Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
16. 12. 2016,
8.00

Osveženo pred

2 meseca, 1 teden

Vsebino omogoča Banka Koper

Natisni članek

Banka Koper advertorial

Petek, 16. 12. 2016, 8.00

2 meseca, 1 teden

Katera je vaša še neizpolnjena praznična želja?

Vsebino omogoča Banka Koper

Foto: Thinkstock

Kakšen dan smučanja več, novoletni prazniki v kateri od svetovnih metropol, oddih v toplejših krajih, morda prenova kakšnega prostora v stanovanju ali hiši, nov računalnik ali pametni telefon, kakšna druga še neizpolnjena želja - za te praznike si privoščite nekaj več!

Kolikokrat se vam je zgodilo, da si kakšne želje niste mogli uresničiti samo zato, ker vam je ob vseh drugih sprotnih obveznostih zmanjkalo tistih nekaj evrov več za tisto posebno darilo, potovanje, posebni dogodek ali karkoli ste si že zaželeli. Če bi lahko ta strošek razporedili na malo daljši čas, ste takrat gotovo pomislili.

Naj bodo letos prazniki uresničenih želja!

Andrej si je vedno želel, da bi prve trenutke novega leta dočakal v eni izmed svetovnih metropol. Zlasti mu je pri srcu New York. "Ko na poročilih gledam, kako se na trgu Times Square spušča krogla, ki napoveduje prehod v novo leto, si vsakič znova močno zaželim, da bi bil tudi jaz del tega dogajanja," pravi Andrej, ki se je odločil, da bo svojo željo vendarle uresničil.

Andrej si je letos izpolnil svojo dolgoletno željo: prve trenutke novega leta bo dočakal z množico na newyorškem trgu Times Square. | Foto: Reuters Andrej si je letos izpolnil svojo dolgoletno željo: prve trenutke novega leta bo dočakal z množico na newyorškem trgu Times Square. Foto: Reuters

Njegova partnerica Špela je navdušena smučarka, ki si že dalj časa želi, da bi svoje vsakoletno smučanje v Franciji podaljšala za še sedem dni. "Ne želim si povsem izprazniti svojega dopustniškega proračuna, a kar tako si ne morem podaljšati svoje 'smučarije', čeprav si to močno želim," pove 28-letnica, ki si je letos povsem prenovila svojo smučarsko opremo, kar je prav tako pustilo nekaj praznine v njenem proračunu. Toda letos pa ni omaganja: Špela bo v Franciji letos smučala dlje, odločitev je padla!

Andrejev brat Roman pa si bo letos uredil stanovanje. Prenovil bo kopalnico in poskrbel za pohištvo v otroški sobi. Skupaj s svojo ženo Manjo sta namreč prejšnji mesec povila prvorojenko Ano, ki ji zdaj želita ustvariti čim lepše bivalno okolje. Prav tako srečna sta Anina dedek in babica, ki preživita skoraj vsak svoj prosti trenutek s svojo vnukinjo - a dedek Alojz ima resne težave s svojim kolenom in si je zato zaželel dvotedenski oddih v toplicah, seveda ob strokovnem nadzoru fizioterapevtov v družbi svoje žene Alenke, s katero bosta prav letos slavila zlato obletnico svoje poroke.

Na voljo za komitente in nekomitente, tudi do osem let

Vsak od nas ima neko svojo željo, veliko ali manj veliko, ki je še ni uresničil. Največkrat je razlog pomanjkanje trenutno razpoložljivega denarja, a so pri Banki Koper temu prisluhnili in pripravili akcijsko ponudbo kreditov, ki je na voljo do 31. januarja 2017. Niste komitent Banke Koper in pri njej (še) nimate transakcijskega računa? Nič zato, posebna praznična ponudba kreditov je na voljo za zneske do 5.000 evrov gotovine tudi strankam brez transakcijskega računa pri Banki Koper.

Ugodne obrestne mere za potrošniške kredite so na voljo za posojila z dobo odplačevanja nad 13 mesecev. Pri dobi odplačevanja do 60 mesecev je obrestna mera nespremenljiva in znaša 3,90 odstotka, pri dobi odplačevanja od 61 do 96 mesecev, torej nad pet let in do osem let, pa je spremenljiva – v tem primeru je enaka vsakokratni šestmesečni referenčni obrestni meri EURIBOR, povečani za 4,20 odstotne točke.

Kolikokrat se vam je zgodilo, da si kakšne želje niste mogli uresničiti samo zato, ker vam je ob vseh drugih sprotnih obveznostih zmanjkalo tistih nekaj evrov več za tisto posebno darilo, potovanje, posebni dogodek ali karkoli ste si že zaželeli. Z ugodnimi akcijskimi potrošniškimi posojili Banke Koper so letošnji prazniki lahko polni uresničenih želja. | Foto: Thinkstock Kolikokrat se vam je zgodilo, da si kakšne želje niste mogli uresničiti samo zato, ker vam je ob vseh drugih sprotnih obveznostih zmanjkalo tistih nekaj evrov več za tisto posebno darilo, potovanje, posebni dogodek ali karkoli ste si že zaželeli. Z ugodnimi akcijskimi potrošniškimi posojili Banke Koper so letošnji prazniki lahko polni uresničenih želja. Foto: Thinkstock

Z varčevalnim načrtom lahko še ugodneje

Obrestna mera je lahko še nižja, če ob najemu posojila sklenete še zavarovanje kreditojemalca ali varčevalni načrt v vzajemne sklade. V najbližji poslovalnici Banki Koper bodo glede na vaše želje in zmožnosti pripravili individualno ponudbo, povpraševanje lahko oddate tudi prek spleta. Uporabniki Banke IN, spletne banke Banke Koper, lahko do svojega akcijskega kredita pridejo tudi prek te udobne in stalno dostopne stične toče s svojo banko.

Zdaj pa res ni več razlogov, da si z nečim, kar si že dolgo želite, ne bi še polepšali svojih praznikov in začetka novega leta – akcijska ponudba potrošniških kreditov Banke Koper, članice skupine Intesa Sanpaolo vam bodo pomagali, da se obdarite že zdaj, odplačate pa udobno v skladu s svojimi željami in zmožnostmi.

Ne spreglejte