SiolNET. Posel danes Novice
3

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Kako postati zvezda na LinkedInu?

3

termometer

 | Foto:
LinkedIn je poslovno družbeno omrežje, ki ga lahko vsak od nas izkoristi v svoj prid.

Posameznikom lahko močno pomaga pri razvoju poklicne kariere, podjetjem pa pri pridobivanju poslovnih partnerjev in kupcev. Kako torej zacveteti na tem izjemno obetajočem omrežju?

Odgovor boste dobili na praktični delavnici, ki jo v okviru konference medijskih trendov SEMPL (www.sempl.si) 27. novembra 2015 organizira podjetje Httpool. Predavateljica in svetovalka za LinkedIn Brigita Lazar Lunder in Tadej Rovtar, višji skrbnik ključnih kupcev na Httpoolu, bosta na delavnici povedala, kako vzpostaviti stran na LinkedInu, kako na njem komunicirati s poslovnimi partnerji, kakšne so možnosti oglaševanja in oblike ciljanj, ki jih lahko uporabite za doseganje segmenta B2B, ter kako lahko LinkedIn za doseganje segmenta B2C uporabijo tudi preostale, premijske blagovne znamke.

Dejstvo je, da so se svet in kupci spremenili in da tisto, kar je delovalo nekoč, danes ne deluje več. Po zadnjih raziskavah družbena omrežja vplivajo na kar 75 odstotkov nakupnih odločitev v medorganizacijskem segmentu (B2B), pri čemer je LinkedIn dokazano najučinkovitejši. Kljub temu ga večina podjetij v Sloveniji še vedno ne uporablja. Ali se boste odločili za skok na LinkedInov vlak ali boste raje ostali na peronu? No, drugega vam ne priporočamo, saj so vaši tekmeci že na krovu in s polno hitrostjo drvijo naprej.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin