Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
27. 11. 2017,
13.44

Osveženo pred

2 meseca, 1 teden

Vsebino omogoča Renault Slovenija

Foto: Renault

Natisni članek

advertorial avtomobil renault posel

Ponedeljek, 27. 11. 2017, 13.44

2 meseca, 1 teden

Kako izbrati pravega poslovnega partnerja?

Vsebino omogoča Renault Slovenija

Foto: Renault

Pravijo, da sta za ples potrebna (vsaj) dva. Nič drugače ni niti v poslovnem življenju, kjer dinamiko pogosto narekujo tudi poslovne poti, ki jih opravimo doma ali v tujini. Za brezskrbno načrtovanje poslovnih poti je tako dobro imeti zanesljivega "mobilnega" partnerja na cesti.

Pravi štirikolesni partner ve, da se delo poslovneža nikoli ne ustavi. Zelo elegantno poskrbi za vse potrebe poslovneža na poti, pa naj si ta želi popolno povezljivost s svetom ali hrepeni po miru in udobju zadnje klopi.  | Foto: Pravi štirikolesni partner ve, da se delo poslovneža nikoli ne ustavi. Zelo elegantno poskrbi za vse potrebe poslovneža na poti, pa naj si ta želi popolno povezljivost s svetom ali hrepeni po miru in udobju zadnje klopi. Poslovne poti, obiski poslovnih partnerjev v tujini, vsakodnevni sestanki v drugih mestih … Se vam sliši znano? Svet mobilnosti se spreminja. Z napredkom tehnologije vožnja vedno bolj postaja - naj se sliši še tako paradoksalno - prvovrstna uporabniška izkušnja in rutina obenem, med katero lahko bodisi v vlogi voznika bodisi sopotnika na sprednjih ali zadnjih počnemo čedalje več stvari. Avtomobili danes v veliki meri že spominjajo na mobilne pisarne, v kateri se delo, jasno, na varen način, pravzaprav nikoli ne ustavi.

Povezljivost s svetom in udobje z zadnje klopi.

Renault Talisman in Renault Megane Grandtour sta avtomobila, namenjena voznikom, ki želijo uživati v vožnji, ne le v poslu, in ki bodo tudi za volanom na poslovni poti z lahkoto – in varno – postorili marsikaj. Avto bo namreč medtem delal za (in namesto) njega.


Renault Megane Grandtour – funkcionalnost, dizajn in ugodna cena

RENAULT MEGANE | Foto:

Poslovni adrenalin

Elegantne oblike, prefinjene linije in brezkompromisne možnosti dajejo novemu Renault Méganu drzen in prepoznaven dizajn ter samozavesten slog. Navdihnjeni novi Renault Mégane, izpopolnjen z edinstvenim svetlobnim podpisom, vas vabi, da sedete za njegov volan in znova odkrijete prave občutke. Adrenalin je zagotovljen. Strasti ni mogoče vsiliti, lahko pa se jo doživlja.

megane | Foto: Nova dimenzija

V notranjosti imata glavno besedo kakovost in skladnost. Prostoren potniški prostor in dovršena končna obdelava ponujata udobje, ki je nepogrešljiv del užitka. Zahvaljujoč velikemu strešnemu oknu* je svetlobno udobje novega Renault Mégana še bolj izrazito. Odločni in natančni ritmi ozvočenja Bose pa dodatno krepijo užitek med vožnjo.

Prilagodljiva notranjost

Novi Renault Mégane Grandtour ima velik prtljažnik, njegova prostornina znaša 580 litrov in se ob uporabi sistema Easy - break lahko še poveča: z ročicama v prtljažniku lahko samodejno zložite zadnjo sedežno klop, deljivo v razmerju 1/3-2/3. Če nato poklopite še naslonjalo sovoznikovega sedeža, dobite tovorni prostor z rekordno dolžino do 2,7 metra (ni na voljo pri stopnji opreme GT in GT Line). S tem pa prilagodljivosti notranjega prostora še ni konec: prtljažnik je mogoče pregraditi na dva dela, kar vam omogoča praktično in organizirano shranjevanje prtljage. Kadar pa so zadnji sedeži poklopljeni v ravno dno, razpolagate z največjo prostornino prtljažnika, ki znaša 1.695 litrov.

megane | Foto:


Ste pripravljeni, da preizkusite Renault Megane Grandtour?

REZERVIRAJTE TESTNO VOŽNJO

ŽELIM PONUDBO

PRENESITE KATALOG

POIŠČITE POOBLAŠČENEGA PRODAJALCA


Renault Talisman – udobje, prostor, tehnologija in ugodna cena

renault talisman | Foto: Čakajo vas čudoviti trenutki

S športnim pridihom Renault Talisman vnaša strast v ustaljene norme tega avtomobilskega razreda. Odločen sprednji del, izklesan profil, izrazita bočna linija in drzen pogled. Skladni in prostorni Talisman je zapeljiv in dinamičen avto, ki drzno obljublja čudovita doživetja.

Vaše novo območje udobja

Odkrijte prostorno notranjost, v kateri je poskrbljeno za dobro počutje. V potniškem prostoru kraljujeta svoboda gibanja in udobje. Spredaj vas čakata električno nastavljiva in prezračevana sedeža z masažno funkcijo, ki dajeta občutek poslovnega razreda. Prefinjeno oblikovanje, ergonomija in eleganca. Obroba armaturne plošče je okrašena s prefinjenim dvojnim okrasnim šivom, ki razkriva izjemen smisel za podrobnosti. Osrednja konzola vse bogastvo avtomobilske tehnologije ponuja na dosegu rok, obenem pa jo odlikuje prefinjen videz čistih linij. Za volanom vozila Renault Talisman se vam ponuja najboljše iz avtomobilskega sveta.

renault talisman | Foto: Intuitivna tehnologija, neverjetni občutki

Renault Talisman vas vabi na večpredstavnostno doživetje na velikem zaslonu. Prevzemite nadzor nad vozilom in intuitivno upravljajte vse funkcije na tablici z 8,7-palčnim zaslonom na dotik R-Link 2. Prilagodite prikaz podatkov po svojih željah, prenesite svoje najljubše aplikacije (Vodiči Michelin, e-pošta ...), shranite svoje nastavitve sedežev in vzvratnih ogledal ter ustvarite do šest profilov. Popeljite se s strastjo z edinstvenim sistemom Multi-Sense, s katerim se vozilo prilagodi vašemu razpoloženju. Z uporabo tehnologij za pomoč pri vožnji in prikazom podatkov v višini oči ste mirni na poti.

renault talisman | Foto:


Ste pripravljeni, da preizkusite Renault TALISMAN?

REZERVIRAJTE TESTNO VOŽNJO

ŽELIM PONUDBO

PRENESITE KATALOG

KONTAKT


PODPIS | Foto: Vaša mobilna pisarna

Kadar imate veliko dela pri različnih strankah, se vaš avto hitro napolni z dokumenti, papirji in drugimi predmeti, ki so del vašega posla. Ne dovolite, da vaš avto postane neurejena in neorganizirana mobilna pisarna, ki bo škodovala vašemu poslu. Sledite naslednjim navodilom in si uredite svojo mobilno pisarno. Vzemite si nekaj časa in uredite svoj avto ter nato ohranjajte red, saj vam bo to na dolgi rok prihranilo veliko časa.

1. Varnost je na prvem mestu

Predmete, ki jih potrebujete med vožnjo, kot so na primer očala, imejte na dosegu roke, vse drugo naj bo pospravljeno. Papirje in druge predmete pospravite v zaboje ali mape, tako da se med vožnjo ne bodo kotalili sem ter tja.

2. Nujni predmeti naj bodo na dosegu roke

Če se vam na vožnji pogosto pridružijo kolegi, zaposleni ali stranke, imejte sovoznikov sedež vedno prost. Čeprav imate sovoznikov sedež prost, pa to še ne pomeni, da ne smete uporabiti prostorov ob sedežu – tam shranjujte nujne predmete, kot so pisala, beležke, robčki itd.

3. Vaša "pisarna" naj bo dobro založena

Ko vaš avto postane pisarna, je dobro, da je ta tudi dobro založena – tako kot vaša miza v pisarni.

4. Izkoristite prostor v prtljažniku

Predmete, ki jih ne potrebujete pogosto, imejte spravljene v prtljažniku v prosojnih zabojih z oznakami na pokrovu, da boste brez težav in kar se da hitro našli, kar iščete.


Načrtujete poslovno pot do potankosti? Imate svoje kontakte, rezervacije, potrdila, beležke za sestanke ter navodila za pot vselej pri roki. Je vaš čas na poslovni poti predragocen, da bi ga izgubljali z odvečnim iskanjem, ko se urniki spremenijo? Za naslednjo pot se vam ni treba odpraviti od doma s šopom natisnjenih dokumentov, pomagajte si raje z aplikacijami za svoj pametni telefon.

EVERNOTE

TRIPIT

EXPENSE MANAGER

FREE WIFI FINDER

HOTEL TONIGHT

MAILCHIMP

ASANA

renault poslovni najem | Foto: VOZILA IN STORITVE PO MERI VAŠEGA POSLA

Ste obrtnik, lastnik trgovine, imate malo ali srednje veliko podjetje, ste predstavnik lokalne oblasti ali ena naših ključnih strank? Renault Slovenija vam lahko pomaga razširiti posel.

 

VOZILA IN STORITVE PO MERI VAŠEGA POSLA

 

Ne spreglejte