SiolNET. Posel danes Novice
Oglasno sporočilo
  • Messenger
  • Messenger

Privoščite si nov in moderen apartma v Mojstrani

Oglasno sporočilo

DUTB, d. d., ima v lasti in prodaji obsežen portfelj nepremičnin vseh segmentov in v različnih razvojnih fazah. Preverite ponudbo in izkoristite priložnost za odličen nakup.  

DUTB

V novem apartmajskem naselju na atraktivni lokaciji je namreč na prodaj 10 nevseljenih počitniških apartmajev s pripadajočimi shrambami v kleti (približno 14 kvadratnih metrov), vsakemu apartmaju pripadata tudi dva lastniška parkirna prostora.

Trem apartmajem v pritličju pripada terasa – atrij s površino 53 kvadratnih metrov, trem apartmajem v prvem nadstropju pripada gank s površino 24,76 kvadratnega metra, štirje apartmaji pa so v mansardi.

Vsi apartmaji so grajeni kot 2,5- oz. 3-sobno stanovanje, ki poleg osrednjega bivalnega dela (kuhinja, jedilnica, dnevna soba) zajema še dve spalnici. Za vsako enoto so urejena individualna merilna mesta (elektrika, voda, plin). Apartmaji so bili zgrajeni leta 2011 in obnovljeni leta 2015. Cene apartmajev se začnejo že pri 99.528,00 € + DDV.

Apartmajsko naselje je ob cesti, ki vodi mimo slapa Peričnik v dolino Vrat. V bližini so trgovina, osnovna šola in Slovenski planinski muzej.

Več o posameznih apartmajih si lahko preberete tukaj.

Povpraševanje po poslovnih nepremičninah je v porastu

Slovenija je v letu 2017 beležila visoko gospodarsko rast, zaradi česar je zaznati optimizem pri podjetjih. Tako kot je izboljševanje razmer na trgu dela in razpoloženja med potrošniki prispevalo k nadaljevanju rasti zasebne potrošnje in rasti stanovanjskih investicij, je gospodarska rast spodbudila tudi povpraševanje po poslovnih in industrijskih objektih.

Veliko zanimanja vlada za objekte ali zemljišča, ki so primerna za skladiščne oziroma logistične dejavnosti, pri čemer so seveda lokacija ter dobre prometne povezave izrednega pomena.

DUTB, d. d., ima v lasti in prodaji obsežen portfelj nepremičnin vseh segmentov in v različnih razvojnih fazah, v nadaljevanju podajamo nekaj zanimivih nepremičnin za razvoj poslovnih projektov v Sloveniji, pri čemer velja omeniti tudi možnost skupnega razvoja projektov.

1. Turistični objekti

DUTB Portfelj nepremičnin na Mariborskem Pohorju je sestavljen iz:

- Hotela Arena**** (39 sob in wellness) in prizidka Arena*** (starejši del hotela, 20 sob), ki uporablja iste skupne objekte in 14.400 kvadratnih metrov zunanjih površin glavnega Hotela Arena;

- wellnessa in Hotela Bolfenk**** z apartmaji (20 sob in 12 apartmajev);

- Hotela Videc*** z apartmaji (28 hotelskih sob in 11 apartmajev) ter dodatnih 18.672 kvadratnih metrov zunanjih površin ter

- stanovanjskega objekta “Pohorske terase” (30 apartmajev).

Za nakup zgornjih nepremičnin je objavljen javni razpis za zbiranje zavezujočih ponudb, zavezujoče ponudbe morajo biti predložene najpozneje do 16. marca 2018 do 12. ure.

Ogledi nepremičnin bodo potekali od 26. februarja do 9. marca 2018, več informacij o razpisu pa vam je na voljo tukaj.

DUTB Vila Savinja v neposredni bližini centra mesta Celje je preurejena v poslovno stavbo, po namembnosti predvidena za kongresni center in hotel, ki je pripravljena za pogostitev in tudi nastanitev večjega števila ljudi. Objekt je bil z uporabo kakovostnih materialov v celoti obnovljen leta 2010.

V pritličju je trenutno galerija, ki se lahko preuredi tudi v gostinski lokal z urejeno senčno teraso ali pa za pisarniško-poslovno dejavnost v pritličju in nadstropju. V mansardi so trije ločeni apartmaji, vsak ima balkon s čudovitim pogledom na reko Savinjo, Celje in kapucinski samostan. Klet, ki je nedokončana, je predvidena za wellness.

Več informacij vam je na voljo tukaj

DUTB Poslovno-stanovanjska vila z garažo za štiri avtomobile ter parkom okoli hiše v Slovenskih Konjicah stoji na območju stanovanjske in poslovne zazidave znotraj ureditvenega območja naselja Slovenske Konjice. Objekt je nastal konec 19. stoletja, danes obsega obokano vinsko klet, ki se razprostira po celotnem tlorisu, pritličje, nadstropje in mansardo. Ob objektu je pritlična garažna stavba.

Celotna parcela je ograjena s kovano kovinsko ograjo višine 2,5 metra na betonskem podstavku, urejena sta dva uvoza z vrati z daljinskim odpiranjem. Zgradba z okolico je bila kakovostno prenovljena v letih 2001-2002 in je dobro vzdrževana ter v stanju polne uporabnosti.

Več informacij vam je na voljo tukaj 

2. Investicijske priložnosti pri nakupu poslovnih nepremičnin

DUTB Trgovski prostori v strogem središču Maribora so v pešconi, na križišču Vetrinjske ulice in Trga Leona Štuklja. Lokacija je nadpovprečno frekventna, stavba ima lastno parkirišče za zaposlene.

Prostori so razdeljeni na tri etaže, klet (1.142 kvadratnih metrov), pritličje z izložbami (750 kvadratnih metrov) in nadstropje (804 kvadratne metre). Etaže v trgovskem prostoru povezujejo tekoče stopnice, dostava blaga je omogočena s tovornim dvigalom. Skupna površina znaša 2.696 kvadratnih metrov. Objekt je vzdrževan in v odličnem stanju. Leto gradnje: 1970, celovita obnova je bila leta 2004.

 

Več informacij vam je na voljo tukaj.

 

DUTB Deloma oddana poslovna stavba na odlični lokaciji v središču Maribora na naslovu Trg Leona Štuklja 12. Poslovna stavba je bila zgrajena leta 1970 in je etažnosti 2K + P + 4N. Mansardna konstrukcija je bila izvedena leta 1992. V obdobju med letoma 2000 in 2004 sta bili izvedeni rekonstrukcija in celovita prenova trgovskega objekta v sodoben poslovni objekt.

Objekt spada v varovano območje kulturne dediščine. Dostop v objekt je urejen iz ulice, ki je v pešconi. Parkiranje je omogočeno ob stavbi, kjer so urejeni parkirni prostori. Poslovna stavba je deloma oddana v najem.

 

Več informacij o nepremičnini vam je na voljo tukaj. 

 

DUTB Lepo vzdrževana, v najem oddana poslovna stavba na odlični lokaciji v Beogradu v Srbiji, ki predstavlja odlično priložnost za investitorje. Nepremičnina se prodaja skupaj z novoustanovljeno gospodarsko družbo.

Poslovna stavba je na naslovu Milutina Milankovića 7v v poslovni coni Novi Beograd v Srbiji. Zgrajena je bila leta 2008 in je lepo vzdrževana. Sestavljata jo pisarniški del (K + P + 4N) in avtosalon (K + P + galerija) v skupni velikosti 12.826,28 kvadratnega metra. Poslovna stavba stoji na parceli velikosti 6.606 kvadratnih metrov. Parkirni prostori so pred objektom in v podzemni garažni hiši.

 

 

Več informacij si lahko preberete tukaj.

3. Zemljišča za razvoj

DUTB Stavbno zemljišče na odlični lokacijo ob Vilharjevi cesti v neposredni bližini centra Ljubljane skupne velikosti 10.244 kvadratnih metrov je delno pozidano s kompleksom ločenih stavb, skupne uporabne površine 3.437 kvadratnih metrov.

Objekti so starejše gradnje in primerni za rušenje. Del zemljišča je trenutno oddan v najem upravitelju parkirnih površin, ki zemljišče uporablja za svojo dejavnost. V skladu s sedanjim občinskim prostorskim načrtom je na omenjenem območju dovoljena gradnja stanovanjskih, turističnih in poslovnih objektov. Za nepremičnino je plačan komunalni prispevek v višini 1.500.000 evrov.

 

Več informacij o zemljišču vam je na voljo tukaj

Zazidljivo zemljišče v Slovenski Bistrici je na odlični lokaciji le nekaj sto metrov od izvoza z avtoceste Maribor–Celje (izvoz Slovenska Bistrica – jug). Zemljišče je v ozadju delno pod naklonom in na eni strani meji na industrijsko cono, ki se začne z objektom Almonta. Približno tretjina zemljišča je v skladu z obstoječim zazidalnim načrtom predvidena za poslovno gradnjo, za preostali del zemljišča je treba izdelati OPPN (poslovna ali stanovanjska namembnost, odvisno od potreb investitorja).

V bližini zemljišča je večji trgovski kompleks s trgovino Spar in drugi poslovni objekti. Zemljišče meri 62.700 kvadratnih metrov in ima urejen dostop ter ponuja priložnost razvoja nepremičnine po vaši meri.

DUTB Največje zazidljivo zemljišče v Sloveniji z izjemno strateško lego leži v bližini avtoceste A3 in avtocestnega izvoza Sežana. Zemljišča so na robu naselja, v soseski strnjene zazidave industrijskih in poslovnih objektov, neposredno ob regionalni cesti ter v bližini železniške proge. Dostop do zemljišča je možen neposredno z lokalne ceste.

Zemljišče sestavlja več zemljišč, ki so ravna, komunalno neopremljena in primerno geološko strukturo za gradnjo. Zemljišče je zaradi dobre strateške lege in vpetosti tega območja v mednarodne gospodarske strukture primerno za večja logistična podjetja, predvsem zaradi bližine Trsta in Luke Koper.

Več informacij vam je na voljo tukaj.

Zazidljivo zemljišče bodoče industrijske cone Želodnik je v neposredni bližini avtoceste A1 (Ljubljana–Maribor). Zemljišče je namenjeno industrijski in poslovni rabi in ima izjemno strateško lego, saj je v bližini bodoče hitre ceste Krtina–Vodice, ki bo povezala avtocesti A1 in A2 (Ljubljana–Kranj).

Območje je predvideno za gradnjo modernega poslovnega parka za različne poslovne dejavnosti: pisarniške, proizvodne, obrtne, trgovino, logistiko ter druge. Lokacija zemljišča omogoča dobre prometne povezave znotraj Slovenije in s sosednjimi državami (Hrvaška, Italija, Avstrija, Madžarska), zemljišče ima urejeno komunalno infrastrukturo, je v bližini letališča (15 kilometrov), cona pa meti kar 64 hektarjev.

DUTB Pozidano stavbno zemljišče na elitni lokaciji neposredno ob morju v Izoli, t. i. Ladjedelnica Izola, je na severovzhodnem delu polotoka v občini Izola, le 500 metrov od starega mestnega jedra Izole. Zemljišče se ponaša z lepim pogledom na Triglav in italijanske Dolomite.

Območje predstavlja še delujočo ladjedelnico, ki služi za popravilo jaht in čolnov, pozidano s starejšimi industrijskimi objekti, primernimi za rušenje. Nepremičnine so lahko dostopne in komunalno opremljene. Z novim predlogom OPN je območje opredeljeno za turistično dejavnost.

 

Več informacij najdete tukaj

DUTB Kompleks "Argolina" v Izoli je pozidano in nepozidano stavbno zemljišče na elitni lokaciji neposredno ob marini v centru Izole in ima čudovit pogled na Dolomite.

Območje ima v večjem delu namensko rabo MT – turistična območja z nastanitvijo, manjši del pa Z – Območje zelenih površin. Zemljišče je na območju zazidalnega načrta Marina, kjer je predvidena revitalizacija degradiranih industrijskih območij.

