Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
23. 10. 2018,
6.00

Osveženo pred

5 let, 5 mesecev

Oglasno sporočilo

Natisni članek

Fortrade delnice PR članek

Torek, 23. 10. 2018, 6.00

5 let, 5 mesecev

Ali si želite potencialno zaslužiti denar? To je lahko vaša priložnost

Oglasno sporočilo
Fortrade

Vsak dan poslušamo novice iz sveta, da se je cena nafte povečala, cena zlata upadla, evro oslabil, dolar okrepil, akcije Appla narasle in tako dalje.

Vse te informacije veliko ljudi po svetu uporablja, da bi potencialno zaslužili s pomočjo trgovanja na svetovni borzi - spletni trg, na katerem vlagatelji na podlagi svojih napovedi poskušajo predvideti nadaljnje gibanje cen proizvodov, s katerimi trgujejo.

Na svetovni borzi je mogoče trgovati s ceno več kot 300 proizvodov, vključno z valutami, nafto, zlatom, pšenico, kavo in mnogimi drugimi. Če vlagatelj predvidi, da bo cena nekega proizvoda rasla, vstopi v položaj nakupa, in ko cena naraste, zasluži denar na podlagi tiste razlike v ceni. Če predvidi, da bo cena nekega proizvoda padla, vstopi v položaj prodaje, in ko cena pade, zasluži na podlagi razlike. Ampak če so njegove napovedi napačne, je v nevarnosti, da izgubi denar, ki ga je vložil.

borza Fortrade | Foto:

Za uspešno trgovanje na svetovni borzi sta potrebna znanje in izkušnja oziroma z namenom natančnejšega napovedovanja je treba vedeti, kako novice vplivajo na gibanje cen določenih proizvodov. Če se želite naučiti, kako uspešno trgovati na svetovni borzi, za začetek naložite ta brezplačen vodnik, ki vam bo pomagal premagati osnove trgovanja, in se bolj podrobno informirajte o tem, kako lahko izkoristite vsakodnevne priložnosti za trgovanje.

Ali ste vedeli, da je eden od naj uspešnejših vlagateljev v zgodovini George Soros na svetovni borzi leta 1992 zaslužil milijardo dolarjev, potem ko je "vstopil v položaj prodaje" na britanskem funtu, ki je od septembra do konca tistega leta upadel več kot 20 %.

Fortrade Ltd je avtoriziran in reguliran v Veliki Britaniji s strani FCA (Financial Conduct Authority) pod licenco številka 609970.

CFD-ji so kompleksni instrumenti in nosijo visoko raven tveganja borzne izgube denarja zaradi uporabe finančnega vzvoda. 71 % maloprodajnih računov vlagateljev izgubi denar s tem ponudnikom. Morate razmisliti, ali razumete, kako deluje CFD, in ali si lahko privoščite veliko tveganje zaradi izgube denarja. Lahko izgubite ves denar, a ne več, kot imate na računu za trgovanje. Ti izdelki mogoče ne bodo primerni za vse stranke in zaradi tega morate biti prepričani, da ste razumeli tveganja, poiščite pa neodvisen nasvet. To ne predstavlja ne ponudbe ne povpraševanja ne transakcije glede kateregakoli finančnega instrumenta. Fortrade ne sprejeme nobene odgovornosti za katerokoli uporabo teh komentarjev niti za posledice, ki lahko iz tega izhajajo. Nobenega zagotovila ni glede točnosti ali popolnosti teh podatkov. Zato vsaka oseba, ki ravna v skladu z njimi, to dela popolnoma na lastno odgovornost.

Naročnik oglasnega sporočila je Fortrade Ltd.

Ne spreglejte