SiolNET. Posel danes Novice
Oglasno sporočilo
  • Messenger
  • Messenger

Končno doma! 30. Ambient Ljubljana in 4. Dom plus

Oglasno sporočilo

Odkrijte najsodobnejše trende bivanja, poiščite sveže ideje za vaš dom, posvetujte se s ponudniki in neodvisnimi strokovnjaki, izkoristite ugodnosti!

Z eno vstopnico na dva sejma!

30. Ambient Ljubljana - sejem pohištva in notranje opreme ter 4. Dom plus, s stavbnim pohištvom, ogrevalno in hladilno tehniko ter montažnimi hišami odpirata vrata od 6. do 10. novembra. Preglejte ponudbo 222 podjetij iz 21 držav.

gospodarsko razstavišče

Brezplačni strokovni nasveti na vaša vprašanja 

Načrtujete gradnjo ali prenovo hiše ali stanovanja? Že poznate standard gradnje nič-energijske hiše, ki za posameznike stopa v veljavo čez dobro leto? Se ne morete odločiti, ali graditi montažno ali klasično zidano hišo? Vas skrbi, kako pridobiti dovoljenja za gradnjo ali prenovo? Se sprašujete, ali je smiselna menjava oken pred zimo, kakšna okna izbrati in kateremu mojstru zaupati njihovo vgradnjo? Kakšno ogrevanje je za vas najprimernejše – peč na trda goriva, toplotna črpalka ali priklop na daljinsko ogrevanje? Kako do nepovratnih sredstev? Strokovne odgovore vam vse dni sejma ponujajo arhitekti, statiki, gradbeni fiziki in drugi strokovnjaki Gradbenega inštituta ZRMK in Eko sklada.

gospodarsko razstavišče

Top arhitekt

Izkoristite 30-minutno brezplačno arhitekturno svetovanje! Če ste v zagati, kako opremiti vaš dom, kaj izbrati, kam postaviti, se posvetujte s Top arhitekti. Vse dni sejma vam svetujejo strokovnjaki iz štirih arhitekturnih birojev. Zagotovite si svoje mesto s spletno prijavo!

gospodarsko razstavišče

Oglejte si še sejemske razstave 

gospodarsko razstavišče

Top ideje

Na 10. razstavi in borzi se predstavlja 26 mladih, še neuveljavljenih arhitektov in oblikovalcev. Top ideje postavljajo v ospredje njihovo kreativnost in inovativnost.

Top5

Razstava nagrajenih najboljših petih izdelkov letošnjega sejma po izboru mednarodne komisije.

Posebni gost sejma – NUNC

Hrvaška oblikovalska znamka NUNC se na sejmu predstavlja z vsestransko zbirko pohištva od stolov, mizic, postelje idr. do lesenega delilnika prostorov.

Papírologija

Razstava magistrskih študentov industrijskega oblikovanja Akademije za likovno umetnost in oblikovanje o inovativnih in premišljenih rešitvah uporabe papirja v interierju.

Sejemski katalog

Načrtujte vaš obisk vnaprej in prelistajte e-katalog že z domačega fotelja. Natisnjeno različico pa boste prejeli ob obisku sejma.

ambient

Happy Hour 

Zagotovite si cenejšo vstopnico! Od srede do petka med 12. in 16. uro, v soboto in nedeljo od 16. ure dalje.

S spletno vstopnico brezplačno z LPP 

Z nakupom vstopnice prek spleta si obiskovalci zagotovijo še brezplačen prevoz z LPP avtobusi do sejmišča in nazaj na dan obiska sejma. S sejmišča se z LPP lahko brezplačno odpeljete tudi z vstopnico, ki ste jo tisti dan kupili na blagajni sejma.

Odpiralni čas:

6.–9. november 10.00 - 19.00

10. november 10.00 - 18.00

www.ambientljubljana.si in www.sejemdom.plus

Naročnik oglasnega sporočila je Gospodarsko razstavišče d.o.o.

 

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin