Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
10. 6. 2020,
10.00

Osveženo pred

2 meseca, 1 teden

Vsebino omogoča DOBA FAKULTETA

Natisni članek

advertorial DOBA Fakulteta študij online študij

Sreda, 10. 6. 2020, 10.00

2 meseca, 1 teden

Ko drugi preizkušajo, na tej fakulteti online študij že 21 let

Vsebino omogoča DOBA FAKULTETA
Doba fakulteta, junij2 2020

V zadnjih mesecih se je online učenje preneslo na vsa področja izobraževanja – od osnovnih in srednjih šol do fakultet. Veliko je bilo eksperimentiranja. Na DOBA Fakulteti, kjer online izobraževanje izvajajo že 21 let, je študijski proces ves čas potekal nemoteno, saj njihov model online študija danes velja za enega najbolj domišljenih in kakovostnih v svetovnem merilu.

Študij in diploma sta nedvomno pravi korak k spremembam in uresničitvam novih ciljev. In prav na tej poti vam DOBA Fakulteta lahko priskoči na pomoč – z uporabnimi študijskimi smermi, s katerimi boste takoj obogatili svoje znanje in si odprli nove možnosti za uspeh.

O tem, kaj menijo o njihovem online študiju, smo povprašali kar študente Dobe. "Za zaposlene je online študij na DOBA Fakulteti najbolj optimalna in najbolj učinkovita metoda za doseganje osebnih ciljev, osebnega razvoja in kariernega uspeha." pravi Marko Perak, ki je zaposlen kot referent v prodaji.

"Več znaš, več veljaš," je star slovenski rek, ki danes še kako drži, vendar je pri tem pomembno poudariti še kakovost. Znanje se namreč ne meri zgolj v količini, ampak predvsem z vsebino, za katero je ključno, da je uporabna. | Foto: "Več znaš, več veljaš," je star slovenski rek, ki danes še kako drži, vendar je pri tem pomembno poudariti še kakovost. Znanje se namreč ne meri zgolj v količini, ampak predvsem z vsebino, za katero je ključno, da je uporabna.

Maja Korošec pa je izpostavila fleksibilnost: "Moram priznati, da sem z načinom študija izredno zadovoljna. Ne samo z načinom dela, ampak tudi s profesorji, mentorji, osebno podporo. Res je, take fleksibilnosti in druge podpore na začetku študija niti nisem pričakovala."

Njihova študentka Natalija Laznik študira iz Kitajske in pravi: "Zaradi želje po višji izobrazbi in bivanja v Šanghaju sem se odločila za online študij na DOBA Fakulteti. Dobin online študij mi na podlagi izrednega profesionalizma in fleksibilnosti, poleg redne zaposlitve in čezoceanske razdalje, omogoča nemoteno in uspešno izobraževanje."

Tudi številke online študija na Dobi so dokaz, da gre za kakovostno in največjo online izobraževalno ustanovo v Sloveniji.

  • 5.474 online diplomantov,
  • 88-odstotna prehodnost v višji letnik,
  • 14 akreditiranih in javnoveljavnih online študijskih programov,
  • dve mednarodni akreditaciji,
  • študentje študirajo iz 46 držav,
  • letno okoli 1.500 online študentov.

Študij na DOBA Fakulteti temelji na reševanju praktičnih nalog, na študijah primerov, analiziranju in iskanju rešitev za konkretne probleme iz prakse. Samo skozi tako zasnovan študij boste razvili za poslovni svet dragocene osebne, vodstvene in strokovne kompetence. | Foto: Študij na DOBA Fakulteti temelji na reševanju praktičnih nalog, na študijah primerov, analiziranju in iskanju rešitev za konkretne probleme iz prakse. Samo skozi tako zasnovan študij boste razvili za poslovni svet dragocene osebne, vodstvene in strokovne kompetence.

In v čem je online študij na Dobi poseben?

Online študij na Dobi študentom ponuja veliko več kot le posnetke predavanj in suhoparne naloge, poslane po e-pošti. Strukturirano in stabilno okolje, usmerjanje študentov s strani profesorjev, motiviranje online mentorjev in njihova izjemna odzivnost, povratne informacije na vsako opravljeno nalogo, do potankosti dovršeno preverjanje in ocenjevanje je le nekaj značilnosti njihovega modela online študija. Ena od pomembnih prednosti pa je tudi povezanost teorije in prakse, saj je kar 70 odstotkov študija namenjenega reševanju konkretnih poslovnih izzivov in delu na projektih.

DOBA Fakulteta vam omogoča pravo nadgradnjo vašega znanja. Njihov model online študija ima mednarodno akreditacijo, kar dokazuje visoko kakovostno raven. Učitelji na DOBA Fakulteti prihajajo iz prakse in zelo dobro poznajo razliko med knjigo in resničnim življenjem. To pomeni, da boste pri njih dobili tisto znanje, ki ga resnično potrebujete in ni osnovano zgolj na teoretičnih predpostavkah.

Ker je online študij na Dobi zelo aktiven z veliko medsebojnega sodelovanja v virtualnem okolju med študenti, online mentorji in učitelji, so študentje med študijem zelo uspešni, pridobljeno znanje pa tako uporabijo v praksi.

V času covid-19 se je aktualnost študija na daljavo zelo povečala, zato je DOBA maja ekskluzivno ponudila možnost brezplačnega preizkusa online študija. To možnost je izkoristilo kar 320 posameznikov, v večji meri zaposlenih, ki trenutno opravljajo izbrani predmet.

Če ste to možnost zamudili, vseeno obiščite spletno stran https://www.fakulteta.doba.si/studij-na-daljavo-online-studij in preverite potek online študija ter obiščite učno okolje.

Na DOBA Fakulteti bodo nad vašim znanjem bdeli učitelji, ki poznajo razliko med knjigo in resničnim življenjem ter so tako teoretično kot tudi praktično podkovani. | Foto: Na DOBA Fakulteti bodo nad vašim znanjem bdeli učitelji, ki poznajo razliko med knjigo in resničnim življenjem ter so tako teoretično kot tudi praktično podkovani.

Novi časi prinašajo nove priložnosti.

Zdaj gotovo ni čas, da bi pozabili na izobrazbo. Podjetja bodo bolj kot kadarkoli prej iskala in obdržala učinkovite sodelavce, ki razpolagajo z najaktualnejšimi znanji, saj bodo prav nova znanja v teh spremenjenjih okoliščinah tista, ki prispevajo k razvoju posameznika in podjetja. Prav znanje in diploma vam bosta v teh časih omogočila ohranitev delovnega mesta, napredovanje, morda pa tudi nove poklicne možnosti doma ali v tujini.

Na Dobi letos kar 14 online študijskih programov

Letos na Dobi ponujajo vrsto zanimivih in unikatnih študijskih programov, v katerih se boste razvili v agilnega in digitalno kompetentnega strokovnjaka. Ponudba študijskih programov je res velika.

Štirje online dodiplomski študijski programi 180 ECST

  • Menedžment v sodobnem poslovanju

smer Menedžment NOVO

smer Kadrovski menedžment NOVO

smer Digitalni menedžment NOVO

  • Marketing, družbeni mediji in odnosi z javnostmi
  • Poslovanje in upravljanje v turizmu
  • Menedžment v sociali in izobraževanju

Želim informacije o dodiplomskem programu.

Štirje online magistrski študijski programi 120 ECST

  • Mednarodno poslovanje
  • Marketing in prodaja
  • Menedžment pametnih mest
  • Inovativni menedžment v sociali in izobraževanju

Zanima me magistrski program.

 

Online doktorski študijski programi 180 ECST

  • Inovacije in trajnostno poslovanje v sodobni družbi

Pošljite mi informacije o doktorskem programu.

Pet online višješolskih programov 120 ECTS

  • Komerciala NOVO
  • Ekonomist
  • Poslovni sekretar
  • Organizator socialne mreže
  • Velnes

Želim več informacij o višješolskem programu.

Doba fakulteta, junij2 2020 | Foto:  

Ne spreglejte