SiolNET. Posel danes Novice
Oglasno sporočilo
  • Messenger
  • Messenger

Brezplačni vodnik korak za korakom: kako trgovati s cenami delnic

Fortrade Limited
Oglasno sporočilo

Ko investitor upošteva računovodske izkaze družbe, navadno upošteva tri dejavnike: čisti dobiček na delnico (dobiček na delnico), realizirani dobički in napovedi analitikov.

Za vse tiste, ki se želijo naučiti, kako ravnati s ceno delnic na spletnem borznem trgu (tako imenovani CFD), ali preprosto želijo razširiti svoje znanje, je Fortrade pripravil brezplačni priročnik o tem, kako trgovati s ceno delnic. Priročnik je prilagojen vsem ravnem znanja in ga lahko prenesete prek spodnje povezave.

Brezplačni vodnik "Kako trgovati s cenami delnic" prevzemite tukaj.

Ni pomembno, da razumete, kako zaslužiti z delnico in kako priti do prihodka ter napovedi analitikov, prav tako ni treba poznati drugih podrobnosti in tudi ne, kako se izračunavajo. Najpomembneje je primerjati (uradne) objavljene rezultate s pričakovanji analitikov. Če je dobiček na delnico ali prihodek manjši od pričakovanj analitikov, bo delnica družbe, ki je objavila poslovne rezultate, verjetno izgubila vrednost. Po drugi strani pa lahko boljši od pričakovanih rezultatov zvišajo ceno akcije.

Pomembne so tudi napovedi analitikov o prihodnjih gibanjih cen. Napoved se nanaša na poslovni cilj, ki ga želi podjetje doseči, in predlagan obseg, v katerem bo uspešno v prihodnosti. Posledično, če podjetje napoveduje nepričakovano velik dobiček na delnico in prihodek, vendar pa so napovedi pesimistične, bo cena njegovih delnic še vedno upadala.

Brezplačni vodnik "Kako trgovati s cenami delnic" prevzemite tukaj.

Izvori: Bloomberg

Pogodbe so v nasprotju s CFD zapleteni instrumenti, ki zaradi vzvoda vključujejo visoko stopnjo tveganja, da ostanete brez denarja. Večina malih vlagateljev pri trgovanju s pogodbami izgubi denar. Razmislite, ali razumete pogodbo in si lahko privoščite izgubo denarja. Ne pozabite: izgubite lahko vse, ostane vam le znesek na računu, ki ste ga namenili za trgovanje. Ti produkti morda niso primerni za vse stranke, zato morate razumeti tveganja oziroma si poiskati neodvisen nasvet. To gradivo ni ponudba ali napeljevanje k nakupu kateregakoli finančnega instrumenta. Fortrade ne sprejema odgovornosti za uporabo teh informacij in za morebitne posledice uporabe. Ne dajemo zagotovil ali jamstev glede pravilnosti ali popolnosti teh informacij; vsakdo na lastno odgovornost sprejema odločitve na podlagi teh informacij. Informacije niso namenjene prebivalcem Združenih držav Amerike ali Belgije in niso namenjene za distribucijo ali uporabo katerekoli osebe v katerikoli državi ali sodni pristojnosti, kjer bi bila takšna distribucija ali uporaba v nasprotju z lokalnimi zakoni ali predpisi.


Naročnik oglasne vsebine je Fortrade Limited.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin