SiolNET. Posel danes Novice
Oglasno sporočilo
  • Messenger
  • Messenger

Nepremičnine meseca februarja

Oglasno sporočilo

V agenciji ABC NEPREMIČNINE d.o.o., ki ima več kot 23 let izkušenj na področju posredovanja nepremičnin, so naredili izbor stanovanj in hiš, ki so bile še posebej zanimive februarja.

ABC nepremičnine

Portorož: penthouse z zunanjim bazenom. Na prestižni lokaciji v samem središču Portoroža z razgledom na Piranski zaliv prodajajo nadstandardno trisobno stanovanje - penthouse. Posebnost stanovanja je 100 kvadratnih metrov velika terasa z ogrevanim bazenom na protitok. Stanovanje ima lasten vhod z dvigalom iz garaže do stanovanja ...

ABC nepremičnine

Anakaran-Hrvatini: polovica dvojčka. Na lokaciji z razgledom na Tržaški zaliv prodajajo polovico dvojčka, ki je še v fazi gradnje. Stanovanje v dveh etažah meri 160 kvadratnih metrov, okoli hiše je 200 kvadratnih metrov. Objekt je etažiran, gradi se po izdanem gradbenem dovoljenju na ključ z mogočimi manjšimi popravki, ki se bodo izkazali za potrebne pri sami izvedbi.

ABC nepremičnine

Koper – Žusterna: trisobno stanovanje velikosti 115,13 kvadratnega metra je v modernem naselju Nokturno v Žusterni, od morja oddaljeno 12 minut hoje oziroma 800 metrov. V neposredni bližini je avtobusno postajališče z direktno povezavo do središča Kopra. V bližini je tudi vsa preostala infrastruktura – bolnišnica Izola, trgovina, pošta, banka, lekarna, šola, vrtec …

ABC nepremičnine

Ljubljana, Rožna dolina: na ekskluzivni lokaciji, v neposredni bližini Rožnika, stoji hiša z delavnico iz leta 1935. Velikost parcele je 709 kvadratnih metrov. Možnost adaptacije ali postavitve novogradnje – eno- ali večstanovanjske stavbe. Odlična priložnost za vse, ki iščejo bližino središča mesta, mirno okolico ...

ABC nepremičnine

Kras, Kazlje: v celoti prenovljena tipična kamnita kraška hiša. Stoji v neokrnjeni naravi, v mirnem, idiličnem in prijetnem okolju. Hiša z razgibanim tlorisom, pokrito teraso ter zelenico je pravi raj za dušo in telo. Idilična in mirna lokacija, v sožitju z naravo. 

ABC nepremičnine

Ljubljana, Center - Trnovo: 185,5 kvadratnega metra, ekskluzivno štirisobno stanovanje na čudoviti lokaciji v osrčju središča mesta in hkrati blizu zelenih, rekreativnih površin je v objektu, zgrajenem leta 2005. Objekt je zasnovan kot projekt modernega časa z velikimi panoramskimi okni, ki zagotavljajo obilico svetlobe in sonca, visoki stropi omogočajo zračnost in prostornost.

ABC nepremičnine

Ljubljana - Štepanja vas: zazidljivo zemljišče, veliko 803 kvadratne metre, s starejšim objektom, primernim za rušenje. Na zemljišču so vsi priključki, dostop je urejen, lokacija je odlična in v neposredni bližini vse pomembne infrastrukture (OŠ, vrtec, trgovina, LPP). Izdelan je idejni projekt za gradnjo enostanovanjske hiše P+N+M. Mogoča tudi dvostanovanjska gradnja (razen dvojčka). Redka priložnost za nakup zazidljivega zemljišča znotraj ljubljanskega AC-obroča.

ABC nepremičnine

Ljubljana, Center: neizdelana podstreha/mansarda v staromeščanski izredno lepo urejeni hiši (letnik 1751) v strogem središču Ljubljane v bližini mestne hiše v izmeri 147,55 kvadratnega metra. Podstreha je v 5. nadstropju z dvigalom do 4. nadstropja.

ABC nepremičnine

Log pri Brezovici: lepa, samostojna hišo z bazenom v izmeri 195 kvadratnih metrov, stanovanjske površine na izredno lepo urejenem in ograjenem zemljišču (z lastnim sistemom namakanja).

ABC nepremičnine

Šiška, Koseze: dvostanovanjska hiša velikosti 187,1 kvadratnega metra je v urejenem naselju stanovanjskih objektov v bližini Koseškega bajerja, zelenih, rekreativnih poti Mostec, Rožnik, stran od mestnega vrveža in hkrati blizu vse infrastrukture, banke, pošte, trgovine, lekarne, avtobusne postaje … Pred hišo je zelo lepo urejen vrt. Velika okna omogočajo obilico sonca in svetlobe, veliki odprti prostori izredno zračnost, prostornost. Hiša je izredno lepo vzdrževana. V celoti opremljena.

ABC nepremičnine

Grosuplje, Šmarje – Sap: parc. 572 kvadratnih metrov, stan. površine 369 kvadratnih metrov, ekskluzivna hiša, zgrajena leta 2009, je v urejenem naselju stanovanjskih hiš v bližini vse infrastrukture (od središča Ljubljane oddaljeno cca. 15 min vožnje) in zelenih rekreativnih površin. Hiša je zasnovana kot dvonadstropen objekt, ki ponuja visoko kakovost bivanja sodobnega časa.

ABC nepremičnine

Kranj: družinska atrijska hiša je bila popolnoma preurejena in dograjena leta 2003, leta 2014 pa je bil dokončan bazen in preurejeno dvorišče. Funkcionalno lepo zasnovana atrijska hiša z urejeno infrastrukturo ponuja visoko kakobvost bivanje družinam z majhnimi otroki, družinam z mladostniki in tudi sobivanje dveh generacij. Primarna tudi za rezidenco.

ABC nepremičnine

Turjak: stanovanjska hiša velikosti 164,1 kvadratnega metra z bazenom stoji na idilični lokaciji, v bližini narave, zelenih rekreativnih, sprehajalnih in kolesarskih poti, stran od mestnega vrveža, a hkrati blizu vse infrastrukture, ki omogoča kakovostno in ugodno bivanje sodobnega časa.

ABC nepremičnine

Dobrova – Gabrje: novejša samostojna hiša, v osnovi zgrajena leta 2008 in dokončana leta 2016, v osrčju narave (tik ob gozdu) v izmeri cca. 330 kvadratnih metrov z zemljiščem velikosti 675 kvadratnih metrov. Hiša je grajena iz kakovostnih materialov na sodoben način. Ima svetle in velike prostore. Lahko tudi za stanovanjsko/poslovno rabo. Še nikoli vseljena. Oddaljena sedem kilometrov od AC-priključka na Brezovici oz. šest kilometrov od Podutika.

ABC nepremičnine

Ljubljana – Rudnik: oddajajo lepo, nadstandardno, svetlo, opremljeno in takoj vseljivo vrstno hišo v izmeri cca. 160 kvadratnih metrov. Na mirni lokaciji v neposredni bližini vse pomembne infrastrukture in vseljiva takoj.


Pri posredovanju nepremičnin je pomembno, da se prodaja nepremičnin izvaja prek zaupanja vredne nepremičninske agencije.


Naročnik oglasne vsebine je ABC nepremičnine.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin