Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
18. 10. 2018,
7.38

Osveženo pred

5 let, 5 mesecev

Oglasno sporočilo

Natisni članek

Addiko Bank PR članek

Četrtek, 18. 10. 2018, 7.38

5 let, 5 mesecev

Addiko banka na "Rdečo sredo" podarja strankam kultna Pony kolesa

Oglasno sporočilo
Addiko rdeča sreda

Stranke, ki bodo v sredo, 24. oktobra, obiskale poslovalnice banke in sklenile kredit, se bodo potegovale za enega od 24 Pony koles.

V Addiko banki nadaljujejo z dnevi posebnih ugodnosti za stranke. Letos že druga rdeče obarvana sreda prinaša možnost, da se stranke po končani akciji z malo sreče lahko odpeljejo domov z atraktivnimi Pony kolesi. Kar 24 jih bodo izžrebali med tistimi, ki bodo ta dan obiskali eno od poslovalnic po Sloveniji do 18. ure in v okviru dnevne akcije sklenili financiranje na hiter in enostaven način brez nepotrebnih zapletov.

Addiko rdeča sreda | Foto:

Splošno znane prodajne akcije, ki ponujajo ugodnejše pogoje ali posebno ponudbo na določen dan, so v Addiko banki pripeljali tudi v svet financ in, blagovni znamki primerno, imenovali "Rdeča sreda". To je dan, ko stranke v banki dobijo več oziroma so za obisk poslovalnic in sklepanje poslov dodatno nagrajene. Odličen odziv strank na prvo izvedbo tovrstne prodajne akcije poleti jih navdaja z optimizmom in potrjuje pravilnost poslovne odločitve, s katero želijo med drugim preveriti sposobnosti obdelovanja večjega števila zahtevkov in zmožnost izpolnjevanja zavez, ki jih dajejo svojim strankam glede odobritve in izplačila kredita v vnaprej določenem časovnem roku.

Addiko banka je na slovenskem trgu specialist za potrošniške kredite za stranke vseh bank. Z neposrednim bančništvom, ki so ga predstavili z uvedbo nove blagovne znamke pred dobrimi dvema letoma, ostajajo zvesti hitrim in preprostim rešitvam, ki jih komunicirajo na strankam razumljiv način.

Naročnik oglasnega sporočila je Addiko banka.

 

Ne spreglejte