Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
31. 10. 2019,
6.00

Osveženo pred

4 leta, 5 mesecev

Oglasno sporočilo

Natisni članek

PR članek bitcoin

Četrtek, 31. 10. 2019, 6.00

4 leta, 5 mesecev

Bitcoin na mesečnem maksimumu! Od začetka leta beleži rast za več kot 140 odstotkov

Oglasno sporočilo

Od začetka leta do danes je bitcoin zrasel za več kot 140 odstotkov, njegova trenutna vrednost je več kot 9000 dolarjev.

Fortrade | Foto:

Fortrade je za vse, ki bi se želeli naučiti, kako trgovati z bitcoinom, ali si preprosto razširiti znanje, pripravil brezplačno e-knjigo "Kako trgovati s ceno bitcoina" (tako imenovani CFD). Knjiga je prilagojena vsem ravnem znanja in jo lahko prevzamete prek spodnje povezave.

Kaj je bitcoin?

Bitcoin je vrsta digitalnega denarja (kriptovaluta). Od tradicionalnega denarja se razlikuje po tem, da ga ne kontrolira nobena institucija, kar pomeni, da vašega denarja ne nadzoruje nobena banka. Aprila 2010 je bila cena bitcoina 0,003 dolarja, rekordno ceno pa je dosegel decembra 2017, in sicer več kot 17 tisoč dolarjev.

Medtem je veliko držav razglasilo bitcoin za legalno valuto, kar je ugodno vplivalo na njegovo ceno. Bitcoin ni pod vplivom vlad držav, spremlja se z javnim spletnim zapisom, znanim kot blockchain. Končno število bitcoinov se ustvari v procesu rudarjenja, kar pomeni reševanje zapletenih matematičnih problemov. Plačevanje z bitcoini je povsem anonimno, zaradi česar je privlačno za uporabnike.

Fortrade Ltd. z licenco številka 609970 ima avtorizacijo FCA (Financial Conduct Authority), regulatornega organa Velike Britanije.

CFD so kompleksni instrumenti, zelo tvegani zaradi uporabe finančnega vzvoda. 76% maloprodajnih računov vlagateljev izgubi denar s tem ponudnikom. Zato premislite, ali razumete, kako deluje CFD, in ali si lahko privoščite tako veliko tveganje. Lahko namreč izgubite ves denar, kolikor ga imate na trgovalnem računu. Ti produkti morda ne bodo primerni za vse vlagatelje, zato morate biti prepričani, da ste razumeli tveganja. Priporočamo, da poiščete neodvisen nasvet. To besedilo ni ne ponudba, ne povpraševanje, ne transakcija v zvezi s katerimkoli finančnim instrumentom. Fortrade ne sprejema nikakršne odgovornosti za uporabo teh komentarjev niti za posledice, ki lahko iz tega izhajajo. Glede pravilnosti ali popolnosti teh podatkov ne dajemo nobenega zagotovila, zato vsakdo, ki se ravna po njih, to dela popolnoma na lastno odgovornost.


Naročnik oglasne vsebine je Fortrade.

Ne spreglejte