Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
17. 2. 2022,
7.00

Osveženo pred

1 leto, 5 mesecev

Oglasno sporočilo

Natisni članek

seminar trgovanje kriptovalute PR članek

Četrtek, 17. 2. 2022, 7.00

1 leto, 5 mesecev

Kakšno strategijo zaslužka uporablja novi kriptomilijonar iz Slovenije?

Oglasno sporočilo

Ni dvoma, da so digitalne valute doživele izjemno rast. Spodbujeno z neverjetno rastjo bitcoina (BTC) in etra (ETH) se področje kriptovalut samo še širi. Le kdo ne pozna nekoga, ki je v zadnjem času močno okrepil svojo denarnico ravno s kriptovalutami?

Bitcoin, trgovanje, kriptovalute | Foto: Thinkstock Foto: Thinkstock

Potencial, ki se dogaja na trgu kriptovalut, je privlačna naložba za ljudi, ki verjamejo v prihodnost digitalnih valut. Za ljudi, ki verjamejo v to obljubo, je vlaganje v kriptovalute način, kako zaslužiti visoke donose in hkrati podpirati prihodnost tehnologije.

Spletni portali so polni novic o uspehih kriptomilijonarjev, ki so v kratkem obdobju zaslužili ogromno z malo truda. Verjeti ali ne, tudi v Sloveniji se to dogaja.

Matija Balantič iz majhne vasice pri Kranju je v letu 2020 začel služiti s kriptovalutami in v 12 mesecih ustvaril milijon evrov dobička na trgu kriptovalut.

Kljub številnim uspešnim zgodbam so ljudje še zmeraj precej skeptični. Strah jih je izgube denarja in zanesljivosti nove tehnologije. Posebej v tem času, ko je trg padel in smo v obdobju medveda. Zlato pravilo kriptovalut se glasi: "Kupite dno!" Strokovnjaki pravijo, da je to le kriptozima in da nas kmalu spet čaka cvetoče obdobje, ko bo bik ponorel. Do takrat je dobro, da se podučimo o kriptotrgu ter stopimo v nov segment okrepljeni in pripravljeni na mastne zaslužke.

Poleg tega so vodilni kovanci začeli hiter razvoj v prostoru, kjer se kriptovalute uveljavljajo (v metavesolju, z NFT-ji in z drugimi aplikacijami v resničnem svetu). Posebej ethereum, ker njegov blockchain omogoča pametne pogodbe. Vsi ti sektorji bodo pridobili moč tudi letos. Prihaja čas inovativnih valut, prihaja čas sprememb.

Matija Balantič | Foto: Matija Balantič

Kriptovalute za začetnike

Kriptomilijonar Matija poudarja, da naj nas ne bo strah vložiti denarja v kriptovalute, saj so varne. Vsem polaga na srce, naj začnemo raziskovati in se učiti o tej izjemni tehnologiji.

Kajti zdaj mu vsi govorijo, da jim je žal, ker ga niso poslušali prej. Preprost Kranjčan rad predaja svoje znanje ljudem, ki so novi v svetu kriptovalut, in jim pomaga do njihovih prvih pasivnih zaslužkov. Tako kakor je on, preprost gospod iz majhnega kraja, začel živeti sanje uspešnega milijonarja, ravno zaradi kriptovalut.

Brezplačni seminar o kriptovalutah tudi za začetnike

V sredo, 23. februarja, ob 21. uri vas čaka brezplačni seminar o strategiji zaslužka s kriptovalutami, ki jo uporablja novi kriptomilijonar Matija Balantič.

Kliknite tu in se prijavite na brezplačni seminar!

Če se boste prijavili na brezplačni webinar Matije, boste izvedeli:

  • kako v tem trenutku zaslužiti s kriptovalutami,
  • postopek za začetnike, ki želijo služiti s kriptovalutami,
  • kje dobiti preverjene informacije za zaslužek na trgu kriptovalut,
  • prvih pet korakov za služenje na kriptotrgu,
  • konkretne primere zaslužkov s kriptovalutami in strategijo enega najuspešnejših Slovencev pri nas,
  • napake in pasti, zaradi katerih večina Slovencev še ni zaslužila s kriptovalutami,
  • kako se izogniti prevaram na tem trgu,
  • kako ustvariti pasivni zaslužek s kriptovalutami ...

... in še mnogo več.

Žan Nekrep in Matija Balantič nista finančna svetovalca. Gre za njuna osebna priporočila. Pri kriptovalutah lahko veliko zaslužite ali izgubite.

Naročnik oglasnega sporočila je Žan Nekrep Consulting.

Ne spreglejte