SiolNET. Posel danes Novice
Oglasno sporočilo
  • Messenger
  • Messenger

Prevzemite 50 evrov in trgujte s cenami delnic Ferrarija na borzi

Oglasno sporočilo

Že od davnega leta 1939, ko je Ferrari odprl svoja vrata, ta predstavlja sinonim za hitrost in prestiž. Športni modeli te italijanske blagovne znamke so postali sanje marsikoga.

In medtem ko prodaja avtomobilov raste, jo spremlja tudi rast cene delnic, ki so v zadnjem letu zrasle za približno 25 odstotkov.

Fortrade vsem bralcem Siola podarja 50 evrov za trgovanje s ceno delnic Ferrarija (tako imenovani CFD-ji) na svetovni borzi, edini borzi, kjer lahko zaslužite, kadar cena raste in kadar pada.

50 evrov za trgovanje s ceno delnic Ferrarija lahko prevzamete tukaj.

Na zgornji povezavi si lahko preberete pravila in pogoje.

Model J50

Za proslavitev 50 let prisotnosti na japonskem trgu je podjetje pred petnajstimi dnevi v Tokiu predstavilo model J50, zaznamovan s slogom futurizma, hedonizma in ustvarjen po visokih zbirateljskih zahtevah. Ponudili bodo deset vozil, po nekaterih predvidevanjih pa bo za vsakega izmed njih treba odšteti sedemmestni znesek.

50 evrov za trgovanje s ceno delnic Ferrarija lahko prevzamete tukaj.

Na zgornji povezavi si lahko preberete pravila in pogoje.

Prisotnost na borzi

Po odcepitvi od Fiat Chryslerja v zasebno podjetje je črni konj na rumeni podlagi postal javno podjetje, ki je na borzo v New Yorku vstopilo oktobra 2015. Njegova trenutna tržna vrednost je 11 milijard dolarjev. Ambiciozni načrt tedaj novega izvršnega direktorja Sergia Marciona je bil pridobiti 900 milijonov dolarjev. Ferrari je kot neodvisno podjetje povečalo prodajo vozil in, kar je najpomembnejše, dvignilo pričakovanja o prihodnjih prodajah.

50 EUR za trgovanje s ceno delnic Ferrarija lahko prevzamete tukaj.

Na zgornji povezavi si lahko preberete pravila in pogoje.

Rast prodaje vozil

Največ zaslug za rast prodaje so zagotovo osemcilindrični modeli, modela 488GTB in 488 Spider, pa tudi Ferrari California, vsi v cenovnem razponu od 200 tisoč do 300 tisoč ameriških dolarjev. Podjetje se drži svoje poslovne filozofije, ki favorizira prestiž, visoko kakovost proizvoda in povprečno ceno vozila nad 190 tisoč dolarji. Zaslužek na eno delnico je bil v vseh zadnjih štirih četrtletjih nad pričakovanim, bil je tudi do 20 odstotkov višji.

50 evrov za trgovanje s ceno delnic Ferrarija lahko prevzamete tukaj.

Na zgornji povezavi si lahko preberete pravila in pogoje.

Fortrade Ltd v Veliki Britaniji avtorizira in regulira FCA (Financial Conduct Authority) pod licenco številka 609970.

Produkti Contracts for Difference (CFD-ji) so produkti s finančnim vzvodom in predstavljajo visoko stopnjo tveganja za vaš kapital, saj se lahko cene hitro obrnejo proti vam. Ti produkti morda niso primerni za vse kliente, zato poskrbite za razumevanje tveganja in poiščite neodvisne nasvete.To gradivo ne predstavlja ponudbe oziroma navajanja k transakcijam v kakšnemkoli finančnem instrumentu. Izgube lahko presežejo vaše vloge, zato ste lahko primorani opraviti dodatna vplačila. Fortrade ne prevzema odgovornosti za kakršnokoli uporabo, ki lahko izhaja iz teh izjav, niti za kakršnekoli nastale posledice. Podan ni noben prikaz oziroma zagotovilo natančnosti ali celovitosti teh informacij. Posledično osebe, ki ukrepajo v skladu z njimi, delujejo izključno na lastno odgovornost.

delitve: 3
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin