SiolNET. Posel danes Novice
Oglasno sporočilo
  • Messenger
  • Messenger

Ali bo Bitcoin ponovno zrasel?

Oglasno sporočilo

Od začetka leta in do danes, je Bitcoin zabeležil rast za več kot 35%, trenutna vrednost je več kot 5000 dolarjev. Ali se bo ponovila vrtoglava rast, katero je imel Bitcoin koncem leta 2017, bo pokazal čas.

Bitcoin

Fortrade, je za vse ki so zainteresirani, da bi se naučili kako trgovali z Bitcoin-om ali za vse tiste, ki enostavno želijo razširiti svoje znanje, pripravil brezplačno e-knjigo "Kako trgovati s ceno Bitcoina" (tako imenovani CFD-ji). Knjiga je prilagojena vsem nivojem znanja in jo lahko prevzamete preko spodnje povezave.

Brezplačno e-knjigo "Kako trgovati s ceno Bitcoina" lahko prevzamete tukaj.

Kaj je Bitcoin?

Bitcoin je vrsta digitalnega denarja (crypto valuta). Tisto, kar ga razlikuje od tradicionalnega denarja je to, da ga ne kontrolira nobena institucija, kar pomeni da nobena banka ne kontrolira vaš denar. V aprilu leta 2010 je bila cena enega Bitcoina 0.003 dolarja, medtem ko je Bitcoin rekordno ceno dosegel v decembru leta 2017, ko je bila vrednost več kot 17.000 dolarjev.

Bitcoin Med tem je veliko držav razglasilo Bitcoin legalnim, kar je imelo pozitiven vpliv na njegovo ceno. Bitcoin ne pod vplivom vlad držav. Bitcoin se spremlja z javnim online zapisom, poznanim pod imenom „block chain“. Končna številka Bitcoina je lahko proizvedena skozi proces, kateri se imenuje „rudarjenje“, kar prestavlja reševanje zapletenih matematičnih problemov. Ena od privlačnosti tega načina plačila je, da je plačevanje povsem anonimno.

Brezplačno e-knjigo "Kako trgovati s ceno Bitcoina" lahko prevzamete tukaj.

Fortrade Ltd je avtoriziran in reguliran v Veliki Britaniji s strani FCA (Financial Conduct Authority) pod licenco številka 609970.

CFD-ji so kompleksni instrumenti in nosijo visoko raven tveganja borzne izgube denarja zaradi uporabe finančnega vzvoda. 84 % maloprodajnih računov vlagateljev izgubi denar s tem ponudnikom. Morate razmisliti, ali razumete, kako deluje CFD, in ali si lahko privoščite veliko tveganje zaradi izgube denarja. Lahko izgubite ves denar, a ne več, kot imate na računu za trgovanje. Ti izdelki mogoče ne bodo primerni za vse stranke in zaradi tega morate biti prepričani, da ste razumeli tveganja, poiščite pa neodvisen nasvet. To ne predstavlja ne ponudbe ne povpraševanja ne transakcije glede kateregakoli finančnega instrumenta. Fortrade ne sprejeme nobene odgovornosti za katerokoli uporabo teh komentarjev niti za posledice, ki lahko iz tega izhajajo. Nobenega zagotovila ni glede točnosti ali popolnosti teh podatkov. Zato vsaka oseba, ki ravna v skladu z njimi, to dela popolnoma na lastno odgovornost.

Naročnik oglasnega sporočila je Fortrade Limited

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin