Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sobota,
10. 7. 2021,
11.35

Osveženo pred

2 leti, 9 mesecev

Oglasno sporočilo

Natisni članek

NLB PR članek

Sobota, 10. 7. 2021, 11.35

2 leti, 9 mesecev

7 poletno vročih nasvetov – škoda bi jih bilo prezreti

Oglasno sporočilo
nlb

#1 Zdravje naj bo na prvem mestu

Kljub izboljševanju stanja v mnogih državah previdnost še vedno ni odveč. Brezstično plačevanje s kartico ali mobilno denarnico NLB Pay je preprosto in varno.   

#2 Spremljajte svojo porabo

Za lažji nadzor nad vso porabo na dopustu si namestite mobilno banko Klikin. Tudi kompleksnejše finančne storitve boste lahko opravili kar na plaži, saj lahko v Klikinu dokumente tudi oddaljeno podpišete. Tako lahko uredite npr. spremembo limitov na računih in karticah kar na plaži.

#3 S sabo vzemite več kot le eno kartico

Dve kartici (npr. debetna in z odloženim plačilom) predstavljata večjo varnost v primeru kraje ali izgube. Zato imejte poleg kartice osebnega računa s seboj tudi vsaj eno od mednarodnih plačilnih kartic z odloženim plačilom  Mastercard ali Visa.

# 4 Poskrbite za varnost plačil

Za varna plačila priporočamo uporabo mobilne denarnice NLB Pay. Z njo lahko varno plačujte tako na POS-terminalih kot potrjujete spletna plačila. Pred odhodom pa ne pozabite naročiti SMS-Alarm o uporabi kartice in SMS-Opomnik o stanju na računu.

#5 S seboj vzemite ravno prav gotovine

Plačilno sredstvo, ki ga boste najpogosteje potrebovali, je odvisno od načina potovanja. Če boste večino stroškov lahko plačali s kartico, vzemite s seboj le manjšo količino gotovine in se tako izognite provizijam na bankomatih v tujini.

#6 Zavarujte svoje kartice pred izgubo ali krajo

Vsi, ki imate NLB plačilni kartici Mastercard ali Viso, se lahko odločite še za dodatno zavarovanje za primer izgube ali kraje kartice. V zavarovanje so vključene vse imetnikove kartice.

#7 Če potrebujete pomoč, smo vam vedno na voljo

Čeprav banka verjetno ni vaša prva misel za "klic v sili", lahko ta storitev pomaga rešiti marsikatero zadrego. Zato smo vam vedno na voljo prek klica, videoklica, klepeta ali e-pošte.

Več na https://www.nlb.si/poletni-nasveti-nlb.


Naročnik oglasne vsebine je NLB.

Ne spreglejte