SiolNET. Posel danes Novice
Oglasno sporočilo
  • Messenger
  • Messenger
Brezplačna e-knjiga "Kako trgovati s ceno kriptovalut"

Ali je to konec kriptovalut ali le trenutni padec?

Oglasno sporočilo

Trg kriptovalut je od začetka letošnjega leta naglo padel, zato so se nekateri spraševali, ali je to dokaz ekonomskega balona. Nekateri verjamejo, da se bo vrednost kriptovalut še naprej zmanjševala, drugi pa trdijo, da je dobrodošel popravek na trgu in da bodo kratkoročne in srednjeročne digitalne valute znova pridobile vrednost. Kdo ima prav?

kripto pr

Za tiste, ki se zanimajo za učenje, kako ravnati s ceno kriptovalut (tako imenovane finančne pogodbe za razliko v ceni - CFD) ali preprosto želijo razširiti svoje znanje, je Fortrade pripravil brezplačen priročnik o tem, kako trgovati s ceno kriptovalut. Priročnik je prilagojen vsem nivojem znanja in ga je mogoče prenesti prek spodnje povezave.

Brezplačni priročnik „Kako trgovati s ceno kripto valut“ prevzemite tukaj.

Obstajajo dobri razlogi za to, da so kriptovalute v zadnjem času padle. Najpomembnejša težava je ureditev, saj mnogo držav, vključno s Kitajsko, Južno Korejo, Indijo, ZDA in drugimi, zastrašuje vlagatelje z navedbo, da bodo uničile kriptovalute. Drug pomemben dejavnik, ki je pritisk na digitalne valute, je bil varnost. Januarja je bilo 534 milijonov ameriških dolarjev ukradenih v napadu na Coincheck, japonski 'stock exchange' kriptovalut, v največjem primeru kraje digitalnih valut v zgodovini.

Nadaljnje negativne novice prihajajo s Facebooka, ki na svoji platformi ne sprejema več oglasov za kriptovalute. Poleg tega so se nekatere največje banke na svetu odločile, da s kreditnimi karticami ne dovolijo transakcij kriptovalut.

Vendar pa so nekateri analitiki optimistični in verjamejo, da bo uvedba regulacije na koncu imela pozitiven učinek, saj bo vodila k širšemu sprejemu kriptovalut in tako zvišala cene. Trdijo, da bosta tudi tehnološki napredek in institucionalni kapital koristna.

Nasdaq je konec januarja napovedal, da bo "še naprej razmišljal", ali bi se pridružil borzam v Chicagu, da bi izdal futurese bitcoina. Lansko leto je novica, da bo trgovska borza Chicago izdala terminske pogodbe za kriptovalute, povzročila spiralno rast cen. Odločitev Nasdaqa se pričakuje letos in verjetno bo podprla kriptovalute.

Brezplačni priročnik „Kako trgovati s ceno kripto valut“ prevzemite tukaj.

Bitcoin

Vrednost bitcoina se je od začetka leta znižala za 41,4 %. Nanjo v veliki meri vplivajo zgoraj omenjene novice.

Ethereum

Ta kriptovaluta je edina med glavnimi digitalnimi valutami, katere vrednost se od začetka leta ni znižala, ampak povečala za 6,25 %. Cena ethereuma ne spremlja cene bitcoina na enak način kot druge kriptovalute.

Dash

Dash je tudi doživel turbulenten začetek leta in izgubil 46 % svoje vrednosti.

Litecoin

Od začetka januarja je cena litecoina padla za 34,02 %. Kot pri drugih kriptovalutah na litecoin vplivajo regulatorni in varnostni problemi. Kar zadeva pozitivne novice, je bilo februarja objavljeno, da bo podjetje LitePay začelo tehnologijo za nakup, ki bo litecoin sprejela od svojih strank.

Brezplačni priročnik „Kako trgovati s ceno kriptovalut“ prevzemite tukaj.

kripto pr

Fortrade Ltd je avtoriziran in reguliran v Veliki Britaniji s strani FCA (Financial Conduct Authority) pod licenco številka 609970.

Pogodbe o razliki v ceni (CFD) predstavljajo proizvode, ki temeljijo na finančnem vzvodu in imajo visoko raven tveganja za vaš kapital, ker lahko cene hitro postanejo neugodne. Svoja sredstva lahko izgubite, vendar ne v večji vrednosti, kot je bila višina vašega depozita. Ti proizvodi morda ne bodo primerni za vse stranke, zato morate biti prepričani, da ste razumeli tveganja, poiščite pa tudi neodvisen nasvet. To gradivo ni ne ponudba ne povpraševanje in ne transakcija glede kateregakoli finančnega instrumenta. Fortrade ne sprejme nobene odgovornosti za kakršnokoli uporabo teh komentarjev pa tudi ne za posledice, ki lahko iz tega izvirajo. Ni nikakršnega zagotovila glede točnosti ali popolnosti teh podatkov. Posledično vsaka oseba, ki ravna po njih, to dela popolnoma na lastno tveganje.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin