Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
28. 2. 2022,
14.08

Osveženo pred

1 leto, 5 mesecev

Oglasno sporočilo

Natisni članek

seminar kriptomilijonar kriptovalute PR članek

Ponedeljek, 28. 2. 2022, 14.08

1 leto, 5 mesecev

Bodo kriptovalute priložnost leta 2022?

Oglasno sporočilo

Okoli vas že ptički čivkajo o kriptovalutah? Vsi prijatelji, sodelavci, bližnji vam govorijo o tem "svetu", ki obljublja visoke zaslužke. Vi pa še vedno ne veste, kaj so kriptovalute in zakaj so torej tako priljubljene?

Zan.Nekrep_cryptocurrency-3435862__340 | Foto:

Pravzaprav je kriptovaluta oblika digitalnega denarja. Čeprav je to mogoče digitalno upravljati in prenašati tudi svojo tradicionalno valuto (kot je evro), to ni isto kot lastništvo kriptovalute. Kriptovalute se razlikujejo po tem, da so decentralizirana in bolj demokratična alternativa vladnemu denarju.

Nekateri ljudje so zadržani do popularizacije kriptovalut. Drugi pa trdijo, da so prihodnost denarja in naj bi nadomestile tradicionalne centralizirane kovance, ki jih nadzorujejo vlade. Zagovorniki vidijo neomejen potencial, medtem ko kritiki ne vidijo nič drugega kot tveganje.

Brezplačni seminar kriptomilijonarja iz Slovenije

Prijavite se tukaj brezplačno, na seminarju bo kriptomilijonar Matija predstavil svoje stališče.

Kriptovalute za začetnike

Napovedujejo, da se bodo kriptovalute uporabljale za maloprodajna plačila v približno od treh do petih letih. Zdaj in v naslednjih nekaj letih boste opazili veliko zanimanja zanje in vlagatelji jih bodo sprejemali kot naložbeno orodje, in sicer kot varovanje pred inflacijo in kot alternativo zlatu.

Težava naše družbe je: strah pred spremembami. Se spomnite časov, ko je prihajal v veljavo internet? Ljudje so pravili, da se stvar ne bo obdržala in da ne bo prinesla nič dobrega.

Raziskave nevroznanosti nas učijo, da se negotovost v naših možganih registrira podobno kot napaka. To je treba popraviti, da se lahko spet začutimo udobje, zato sprememb raje ne bi imeli in se jim radi izognemo. Bojimo se, da bi lahko izgubili tisto, kar je povezano z neko spremembo.

Zan.Nekrep_crypto-6722635__340 | Foto:

Navsezadnje pa so minili dnevi dvigovanja gotovine na bankomatu, prošenj za hipoteko z obiskom bančne poslovalnice ali nakupovanje v fizični trgovini. Zdaj je za številne opravljanje kakršnih koli finančnih transakcij zgolj spletna izkušnja, ki se je v zadnjih dveh letih stopnjevala zaradi pandemije bolezni covid-19. Prihodnost denarja vse bolj obstaja v neoprijemljivem svetu, prek telefonov in prenosnikov.

Že to sredo vas čaka Brezplačni seminar za kriptovalute

Res je, da svet kripta ni najbolj varen, ampak s pravimi pristopi naj vas to ne skrbi! Matija Balantič, ki prihaja iz majhnega kraja na Gorenjskem, je obogatel ravno s kriptovalutami. Kaj in kako? Stvar je precej zapletena, vendar si bo ekskluzivno za vas vzel čas.

Kliknite tukaj in se udeležite brezplačnega seminarja!

Vse vam bo pojasnjeno na poljuden način, da bo strah odveč, ko se boste odločili vlagati v kriptovalute!

Žan Nekrep in Matija Balantič nista finančna svetovalca. Gre za njuna osebna priporočila. Pri kriptovalutah lahko veliko zaslužite ali izgubite.

Naročnik oglasnega sporočila je Žan Nekrep Consulting.

 

Ne spreglejte