Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
24. 7. 2018,
16.09

Osveženo pred

2 meseca, 1 teden

Vsebino omogoča Zavarovalnica Triglav

Natisni članek

delo Zavarovalnica Triglav Triglav tek advertorial razpis

Torek, 24. 7. 2018, 16.09

2 meseca, 1 teden

Dve študentski delovni izkušnji na projektu Triglav tek

Vsebino omogoča Zavarovalnica Triglav
študij delo pisarna | Foto Shutterstock

Foto: Shutterstock

Za vse, ki vam še ni uspelo najti sanjskega poletnega dela, imamo odlično novico: ugledno slovensko podjetje išče študente za poseben projekt, ki bo potekal na Brdu pri Kranju.

Si ravno sredi pregledovanja najbolj sveže ponudbe študentskih del? Potem si na pravem mestu ob ravno pravem času.

Zavarovalnica Triglav namreč vsako leto prireja vrhunski tekaški dogodek z dobrodelno noto, s katerim spodbuja zdrav življenjski slog in aktivno preživljanje prostega časa. Pri tem potrebuje tvojo pomoč in še nekaj d ni imaš, da se poteguješ za idealno počitniško delo.

Pazi to! Huda izkušnja. Na Triglav teku

Mladi, ki želijo svojo kreativnost in inovativnost ob študiju preizkusiti tudi v praksi, se lahko prijavijo na razpis za hudo delovno izkušnjo na mestu asistenta vodje projektov ali asistenta v video produkciji.

snemanje telefon | Foto:

Zavarovalnica Triglav je objavila razpis Pazi to! Huda izkušnja. na Triglav teku.

Si v družbi vedno ti tisti, ki poskrbi, da na zabavi vse poteka brezhibno in da se vsi počutijo vrhunsko? Potem obožuješ pomoč pri organizaciji dogodkov in si kot nalašč za študentsko delo asistenta vodje projektov, ki ga razpisuje Zavarovalnica Triglav.

Noben dogodek seveda ne mine brez dokumentiranja vsega, kar se dogaja. Imaš tudi ti vedno polne roke dela s fotografiranjem in snemanjem na zabavi ter potem poskrbiš, da iz surovega materiala nastanejo nepozabni posnetki, ki jih potem tudi dosledno deliš z vsemi, ki jih ni bilo zraven? Če se lahko pohvališ, da poznaš vsaj osnove programiranja v Adobe Premiere PRO in Adobe Lightroom, potem ne razmišljaj več in se prijavi za delo asistenta v video produkciji.

Huda delovna izkušnja: asistent vodje projektov in asistent v video produkciji

snemanje kamera video | Foto:

Za delovni izkušnji, ki ju podeljuje Zavarovalnica Triglav, se lahko poteguješ, tudi če nimaš posebnih predhodnih delovnih izkušenj, dovolj sta želja in delovni zagon.

Tvoje naloge bodo:

- Asistent vodje projektov bo pomagal pri organizaciji in pripravi Triglav teka, vodenih vadb, pri koordinaciji prijav in aktivnosti na dogodku ter bo skrbel za družbena omrežja. Organizacijo dogodka bo študent spoznaval pod budnim očesom ekipe službe za marketing v Zavarovalnici Triglav.

- Asistent v video produkciji bo pomagal pri snemanju in montiranju reportaž z dogodka in bo pripravljal tudi videovsebine za družbena omrežja. Študent bo snemalne nasvete pridobil od profesionalnega skaterja in direktorja agencije VIG Timoteja Lampeta Ignjića.

Delo bo potekalo med 9. 8. 2018 in 14. 9. 2018 v predvidenem obsegu 27 delovnih dni. Izbrana študenta bosta kreativno in izzivov polno delo v Ljubljani in na terenu opravljala pod vodstvom izkušenih mentorjev.

Za opravljeno delo ti pripada:

- nakazilo v višini 945 evrov bruto za opravljeno študentsko delo prek študentske napotnice,

- brezplačno Nezgodno zavarovanje Pazi name za obdobje enega leta, in sicer paket C, zavarovalna vrsta Mladi,

- dve kotizaciji za Triglav tek za prijatelje in

- priporočilo Zavarovalnice Triglav po opravljeni izkušnji.

Če želiš sodelovati na razpisu, na spletni strani http://pazito.triglav.si/ oddaj prijavni obrazec.

Prijavi se zdaj: na spletni strani izpolni prijavni obrazec.

Prijave potekajo do 31. 7. 2018.

Dogodek z dobrodelno noto

Triglav tek Brdo pri Kranju | Foto: Žiga Zupan/Sportida Foto: Žiga Zupan/Sportida

Tradicionalni Triglav tek je med večjimi tekaškimi dogodki pri nas, ki ima tudi dobrodelen namen. Lani so tako z donacijo Splošni bolnišnici Trbovlje, Splošni bolnišnici Brežice in Ultrazvočnemu društvu za projekt Slojenčki pomagali boljši oskrbi novorojenčkov.

Dogodek je namenjen zaposlenim Zavarovalnice Triglav in vsem drugim, ki so predani športnemu načinu življenja. Organizatorji se zelo skrbno pripravijo na dogodek in poskrbijo, da so vsi udeleženci tudi dobro pripravljeni. Tako organizirajo brezplačne tekaške treninge, na samem dogodku pa bogat spremljevalni program, tudi za najmlajše udeležence.

Edinstvena priložnost, da srečaš svoje športne idole

triglav tek | Foto:

Teka se že tradicionalno udeležujejo tudi ambasadorji Zavarovalnice Triglav, tako so se tekačem lani pridružili Peter in Cene Prevc, deskar Žan Košir, biatlonca Teja Gregorin in Klemen Bauer, smučarska tekačica Vesna Fabjan, paraplavalec Darko Đurić in drugi.

7. Triglav tek, ki ga organizira Zavarovalnica Triglav, d. d., bo v soboto, 8. 9. 2018, na Brdu pri Kranju.

Ne spreglejte