Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
22. 4. 2020,
7.00

Osveženo pred

3 leta, 12 mesecev

Oglasno sporočilo

Natisni članek

PR članek Fortrade

Sreda, 22. 4. 2020, 7.00

3 leta, 12 mesecev

Koronavirus pretresel finančne trge

Oglasno sporočilo
Fortrade

Pojav koronavirusa pretresa velike svetovne borze, kjer vlagatelji ocenjujejo vpliv in dolžino trenutne zdravstvene krize.

Fortrade je vsem, ki jih zanima učenje trgovanja na svetovnem borznem trgu (tako imenovane pogodbe o finančnih razlikah CFD) in ki želijo vedeti več, pripravil brezplačni priročnik "Korak po koraku: Kako trgovati". Vodnik je prilagojen vsem nivojem znanja in ga lahko prenesete preko spodnje povezave.

Brezplačni vodnik "Korak po koraku: Kako trgovati" prenesite tukaj.

Gospodarski vpliv koronavirusa je bil ta teden ponovno v središču pogovorov vlagateljev, saj se je povečal optimizem, ker se globalne vlade in centralne banke uspešno spopadajo z obsegom te pandemije. Nenehno zmanjševanje števila novih okužb v državah, kot so Italija, Španija in Nemčija ter v mestih, kot je New York, je prav tako dvignilo razpoloženje.

Fortrade | Foto:

Ta teden bo dogajanje na trgih osredotočeno na sezono zaslužka, ki se bo začela z velikanoma Netflix, ki poroča o svojih dosežkih v torek, in Amazon, ki poroča v četrtek. Čeprav je za večino podjetij pričakovana "težka sezona" zaslužkov, bodo kljub temu vlagatelji upali na "okrepitev" obeh podjetij, ki sta od začetka učinka koronavirusa na ekonomijo med najboljšimi na S&P500. Verjetno je temu tako zato, ker ima Netflix veliko število naročnikov, Amazon pa zelo uspešno prodajo izdelkov. 

Brezplačni vodnik "Korak po koraku: Kako trgovati" prenesite tukaj.

Fortrade | Foto:

Cene surove nafte so padle na najnižjo raven od leta 1999, potem ko so podatki OPEC potrdili prejšnje poročilo IEA, ki je pokazalo, da je bilo povpraševanje po nafti izjemno nizko.

Brezplačni vodnik "Korak po koraku: Kako trgovati" prenesite tukaj.

 

Fortrade Ltd. v Veliki Britaniji avtorizira in regulira FCA (Financial Conduct Authority) pod licenčno številko 609970.

CFD so kompleksni instrumenti in nosijo visoko raven tveganja borzne izgube denarja zaradi uporabe finančnega vzvoda. 84 % maloprodajnih računov vlagateljev s tem ponudnikom izgubi denar. Razmisliti morate, ali razumete, kako deluje CFD, in ali si lahko privoščite veliko tveganje zaradi izgube denarja. Lahko izgubite ves denar, a ne več, kot imate na računu za trgovanje. Ti izdelki mogoče ne bodo primerni za vse stranke in zaradi tega morate biti prepričani, da ste razumeli tveganja, poiščite pa neodvisen nasvet. To ne predstavlja ne ponudbe ne povpraševanja ne transakcije glede kateregakoli finančnega instrumenta. Fortrade ne sprejeme nobene odgovornosti za katerokoli uporabo teh komentarjev niti za posledice, ki lahko iz tega izhajajo. Nobenega zagotovila ni o točnosti ali popolnosti teh podatkov. Zato vsaka oseba, ki ravna v skladu z njimi, to dela popolnoma na lastno odgovornost.

 


Naročnik oglasnega sporočila je Fortrade.

Ne spreglejte