čaka na vas na imenitni lokaciji v središču Ljubljane.

5. Ljubljana je privlačna prestolnica s selitvenim prirastkom.

Po podatkih Sursa za obdobje od 2012 do 2022 se v Ljubljano priseli okoli tisoč novih prebivalcev na leto.

Naložba v nepremičnine v Ljubljani je torej zelo pametna naložba, ki je poleg tega še varna in vsak dan bolj donosna – naložba v nepremičnine je naložba v vašo prihodnost. Toda take priložnosti so omejene. Ne zamudite svoje!

Kontakt: 00 386 40 505 081

E-mai: info@schellenburg-living.com

Naročnik oglasnega sporočila je TIVOLI D.O.O. 

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin