Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
18. 3. 2019,
11.53

Osveženo pred

5 let, 1 mesec

Oglasno sporočilo

Natisni članek

PR članek Zavarovalnica Triglav mladi

Ponedeljek, 18. 3. 2019, 11.53

5 let, 1 mesec

MLADI KREATIVNI UPI

Kreativni izziv za študente

Oglasno sporočilo

Slovenska oglaševalska zbornica bi vam rada omogočila čim več priložnosti za praktične izkušnje oziroma vam pomagala, da si lažje odprete vrata v svet oglaševanja, zato razpisuje samo za študente natečaj Mladi kreativni upi.

Triglav LAB | Foto:

Natečaj / tekmovanje mladih kreativnih upov bo letos potekalo prvič. Namenjeno je študentom, ki še nimate agencijskih izkušenj, a imate kreativne iskrice ter bi se radi preizkusili v reševanju konkretnega briefa.

Mladi kreativni upi so po pravilih podobno tekmovanje kot Mladi kreativci, ki vsako leto poteka na Slovenskem oglaševalskem festivalu, vendar je stopnja zahtevnosti briefa prilagojena študentom z manj izkušnjami. Tako boste lahko svoje moči pomerili v bolj enakovredni konkurenci ter dobili bolj realno povratno informacijo.

Poleg novih izkušenj ter kreativnega adrenalina boste s sodelovanjem dobili priložnost opozoriti nase kreativne direktorje slovenskih oglaševalskih agencij ter si tako razširiti krog poslovnih priložnosti.

Kreativni pari, katerih kreativne rešitve se bodo uvrstile v ožji izbor, pa se boste s svojimi idejami predstavili v živo zbranim poslušalcem iz agencij ter z njimi predebatirali svoje nastope.

Letos bo izziv prispevala Zavarovalnica Triglav. Vsi prijavljeni udeleženci, kreativni tandemi, boste imeli 24 ur časa, da s kreativnim konceptom integrirane digitalne kampanje odgovorite na razpisano nalogo.

Vaše delo bo ocenjevala posebna žirija:

Celoten proces ustvarjanja rešitev bo potekal 27. in 28. marca 2019, gostitelj je Triglav Lab.

Triglav | Foto:

 

Zmagovalni par bo dobil možnost brezplačnega sodelovanja v natečaju Mladi kreativci 2019 v okviru 28. Slovenskega oglaševalskega festivala. Za vse prijavljene in potrjene tekmovalce natečaja Mladi kreativni upi pa tudi velja posebna cena prijavnine na festival SOF 2019, ki znaša samo 20 EUR + DDV / na osebo. Prijavnina za Mlade kreativne upe vključuje obisk vseh predavanj, razstav in družabnih dogodkov v okviru 28. SOF-a.

Zadnji rok za prijavo je 26. marec 2019, vendar je število mest omejeno na 20 parov.

Prijave na mku@sof.si

Se torej vidimo na prevzemu briefa 27. marca V prostorih Triglav Lab na Dunajski 22 v Ljubljani.


Naročnik oglasne vsebine je Zavarovalnica Triglav.

Ne spreglejte