SiolNET. Posel danes Novice
3

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Proizvodnja v Revozu bo znova stekla v ponedeljek

3

termometer

V novomeškem Revozu bodo v ponedeljek zjutraj znova zagnali proizvodnjo, potem ko je bila ta v času šolskih zimskih počitnic začasno ustavljena.

Proizvodnjo so ta ponedeljek začasno zaustavili zaradi premajhnih trenutnih naročil, ki niso zadoščala za zapolnitev proizvodnih zmogljivosti.

Kot so potrdili v Revozu, bodo v ponedeljek zjutraj proizvodnjo - ta sicer poteka v dveh izmenah iz pol - normalno nadaljevali. Uprava družbe se je za začasno zaustavitev odločila zaradi neugodnih razmer oz. manjšemu povpraševanju na avtomobilskem trgu, ki je po njihovih ocenah podobno razmeram s konca preteklega leta.

Odzivi kupcev na novega twinga druge faze so spodbudni Glede na takšno stanje je dveinpolizmenska proizvodnja še vedno visoka raven dejavnosti, so poudarili v Revozu in dodali, da je zaradi omenjenega težko napovedati tudi tržni uspeh novega twinga druge faze, katerega komercializacijo so v Revozu začeli januarja. V več državah so ga v preteklih dneh predstavili kupcem, dosedanji odzivi nanj pa so bili spodbudni, so še navedli v Revozu.

V Revozu so zaradi posledic potresa, ki je marca lani prizadel japonsko območje Sendai, kjer izdelujejo elektronske dele za Renaultova vozila, 23. maja začasno prenehali delati v nočni izmeni oz. v treh izmenah, proizvodnjo pa so septembra lani nadaljevali v dveh izmenah in pol.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin