SiolNET. Posel danes Novice
0

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Kdo so letošnji dobitniki pečata Izbran produkt leta?

0

termometer

 | Foto:
Leto je naokoli in dobili smo nove prejemnike prestižnega rdečega pečata Izbran produkt leta.

Koliko pomeni zaupanje slovenskim proizvodom?

Vsako leto je večji poudarek na kakovosti izdelkov, ki jih koristimo vsakodnevno. Da nam ni vseeno, kaj uporabljamo, priča zgovoren podatek, da se je izbora udeležilo rekordno število proizvajalcev in izbranih izdelkov.

Zanimivo je dejstvo, da " … na prvem mestu ni cena, ampak kaj izdelek nudi," je povedal direktor podjetja Izbran produkt leta Gregor Gorenc. Po preštetih glasovih se je izkazalo, da smo uporabniki letos izbirali in izbrali po našem izboru najboljših 30 izdelkov v različnih kategorijah, od mesa in mlečnih izdelkov, olj, kozmetičnih izdelkov, kuponske ponudbe do postelje.

V tabeli so nagrajenci v različnih kategorijah, njihovi zmagovalni produkti in imena proizvajalcev.

Slovenci zaupamo kakovostnim proizvodom

Pečat Izbran produkt leta v Sloveniji poznamo šele nekaj let, njegova zgodovina pa je dolga že skoraj trideset let. Poznajo ga po vsem svetu, podeljujejo pa ga že v več kot 40 državah. Pri nas se je uveljavil predvsem kot vodič pri nakupih, njegova metodologija pa temelji na mnenju kupcev. Kako kupci zaupajo tej raziskavi in koliko pomeni, priča zgovoren podatek, da že kar 41 odstotkov vprašanih popolnoma prepoznava pečat in vedo, kaj to je, ne da bi potrebovali pri prepoznavanju pomoč. To je kar sedem odstotnih točk več kot lani.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin