SiolNET. Posel danes Novice
Oglasno sporočilo
  • Messenger
  • Messenger

Od čistilke do direktorice

Oglasno sporočilo

Odkrij, kako se je čistilka naučila tekoče govoriti angleško v 14 dneh.

Pingulingu

Zgodba Marine Videu, izvršne direktorice enega izmed največjih podjetij v Sloveniji, ti resnično vzame sapo. Marina je vrsto let delala kot čistilka, nato pa se je njeno življenje popolnoma spremenilo. Zahvaljujoč neverjetni metodi Dejana Zajca, se je v samo dveh tednih naučila tujega jezika, in to brez težav.

Večina bi za to potrebovala leta, Marini pa je to uspelo zelo hitro. Odlično znanje tujih jezikov ji je odprlo številna vrata. Tuji jeziki so od nekdaj bili odraz visoke izobrazbe, zato Marina danes s svojim podjetjem piše zgodovino.

Zato moraš tudi ti vnesti nekaj sprememb v vsakdanje življenje. Zdaj lahko tudi ti obvladaš tuji jezik brez kakršnihkoli težav in kot Marina uresničiš svoje največje sanje. Ključ do uspeha se skriva v tej neverjetni metodi. Ne zapravljaj svojega talenta, postani predmet občudovanja.

Hitro in zabavno učenje tujega jezika

Pingulingu

Ali ti vsi pravijo, da je težko? Ni! Ko gre za učenje tujih jezikov, ni odločilen talent. Seveda obstajajo ljudje, ki so bolj nadarjeni za učenje tujih jezikov. Ampak niso bili samo njihovi možgani ustvarjeni za to. Tvoji možgani, kot tudi možgani vseh ljudi, delujejo tako, da se nenehno prilagajajo in učijo.

In zato pri učenju ni pomemben samo talent. Pri učenju tujih jezikov je najpomembnejša volja za učenje, skupaj s tem pa primerna metoda. Saj se brez primerne metode ne boš mogel premakniti nikamor. Stal boš na mestu in ne boš mogel vzpostaviti normalne komunikacije.

Če pa imaš primerno metodo, kar metoda Dejana Zajca vsekakor je, potem si na pravi poti. Ta ti bo omogočila, da brez težav obvladaš tuj jezik, in to v samo dveh tednih. Ta metoda je hitra, zabavna, učinkovita in dinamična. Ne bo ti več treba lomiti jezika v pogovorih s tujci. Letovanja v tujih državah zate nikoli več ne bodo težava.

Zakaj nekatere metode učenja tujih jezikov ne delujejo?

Pingulingu

Konvencionalne metode učenja tujih jezikov naredijo učenje veliko težje. V tebi nikoli ne prebudijo želje, da bi se naučil tega jezika. Pripeljejo te do te točke, da pričneš dvomiti o svojem talentu, kar pa lahko resno vpliva na tvojo samozavest.

Poleg tega te v šolah in na raznih tečajih ne učijo jezika, nikakor ga ne moreš razumeti, temveč te učijo o jeziku. To sploh ni cilj učenja. Niti te ne opogumijo, da se sporazumevaš s tujci. In zaradi tega imaš blokado, ko se je treba sporazumevati v tujem jeziku. Težko se spomniš besed, zlaganje stavkov pa postane prava znanost.

Številni te tudi prepričujejo, da nikoli ne boš obvladal tujega jezika, če ne živiš na tem jezikovnem področju. Ampak s pravim pristopom in dobro metodo, je vse mogoče. Ne dovoli, da bi ti ljudje in napačne metode ubile željo in voljo do učenja, saj rešitev obstaja in je tukaj. Rešitev, ki ti bo pomagala, da se naučiš in govoriš tuji jezik brez vsakršnega napora.

Za kakšno metodo gre?

Pingulingu

V morju načinov učenja tujih jezikov je na površje priplavala metoda Dejana Zajca. Gre za metodo, ki ti bo pomagala, da obvladaš tuji jezik v dveh tednih.

Razvita je bila posebej za ljudi, ki cenijo svoj čas. Če se želiš naučiti tujega jezika, ne izgubljaj časa z raznimi učbeniki, saj v njih ne boš našel te metode. Ti učbeniki niso bili narejeni z namenom, da se hitro naučiš tujega jezika.

V primerjavi z drugimi metodami je bila metoda Dejana Zajca narejena tako, da vpliva na tvoje možgane, da si lahko zapomniš vse, kar je potrebno. Besede se bodo začele povezovati brez težav, ti pa boš brez kakršnekoli muke obvladal tuji jezik s svetlobno hitrostjo.

Kako je videti Dejanova formula za samodejno učenje jezikov?

Pingulingu Dejan Zajc je svojo dvotedensko formulo za samodejno učenje tujih jezikov poimenoval Pingulingo. To je edina knjiga, ki ​izboljša in pospeši pomnjenje, zahvaljujoč 100-odstotni uporabi tvojih prirojenih mentalnih sposobnosti.

Konvencionalne metode učenja jezikov aktivirajo le del sposobnosti tvojih možganov, da pomni in ustvarja asociacije. Ponavadi ne podpirajo teh kognitivnih procesov, saj aktivirajo le majhen del možganskih struktur. Knjiga Pingulingo​ deluje drugače. Izkoristi 100 odstotkov sposobnosti, ki jih imaš in ki "dremajo" v tvoji podzavesti.

Med pomnjenjem novih besed dvotedenska formula za avtomatično učenje tujega jezika Pingulingo istočasno aktivira desno in levo polovico možganov. Besedni del aktivira levo stran, slika pa desno. Možgani delujejo petkrat hitreje kot ponavadi. To povzroči povečanje kognitivnih sposobnosti, sposobnosti pomnjenja novih besed in njihovo asociacijo s slovenskimi ekvivalenti. Te asociacije so tako močne in globoko vtisnjene v spomin, da se tvoji možgani skoraj samodejno učijo novih besed.

Kako se uporablja ta dvotedenska formula?

Pingulingu Vse lekcije so bile zasnovane na poseben način, da bi možgani delovali hitreje in učinkoviteje. Lekcije so razdeljene na poglavja. Deluje po načelu, da najprej vidiš besedo, potem pa dobiš razlago, kar se je izkazalo kot zelo učinkovito.

Po prvem dnevu branja knjige Pingulingo boš osvojil približno 200 novih besed. Po enem tednu boš opazil veliko razliko v svojem besedišču. Postalo bo bogatejše in bolj raznoliko. Po dveh tednih izgine psihološka blokada, ki ti onemogoča, da se sporazumevaš v tujem jeziku, začel se boš sporazumevati brez kakršnihkoli težav.

Po enem mesecu boš tako dobro obvladal angleščino, kot da bi se je učil že leta. Ne izgubljaj časa z nekoristnimi večmesečnimi tečaji in inštrukcijami, preprosto naroči Pingulingo. Ta knjiga je primerna za vsakogar, obenem pa je zelo preprosta za uporabo.

Edinstvena priložnost za vse bralce

Učenje tujega jezika nikoli ni bilo lažje in bolj zanimivo. Zahvaljujoč knjigi Pingulingo boš v samo dveh tednih obvladal tuji jezik. Izkoristi to neponovljivo ponudbo in naroči Pingulingo s 50-odstotnim popustom.

Vendar pa to še ni vse, ta neverjeten izdelek prihaja skupaj s posebnim jamstvom Dejana Zajca. Gre za 44-dnevno jamstvo za povračilo denarja. Brez vprašanj dobiš nazaj svoj denar. Preprosto nimaš česa izgubiti, lahko pa veliko pridobiš. Naroči in se začni učiti.

Pomembno obvestilo: ponudba je časovno omejena in zaradi ugodne cene izdelka zaloge hitro izginjajo! Pohiti!

Naročnik oglasnega sporočila je Spletno nakupovanje, d. o. o.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 1
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin