Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
31. 8. 2016,
8.06

Osveženo pred

2 meseca, 1 teden

Vsebino omogoča Advantage Austria

Natisni članek

podjetništvo posel advertorial

Sreda, 31. 8. 2016, 8.06

2 meseca, 1 teden

Priložnost za slovenska podjetja: prihajajo poslovni partnerji iz tujine.

Vsebino omogoča Advantage Austria
posel, pisarna, podjetništvo | Foto Thinkstock

Foto: Thinkstock

Izmenjava izkušenj, predvsem pa poslovnih  praks in strategij, so ključni elementi pri zagotavljanju rasti in razvoja lastnega podjetja. Prav mreženje, tudi zunaj slovenskih meja, pa bo eden glavnih ciljev brezplačnega poslovnega srečanja Uspešno v Sloveniji.

Kako uspešno voditi podjetje v Sloveniji in kako ostati konkurenčni na trgu, ki zahteva vedno več znanja, izkušenj in inovativnosti? To so samo nekatera vprašanja, na katera boste nedvomno našli odgovore med svojimi kolegi, tudi konkurenti ali celo morebitnimi bodočimi poslovnimi partnerji.  

Advantage Austria v sodelovanju z Odvetniško pisarno Wolf Theiss in Obrtno-podjetniško zbornico Slovenije organizira popolnoma brezplačno poslovno srečanje Uspešno v Sloveniji, na katerem boste dobili enkratno priložnost za tkanje novih odnosov in predvsem za izmenjavo neprecenljivih informacij in izkušenj, na podlagi katerih lahko povečate svoje poslovanje tudi zunaj meja. Na dogodku bodo prisotni tudi številni podjetniki iz tujine.

Izkoristite priložnost za prodor na tuje trge

Srečanje je idealna priložnost za vse slovenske podjetnike, ki iščejo tuje poslovne partnerje ali način, kako svoje poslovanje razširiti prek slovenskega trga. Začetki so vedno najtežji in brez pravih informacij so ti še bolj kompleksni in počasni. Na poslovnem srečanju boste iz prve roke dobili edinstveno priložnost prav za spoznavanje vseh svojih možnosti. Na srečanju se boste lahko povezali s predstavniki avstrijskih, italijanskih, hrvaških in srbskih podjetij.

Kako se prijavim na poslovno srečanje?

posel, pisarna, podjetništvo | Foto: Thinkstock Foto: Thinkstock

Poslovno srečanje Uspešno v Sloveniji bo potekalo 14. septembra 2016 v Modri dvorani Celjskega sejma. Prijavite se s klikom na povezavo, kjer si lahko že danes zagotovite termin pri katerem od poslovnih gostov.

Kateri avstrijski poslovneži bodo prisotni na brezplačnem srečanju?

Cargo-partner GmbH je srednje veliko, dinamično rastoče podjetje, specializirano za transport in celovito logistiko, uspešno predvsem pri iskanju prekomorskih rešitev.

Czipin GmbH ponuja svetovanje in rešitve za povečanje produktivnosti, optimizacijo marž in procesov, zmanjševanje stroškov, povečanje prihodkov itd. Podjetje išče odjemalce svojih storitev.

Denios GmbH ponuja izdelke za shranjevanje in skladiščenje nevarnih snovi, kot so ognjevarne omare, kontejnerji, varnostne omare. Ponujajo tudi zaščitno opremo ter strokovno svetovanje, izobraževanja in seminarje. Podjetje išče prodajnega partnerja.

Die Käsemacher GmbH proizvaja mlečne proizvode in sire iz kravjega, ovčjega in kozjega mleka – mlade sire, namaze, predjedi iz sira, sire s čemažem, čilijem ali makom, pa tudi s svežim sirom polnjene marelice, datlje, fige, pečeno zelenjavo, papriko, polnjena s tuno. Podjetje išče prodajnega partnerja.

Energie Steiermark AG išče kooperacijske partnerje na energetskem področju (obnovljivi viri, energetske storitve itd.).

Hydac Hydraulik GmbH deluje na področju tehnike tekočin, hidravlike in elektronike. S svojim širokim programom ter znanjem na področju razvoja, izdelave, prodaje in storitev rešuje najrazličnejše naloge v povezavi s tehniko elektrarn.

Isocell proizvaja izolacijske materiale iz celuloze, lesnih vlaken, granulata, pa tudi stroje za vpihovanje in sisteme za zrakotesnost. Podjetje išče prodajnega partnerja.

Learn Tech Academy ponuja izobraževanja in seminarje na različnih področjih, kot so vodenje, proizvodnja, logistika itd. Seminarji so praktično usmerjeni, prilagodljivi in oblikovani glede na želje ter potrebe naročnika. Podjetje išče odjemalce svojih storitev.

MC Capital GmbH investira v projekte zelene energije, predvsem v fotovoltaične naprave. Podjetje kupuje že obstoječe naprave ali jih zgradi in da v najem. Načrtujejo tudi financiranje visoko učinkovite naprave za soproizvodnjo energije. Iščejo prodajnega ali kooperacijskega partnerja.

M&R Automation GmbH išče dobavitelje za rezkana, stružena in varjena kovinska ogrodja

Wippro GmbH že 55 let proizvaja kovinske podstrešne stopnice ter stopnice za dostop na ravno streho, zaščitene s praškanjem. Podjetje ponuja tudi individualno in visokokakovostno proizvedena vhodna ter notranja vrata. Podjetje išče prodajnega partnerja.

Sew-Eurodrive Ges.m.b.H. – proizvaja pogonsko tehniko (menjalniki, reduktorji, gonilniki), motorje in servomotorje ter naprave za krmiljenje.

 

Advantage Austria bo septembra organizirala še dva dogodka:

• 22.–24. 9. 2016: skupinska predstavitev avstrijskih podjetij na sejmu SOBRA v Gornji Radgoni, kjer bomo prisotni z razstavnim prostorom.

• 28. 9. 2016:  na Ljubljanskem gradu se bodo predstavili avstrijski kongresni centri, hoteli in ponudniki MICE turizma. 

 

 

Ne spreglejte