 

 

 

Možen je tudi nakup projektnega podjetja Argolina, d. o. o., več lahko preberete tukaj

DUTB Zazidljivo zemljišče na mirni in atraktivni lokaciji v neposredni bližini Golf igrišča Bled, skupne velikosti 29.962 kvadratnih metrov, leži na odlični lokaciji ob Alpski cesti, ki povezuje središči mest Lesce in Bled. Na ravnem in ograjenem zemljišču stoji več manjših objektov (572 kvadratnih metrov), ki so primerni za rušenje. Dostop do zemljišča je urejen po lokalni asfaltirani cesti. V skladu s sprejetim občinskim prostorskim načrtom je zemljišče predvideno za gostinsko, kulturno, rekreacijsko in razvedrilno dejavnost.

 

 

 

Več informacij lahko dobite tukaj.

DUTB Taverna in kegljišče s stanovanji na edinstveni lokaciji neposredno ob morski obali v Portorožu stoji pri Marini Portorož, pod Hotelom Metropol. Nepremičnina obsega Restavracijo Taverna s pomožnimi in tehničnimi prostori (skupaj 1.493 kvadratnih metrov), kegljišče s stanovanjskimi enotami v prvem nadstropju (skupaj 1.088 kvadratnih metrov) in dovozno cesto s približno 120 parkirnimi prostori. Dovozna cesta je v solasti družbe Marina Portorož, d. d., kar pomeni, da je predmet prodaje 60 parkirnih prostorov.

Še več informacij vam je na voljo tukaj

 

4. Poslovno-trgovski objekti

dutb Moderna in kakovostno zgrajena poslovno stanovanjska stavba Eda center v najožjem centru Nove Gorice je bila zgrajena leta 2011. Objekt ima 20 etaž, od tega pet podzemnih etaž parkirnih prostorov, tri poslovno-trgovske etaže, osem etaž poslovnih – pisarniških prostorov ter štiri etaže stanovanjskih površin. Vse stanovanjske enote so že prodane, medtem ko bo za najem in nakup na voljo veliko poslovnih prostorov. Dobra lokacija v središčuu mesta, ob visoki frekvenci mimoidočih ponuja atraktiven in zgoščen trgovsko-storitveni program.

Za najem bo na voljo več kot 6.000 kvadratnih metrov trgovsko-storitvenih poslovnih prostorov v treh pritličnih etažah, precejšnje število parkirnih prostorov v kletnih etažah, za nakup pa bo na voljo približno 4.000 kvadratnih metrov sodobnih pisarniških prostorov v zgornjih etažah. Vsi poslovni prostori so fleksibilno razporejeni in bodo lahko zaključeni po meri uporabnikov oziroma v skladu z njihovimi željami in potrebami.

DUTB Trgovsko-poslovni center NOVA na odlični lokaciji v Velenju je večinoma oddan, predmet prodaje so trgovine in lokali v centru. Objekt je tik ob glavni vpadnici v mesto in je umeščen v pretežno poslovni del mesta, v neposredni bližini so Spar in Mercator ter večja garažna hiša.

Trgovski center je razdeljen na etaže K+P+N+M. Etaže povezujeta zunanje dvigalo in zunanje stopnišče. Približno dve tretjini lokalov v velikosti od 10 do 400 kvadratnih metrov je oddanih. Skupna neto tlorisna površina trgovskega centra znaša 4.144 kvadratnih metrov. Parkirne površine za obiskovalce so zagotovljene pred objektom.

Objekt je vzdrževan in v odličnem stanju, ceno lahko preverite tukaj.

Parkirni prostori v Mariboru na Pobrežju so v novejšem poslovno-stanovanjskem objektu, zgrajenem leta 2009. 85 parkirnih prostorov na naslovu Ulica Veljka Vlahoviča 64 je v kletni etaži objekta, dostop do njih je urejen z zadnje strani objekta.

Seveda je ponudba nepremičnin mnogo večja. Preverite jo na povezavi http://nepremicnine.dutb.eu/

 

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 3
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin