SiolNET. Posel danes Novice
Oglasno sporočilo
  • Messenger
  • Messenger

Paladijum je vreden isto kot zlato!

Oglasno sporočilo

Paladij je bil nedavno spet v središču pozornosti investitorjev. Objavljeni podatki so pokazali na strukturni primanjkljaj te kovine, saj se je ponovno povečalo njeno povpraševanje v avtomobilski industriji.

paladijum

Ti nepričakovani in redki pogoji so vplivali na rast cene paladijuma nad mejo 1200 dolarjev za unčo, s čem je paladijum postal enakovreden zlatu.

Fortrade za vse, ki jih zanima, kako trgovati s ceno paladija, in za tiste, ki vlagate v svoje osebno znanje, podarja brezplačno e-knjigo "Kako pametno investirati". Knjiga je prilagojena vsem stopnjam znanja in jo lahko prevzamete na spodnji povezavi.

Brezplačno e-knjigo "Kako pametno investirati" lahko prevzamete tukaj.

Paladij se v avtomobilski industriji uporablja za proizvodnjo katalizatorjev, ki pripomorejo k zmanjševanju škodljivih plinov.

Vse strožji pogoji za zaščito okolja vplivajo na večje povpraševanje po tej kovini. Povpraševanje po paladiju je doseglo nove maksimume vzporedno z rastjo proizvodnje katalizatorjev na bencin po škandalu "dieselgate", v katerega je bilo vpleteno podjetje Volkswagen, po katerem je tudi padlo povpraševanje po dizelskih vozilih.

Po mnenju analitičarjev je primanjkljaj paladija v letu 2019 prešel že v deseto leto, pri čemer je eden od glavnih razlogov tudi protest delavcev v južnoafriških rudnikih. Po drugi strani se pričakuje tudi povpraševanje po paladiju na Kitajskem, kjer bo doseglo nove najvišje mejnike.

Brezplačno e-knjigo "Kako pametno investirati" lahko prevzamete tukaj.

Fortrade Ltd je avtoriziran in reguliran v Veliki Britaniji s strani FCA (Financial Conduct Authority) pod licenčno številko 609970.

CFD-ji so kompleksni instrumenti in nosijo visoko raven tveganja borzne izgube denarja zaradi uporabe finančnega vzvoda. 81 odstotkov maloprodajnih računov vlagateljev s tem ponudnikom izgubi denar. Morate razmisliti, ali razumete, kako deluje CFD, in ali si lahko privoščite veliko tveganje zaradi izgube denarja. Lahko izgubite ves denar, a ne več, kot imate na računu za trgovanje. Ti izdelki mogoče ne bodo primerni za vse stranke in zaradi tega morate biti prepričani, da ste razumeli tveganja, poiščite pa neodvisen nasvet. To ne predstavlja ponudbe, povpraševanja in transakcije glede katerega koli finančnega instrumenta. Fortrade ne sprejeme nobene odgovornosti za katero koli uporabo teh komentarjev, niti za posledice, ki lahko iz tega izhajajo. Nobenega zagotovila ni glede točnosti ali popolnosti teh podatkov. Zato vsaka oseba, ki ravna v skladu z njimi, to dela popolnoma na lastno odgovornost.

Naročnik oglasnega sporočila je Fortrade Limited.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin