Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
5. 12. 2016,
9.30

Osveženo pred

2 meseca, 1 teden

Vsebino omogoča Trgovinska zbornica Slovenije

Foto: Thinkstock

Natisni članek

nakupovanje trgovina darilo prazniki prazniki advertorial

Ponedeljek, 5. 12. 2016, 9.30

2 meseca, 1 teden

Misija darilo: kako se pravilno lotiti nakupov za praznike

Vsebino omogoča Trgovinska zbornica Slovenije

Foto: Thinkstock

Prazniki, darilo

Misija nemogoče ali najzabavnejše opravilo v letu? Poskrbite, da vam bo nakupovanje letošnjih prazničnih daril v veselje, ne v breme. Prepustite se vzdušju in pestri ponudbi trgovin ter preprosto samo uživajte.

Kdo pravi, da praznično nakupovanje povzroča stres in slabo voljo? Pomembno je, da se ga lotite pripravljeni, z nasmehom in vedenjem, da boste na koncu marsikomu polepšali praznike. To je tudi bistvo prazničnega obdarovanja.

Trije možje in trije razlogi za veselje

Ne glede na to, v katerega dobrega moža se boste prelevili čez praznike, naj bo vaša preobrazba polna pozitivnega pričakovanja.

Deklica, božič | Foto: Thinkstock Foto: Thinkstock Zakaj boste obdarovali? Naj nakupovanje daril za vas ne bo nujno zlo, obdarujte s srcem, sprejmite duh dobrih mož in si predstavljajte, kako mogočna so lahko vaša decembrska dejanja.

Koga boste razveselili? Odpravite se po nakupih pripravljeni. Doma sestavite seznam imen tistih, ki bi jih radi presenetili z majhno pozornostjo, jih opomnili, koliko vam pomenijo, ali se jim zahvalili, ker vam stojijo ob strani. Idealno bi seveda bilo, da bi poleg imen zapisali tudi idejo za darilo in si nekoliko skrajšali čas nakupovanja. Vendar brez skrbi: bogata izbira na trgovskih policah vam bo pomagala pri izbiri.

V družbi je lepše! Združite prijetno s koristnim in nakupovanje s prijetnim dogodkom. V družbi prijateljev ali prijateljic je izbira daril še bolj zabavna. Raziskovanje trgovin, občudovanje bogatih okraskov in druženje ob toplem napitku – nedvomno je to scenarij za nepozaben decembrski dan.

Ali ste vedeli?

Božično obdarovanje, kot ga poznamo danes, se je začelo v tako imenovanem viktorijanskem obdobju, torej v 19. stoletju, ko je Združenemu kraljestvu Britanije in Irske vladala kraljica Viktorija. Še večjo veljavo je ta obred dobil v prejšnjem stoletju, predvsem s pomočjo najbolj razširjenega dobrega moža Božička.

Uživajte v čarobnosti prazničnih trgovin

Oboroženi z nakupovalnim listkom, polni pričakovanj in v družbi najbližjih se boste lahko naužili pristnosti praznikov.

Pranizki, trgovina | Foto:

V velikem nakupovalnem središču ali v intimni prikupnosti manjših trgovin v starem mestnem jedru – sploh ni pomembno, kam vas bo ponesla želja po nakupovanju. Decembra so trgovci poskrbeli, da vam bo povsod lepo in da boste na vsakem koraku lahko ujeli čarobnost najbolj pisanega meseca v letu.

Ob glasbeni spremljavi znanih božičnih skladb in z okrašenim navdihom, ki ga ponujajo izložbe, je izbira izdelkov še bolj zabavna. V pomoč med prazniki so nedvomno tudi številne akcijske ponudbe, ki vas bodo razbremenile in vam dale malo več nakupovalnega zagona.

Boste kupovali z očmi ali boste iskali pomen?

Privlačno zaviti izdelki na prodajnih policah in v trgovinskih izložbah nedvomno puščajo velik vtis ter kar kličejo po tem, da jih vzamete s seboj domov. Vsak nakup naj bo zato užitek, vzemite si torej čas, da boste izbrali pravo darilo.

TZS | Foto: Prijetno nakupovanje in vesele praznike vam želi Trgovinska zbornica Slovenije.
 

Ne spreglejte