Hrvaški taksi prevoznik želi postati številka ena v Sloveniji #video

Na ljubljanske ceste prihaja hrvaški taksi prevoznik Cammeo, ki v Sloveniji obljublja celo pravo taksi revolucijo. Vodstvo samozavestno napoveduje naročanje prevozov z mobilno aplikacijo, vozila, prijazna do okolja, in več kot 200 novih zaposlitev za nedoločen čas, poroča naša televizija Planet TV.

[video: 64003 / ]

Vest o prihodu hrvaškega konkurenta se je hitro razširila med ljubljanskimi taksisti, ki novega ponudnika pričakujejo z mešanimi občutki.

"Uporabnik, ki uporablja taksi, se bo odločil, ali bo uporabljal sedanje taksiste ali Cammeo. Mi bomo dali vse od sebe, da v Sloveniji kmalu postanemo taksi prevoznik številka ena," pravi Denis Vresk, izvršni direktor družbe Cammeo Slovenija.

Podrobnosti v prispevku Luke Mlakarja.

Komentarji

4
  • siolovec / 12.08.2017. ob 12:55

    To pa ne bo šlo, saj je vlada RS (beri: minister Koprivnik) podpisala Pismo o nameri z US Uber-jem, ki ga sicer povsod po EU preganjajo zaradi nespoštovanja pravic in plačevanja davkov...ampak pri nas bo to dovoljeno saj že sedaj mnogo kapitalistov ne plačuje davkov in prispevkov za pokojnine in zdravstvo!

  • triglav... / 15.08.2017. ob 09:29

    Parkirali pa bodo pred hrvaškim Mercatorjem. Čuvaja pa Cerar in Janša!

  • SiByte / 09.08.2017. ob 21:45

    Bo ja postal številka ena, naj malo vprašajo taksiste kako kaj posel. Kdo pa se sploh vozi s taksijem Turist ki je dlje časa raje najame avto, večina domačih pa tako ali tako ima svoj avto.

Prikaži vse

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.