SiolNET. Posel danes Novice
Vsebino omogoča Erste Card
  • Messenger
  • Messenger

Drugi torek v mesecu ima novo ime

par nakupovanje
Vsebino omogoča Erste Card

Katere stvari iz preteklosti so vam najbolj ostale v spominu? Stvari, za katere se je treba malce potruditi, ali tiste, ki se zgodijo spontano? Izkoristite imenitno priložnost, ki jo za nove imetnike ponuja Diners Club.

Vedno nas navdihujejo ljudje, ki si upajo več in ki ubirajo drugačne življenjske poti. Radi se družimo z ljudmi, ki jim pustolovščina ali dogodek pomeni več kot materialna dobrina. Veselje pa črpamo tudi iz posebnih trenutkov, saj smo jih delili z najbližjimi in smo si skupaj ustvarili album najljubših spominov.

S kartico Diners Club si lahko omogočimo pustolovščine, ki nam še dolgo ostanejo v spominu.

Trenutki, ki jih spravimo na poličko med dragocenosti

Ko se odpravljamo na mamino okroglo obletnico, se veselimo trenutka, ko bo slavljenka odprla darilo. Kakšno veselje je podariti nekaj, kar ji bo prižgalo iskrice v očeh.

Imetniki kartice Diners Club lahko izkoristijo različne ugodnosti in s tem razvajajo sebe ter svoje najdražje.

Kaj pa dan, ko je treba kupiti maturantsko obleko za sina? Za njim je zaključek pomembnega obdobja v življenju, pred njim je celo morje novih zgodb, ki si jih bo ustvaril čisto po svoje. Zato je nakup obleke več kot le nakup, je prelomnica, ki bo imela posebno mesto na naši "polički" z dragocenimi spomini. Tam hranimo tudi spomin na dan, ko nas je zaročenec polepšal dan z zaobljubo o skupnem življenju.

Z vsakega potovanja ali izleta domov prinesemo celo košaro dragocenosti. Če bi se dalo, bi potovali kar naprej. Kartica Diners Club nam odpira vrata številnih letališč po svetu.

družina potovanje

Ali ste vedeli?

Diners je na trgu prisoten že 49 let in ostaja tu tudi v prihodnosti. Diners nam omogoča, da si te trenutke omogočimo bolj preprosto in da stroške nakupov razdelimo na kar 36 obrokov.

Naročite kartico Diners Club.

Kartica, ki nas lahko razveseli z bogato denarno nagrado

Naredite že danes nekaj drugačnega, nekaj, kar ne sodi na seznam vsakdanjih opravkov. Naročite se na kartico Diners Club ter si podarite enkratno priložnost. Prejmete lahko kar dva tisoč evrov. Toliko znaša nagrada za izžrebanega novega imetnika kartice Diners Club.

Sodelujte! Ob naročilu kartice Diners ste uvrščeni v nagradno igro za dva tisoč evrov.

Vsi, ki naročijo kartico, bodo prvo leto lahko uživali v brezplačni članarini.

Dobrodošli v klubu privilegijev

Pri Diners Clubu, ki vas vabi v klub privilegijev, se zavedajo, da je treba sanjati na veliko, da je življenje včasih izziv in da je največja spretnost to uskladiti. Pri Diners Clubu, ki vas vabi v klub privilegijev, se zavedajo, da je treba sanjati na veliko, da je življenje včasih izziv in da je največja spretnost to uskladiti.

Diners Club ponuja naslednje ugodnosti: plačilo na obroke, D torek, Spletni nakupi, Letališki saloni.

Do 36 obrokov za večje nakupe

Kartica Diners Club vam ponuja možnost nakupa na obroke. Tako razbremenite svoje finančne obveznosti na manjše zneske. Število obrokov je odvisno od prodajnega mesta. Nakup na do 36 obrokov je mogoč na prodajnih mestih, ki so poleg nalepke z logotipom Diners Club International navadno označena še z dodatno nalepko: Plačilo na obroke, Plačilo na 24 obrokov ali Plačilo na 36 obrokov.

Za nakup na obroke potrebujete samo kartico in podpis ali številko PIN. Poleg tega je na voljo še poseben obročni limit, tako da kartico lahko še vedno normalno uporabljate.

Še nimate kartice Diners Club? Naročite jo tukaj.

Novo ime za najugodnejši dan v mesecu

nakupovanje Foto: Thinkstock

Dan, ko se odpravimo po nakupih, je vedno nekaj posebnega. Od zdaj naprej lahko vsi imetniki kartice Diners Club vsak drugi torek v mesecu uživajo v D-Torkih.

D-Torek je namreč dan za vrhunsko priložnost, ko številne prodajalne ponudijo popuste za plačevanje s kartico Diners Club.

Naslednja akcija D-Torek bo v torek, 13. novembra.

Brezplačno razvajanje na letališčih po vsem svetu

Potovanja so hrana za dušo. Prihodnjič si privoščite nekaj več in se razvajajte v letališkem salonu.

Kartica Diners Club vam omogoča vstop v več kot 750 letaliških salonov po svetu. Saloni vam omogočajo udobno namestitev, osvežitev s pijačami in lažjimi prigrizki, v večini salonov pa so na voljo tudi brezplačna internetna povezava in časopisi.

diners club Tisto, kar na koncu res šteje, so trenutki, ki nam nekaj pomenijo. Naročite kartico Diners.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin